به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 07 شهریور 91 [ 13:37]
    سطح
    7
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 11
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

به دل ننشستن قیافه خواستگار

با سلام
    من 2 ماهی هست با پسری آشنا شدم و خواستگاری نیز آمده اند اما همچنان از
    قیافه پسر خوشم نمیاد هنوز شک دارم تو رو خدا منو راهنمایی کنید خیلی وقت
    ندارم و باید جواب بدم بعضیها میگن استخاره کن
    نظر شما چیه؟
    با تشکر

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    یکشنبه 20 دی 94 [ 22:37]
    سطح
    64
    Level completed: 54%, Points required for next Level: 140
    دستاوردها:
    Tagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,872

تشکرشده 3,054 در 793 پست

Array

RE: سوال فوری فوریییییییییییییییییییییی

اولا که در اولین فرصت عنوان بهتری رو برای تاپیک تون انتخاب کنین .
    مثلاً بگین که می خوام عنوان تاپیک از "سوال فوری فوریییییییییییییییییییییی " به "به دل ننشستن قیافه خواستگار" تغییر پیدا کنه . مدیران در اولین فرصت این کار را خواهند کرد.
    .
    .
    به نظر من اگه قیافه خواستگار به دلتون ننشسته ، بی خیالش بشین.

3. 6 کاربر از پست مفید omid65 تشکرکرده اند .

khaleghezey (چهارشنبه 18 دی 92), omid65 (پنجشنبه 02 شهریور 91)

عضو فعال

آخرین بازدید
    چهارشنبه 09 بهمن 92 [ 23:55]
    سطح
    70
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 35
    دستاوردها:
    1000 Experience Points10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    12,283

تشکرشده 12,256 در 2,217 پست

Array

سلام دوست عزیز،

به تالار همدردی خوش آمدید.

نکته اول اینجاست که باید ازدواج رو خیلی جدی تر بگیرید. این مهم ترین انتخاب شماست و صحیح نیست که اینجا یک سوال بپرسید و ما "فوری" پاسخ شما رو بدهیم تا شما "فوری" تصمیم گیری کنید!!
    شما برای یک تصمیم گیری صحیح نیاز به وقت و آرامش و فکر زیاد دارید.

برای اینکه بتوانیم زودتر کمکتون کنیم، نیاز هست چند مورد رو در مورد تاپیکتون اصلاح کنیم.
    اول اینکه عنوان تاپیک شما مبهم هست. اگر موافقید این عنوان رو برای تاپیک شما بگذاریم: از چهره خواستگارم هنوز خوشم نمیاد و دودلم.

دوم اینکه تاپیکتون رو در انجمنی ایجاد کردید که در اصل برای ارسال پست های مشاوره ای نیست. در اینجا اعضا تنها تاپیک های مشابه رو به شما معرفی خواهند کرد. خواسته ی شما هم همین هست؟ یا اینکه تاپیک رو به انجمن زیر منتقل کنیم؟
    طـــــــــــرح مشکلات ازدواج: ارتباط مراجعان-مشاوران - دو دلی در انتخاب همسر

و سوم اینکه لازم هست که بیشتر در مورد خودتون و خواستگارتون توضیح بدهید. هم اینکه بگویید ایشون چند درصد معیارهای شما رو دارا هستند، و هم اینکه در مورد چهره ایشون بیشتر توضیح بدهید.
    به هر حال این مهم هست که چهره ایشون برای شما قابل قبول باشد. وگرنه اگر ظاهر ایشون رو نپسندید به مشکل بر می خورید.

پیشنهاد دیگر من به شما این هست: از اونجا که در این رابطه تاپیک خیلی داشتیم، کافی هست "ظاهر" رو جستجو کنید تا تاپیک های زیادی پیدا کنید.

با تشکر.

5. 10 کاربر از پست مفید hamed65 تشکرکرده اند .

hamed65 (پنجشنبه 02 شهریور 91), kamr (چهارشنبه 18 دی 92), khaleghezey (چهارشنبه 18 دی 92), Less Than Nothing (چهارشنبه 18 دی 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 11 دی 95 [ 13:07]
    سطح
    60
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 124
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    5,009

تشکرشده 4,547 در 875 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط hamed65
    سلام دوست عزیز،

به تالار همدردی خوش آمدید.

و سوم اینکه لازم هست که بیشتر در مورد خودتون و خواستگارتون توضیح بدهید. هم اینکه بگویید ایشون چند درصد معیارهای شما رو دارا هستند، و هم اینکه در مورد چهره ایشون بیشتر توضیح بدهید.
    به هر حال این مهم هست که چهره ایشون برای شما قابل قبول باشد. وگرنه اگر ظاهر ایشون رو نپسندید به مشکل بر می خورید.

با تشکر.
    دوست عزیز به سوال آقای 'hamed65' جواب بدید

تا دوستان زودتر راهنمایی کنند.

همینطور که عرض کردید عجله هم دارید .

7. 3 کاربر از پست مفید پدربزرگ تشکرکرده اند .

khaleghezey (چهارشنبه 18 دی 92), پدربزرگ (جمعه 03 شهریور 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 07 شهریور 91 [ 13:37]
    سطح
    7
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 11
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

به دل ننشستن قیافه خواستگار

با سلام
    با تشکر از شما
    مشکل من را برای رسیدن به یک تصمیم درست به یک مشاور بفرستید.
    خواستگار من فوق لیسانس هست. طی تحقیقاتی که انجام دادیم همه چیز خوب بوده فقط اینکه گفتن اخلاق ایشان تند است و زود از کوره در میرود. واینکه مادر ایشان با عروس بزرگتر مشکل دارد.
    او بسیار لاغر هست. ولی من دلم برای او تنگ میشود و بعضی وقتا واقعا دوست دارم او را ببینم با وجود اینکه ما هر دو فوق لیسانس هستیم و در دانشگاه آشنا شدیم. درک بسیار بالایی دارد و فوق العاده کاری و سختکوش هست. اما سربازی نرفته و اینکه 2/5 سال هم از من کوچک می باشد. با وجود اینکه خودش از قبل این موضوع را میدانسته است . واول با خانواده اش مطرح کرده بود وقتی آنها قبول کردن که من از پسر بزرگترم او رسما از من خواستگاری کرد در نظر داشته باشید وقتی کنار هم می ایستم به هیچ وجه به من نمی خورد که از ایشان بزرگتر باشم اتفاقا برعکس، خیلی به ایشان می خورد که بزرگتر از سنش باشد ایشان 26 سال دارد.

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 07 شهریور 91 [ 17:36]
    سطح
    8
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 38
    دستاوردها:
    تشکرها
    7

تشکرشده 7 در 2 پست

Array

RE: به دل ننشستن قیافه خواستگار

الان مشکل شما اینه که طرفتون خیلی لاغره؟

10. کاربر روبرو از پست مفید مقاومت تشکرکرده است .

مقاومت (پنجشنبه 02 شهریور 91)

عضو فعال

آخرین بازدید
    چهارشنبه 09 بهمن 92 [ 23:55]
    سطح
    70
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 35
    دستاوردها:
    1000 Experience Points10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    12,283

تشکرشده 12,256 در 2,217 پست

Array

RE: به دل ننشستن قیافه خواستگار

با سلام مجدد،

جهت اطلاع شما این تاپیک به انجمن زیر منتقل شد:
    مشاوره ازدواج » طـــــــــــرح مشکلات ازدواج: ارتباط مراجعان-مشاوران » دو دلی در انتخاب همسر

مشکل من را برای رسیدن به یک تصمیم درست به یک مشاور بفرستید.
    اگر هدف شما صحبت با یک مشاور متخصص هست، لازم هست که خودتون حضوراً به مشاور مراجعه کنید.
    اینجا یک سایت مجازی هست و دوستانی که در اینجا فعالیت می کنند متخصص نیستند. به جز کارشناسان افتخاری سایت و همینطور مدیر همدردی که البته فرصت نمی کنند به همه تاپیک ها سر بزنند.

با این حال من 2 پست از مدیر همدردی در رابطه با ظاهر همسر رو برای شما نقل قول می کنم:

(29/12/1385)

نقش قيافه ظاهري همسر

يكم :‌اگر معيارهاي ازدواج در اين شخص وجود دارد و
    شما او را متناسب خود مي بينيد، و مدت نامزدي شما آنقدر بوده است كه او را بشناسيد و ميزان شناسايي شما هم عميق بوده است.
    آنگاه محبت و علاقه نسبت به صفات مثبت ايشان كم كم در شما شروع به شكل گرفتن مي كند. معمولا قيافه به آن اندازه اهميت دارد كه در مرحله مقدماتي آشنايي شما را بر مي انگيزد كه نامزدي را شروع كنيد و ادامه دهيد. و اگر قيافه فرد براي شما دلبستگي به همراه نداشته باشد از همان اول اين فرايند را شروع نخواهيد كرد.

نكته دوم :‌ قيافه و وجه ظاهري به مرور به علت عادت كردن و روز مرگي عادي مي شود. به اين مفهوم كه اگر با شخصی بسيار زيبا ازدواج كنيد باز هم به مرور احساس شما نسبت به صورت او عادي مي شود
    ليكن به صفات و شيوه زندگي او هر لحظه به خاطر كارهايي كه انجام مي دهد تازه و تازه تر مي گردد.

نكته سوم:‌ قيافه امري كاملا نسبي است. شما با هر شخص زيبارويي ازدواج كنيد به زودي مي فهميد اشخاص خوش اندام تر و زيباتر ديگري وجود دارد.
    معمولا كساني كه به اين پوسته گرفتار مي شوند، هيچ وقت نمي توانند لذت كافي را از زندگي ببرند.

نكته چهارم : زيبايي ابعاد متفاوتي دارد و معدل تمام اين ابعاد زيبايي را تعيين مي كند. و البته بعضي ابعاد و جنبه هاي زيبايي براي بعضي افراد مهمتر است. مثلا يك شخص مي تواند زيبايي هاي زير را داشته باشد:

موها و ابروهاي زيبا، چشمان خوشگل، ، لبان دلربا و اندامي متناسب. ازطرف ديگر ، نحوه راه رفتن، نحوه نگاه كردن، نحوه عشق ورزيدن و عشوه گري، نحوه نشستن ، نحوه سخن گفتن، نحوه لباس پوشيدن و سليقه به خرج دادن ، نحوه آرايش كردن. نحوه نگارش . طنازي و شوخ طبعي،نحوه خنديدن، ريلكس بودن و شاد بودن، نحوه ارتباط جنسي موثر.
    از طرف ديگر ، زيبايي در طرز تفكر و نگرش. زيبايي در اخلاق پسنديده ، سازگاري جالب با محيط و زندگي، نرمال بودن از نظر رواني ( عصبي نبودن ، زود رنج نبودن ، وسواسي نبودن ، غمگين نبودن، شكاك و بدبين نبودن ) ، راضي بودن به وضع موجود، خلاق بودن و حل خردمندانه مسائل زندگي، كارا بودن از نظر اقتصادي ، مدير بودن در زندگي و از نظر علمي صاحب نظر بودن.

لذا شما نسبت به اهميتي كه به هر يك از اين جنبه هاي مي دهيد و آنها را در آن شخص تجزيه و تحليل مي كنيد راحت تر به تصميم گيري خواهيد رسيد. البته بايد همه اين مسائل را در تناسب با خود ارزيابي كنيد. يعني شما بتوانيد با اين صفات وي ، سازگاري هنرمندانه بر قرار كنيد.

خلاصه اينكه:‌اگر ظاهر شخص آنقدر بوده است كه شما فرايند نامزدي را با او شروع كنيد (‌ از او فراري نبوديد) و او نيز معيارهاي ازدواج را داشته و زيبايي هاي كلامي، فكري، اخلاقي ، منشي ، شخصيتي ، رواني ، علمي و ... را دارا هست ، مطمئن باشيد روز به روز تازگي و نشاط در زندگي بيشتر مي شود

نكته مهم:‌در اين ميان شما بايد نسبت به خودتان نيز شناخت كافي داشته باشيد.
    اگر فردي هستيد كه ظواهر بسيار براتون اهميت دارد، يا بسيار تحت تاثير حرفهاي ديگران هستيد، يا در مسائل ديگر مثل خريد لباس ، وسايل ، ماشين و ... بسيار به ظاهر و تك بودن آن اهميت مي داديد يا براي تنوع مرتب آنها را عوض مي كرديد ، در آن صورت به اين ازدواج توصيه نمي شود. چرا كه اگر آن شخص همه شرايط ازدواج را داشته باشد ، باز هم شما به خاطر قشري نگري و ظاهر بيني نمي توانيد با او كنار بيائيد . ولي اگر شما فرد عميق تري هستيد و در زندگي مفاهيم ، افكار ،‌طرزنگرش ها و ... براي شما لذت بخش و جالب بوده اند، در اين صورت اين مسئله براي شما مشكل حادي ايجاد نخواهد كرد.

(27/3/1386)

به چه کسی می گن زیبا؟!

در مورد زيبايي بايد نكات ذيل را نيز در نظر گرفت: چون ابعاد زيبايي متفاوت است:

1 – زيبايي گويش :
    لهجه، عشوه كلامي، تكه كلامي ، سيالي كلامي، حاضر جوابي، لطافت سخن، گفت و شنود به اندازه. شوخ طبعي

2 – زيبايي حركات:‌
    عشوه گري ، طنازي، فيگور و ژست هاي دلربا، قد و اندازه و تناسب بدن، نحوه راه رفتن.

3 – زيبايي بينايي:
    خوه نگاه كردن، نحوه پلك زدن، محجوب بودن، جذاب نگاه كردن و ...

4 – مسئله تاثير آرايش بر قيافه:
    که مي توانيد با خانواده مشورت كنيد.

5 – زيبايي در سليقه:
    نحوه انتخاب پوشش ، نحوه لباس پوشيدن ، نحوه چيدن منزل، نحوه انتخاب ادكلن

6 – زيبايي در تعاملات:
    نحوه ارتباط با شما و دوستان و فاميل، ميزان سازگاري و ارتباط عاطفي با آنها و ...

7 – زيبايي فكر:‌
    فراهم آوردن زيبايي با خلاقيت در زندگي، به روز بودن معلومات و دادن آگاهي به شما، همفكر بودن، استقلال در نحوه تفكر و مشورت دادن ،‌مديريت متفاوت و زيباي مسائل خانواده و ...

8 – زيبايي هنري:‌
    آشنايي با موسيقي، نقاشي، صداي خوش، رانندگی، و ساير هنرها

همانطور كه مي بينيد مي توان تمام اين ابعاد زيبايي را بررسي كرد.

دوم: اگر فردي با تمام ابعاد بالا از نظر شما آنچنان زيبا باشد كه به دلتون بچسبد و خواستارش باشي كفايت مي كند و حالا نوبت به بررسي دقيق مسائل اساسي تري چون معيارها و شرايط ازدواج مي رسد.

سوم: نكته مهم اين است كه اگر شخصی به لحاظ زيبايي از يك نمره معمولي در ازدواج برخوردار باشد ، اما در ساير معيارهاي اساسي مثبت باشد، كم كم مهر وعشق شما را چنان بر مي انگيزد كه قيافه زياد براي شما مطرح نيست. (‌به دوستان خود توجه كنيد، شما بيشتر بر اساس معرفت و ... آنها را مي شناسيد و با آنها صميمي هستيد نه قيافه – همسر هم همينطور است تنها فرقي كه در مورد همسر وجود دارد اينست كه بايد به طور كلي دلپذير باشد و يك حداقلي براي جذب شدن ، داشته باشد.)

چهارم:زيبايي يك امر نسبي هست، شما هر همسري با هر اندازه زيبايي انتخاب كنيد به زودي متوجه مي شويد شخصی زيباتر نيز وجود داشته است. و اين نكته مهم است كه نبايد به هر چيزي بيشتر از اندازه خودش بها بدهيم. مثلا زيبايي در حد متعارف كه به دلمان بنشيند كافي هست، مگر اينكه كلا از همان اول او را نپسنديدم .
    موفق باشید.

12. 11 کاربر از پست مفید hamed65 تشکرکرده اند .

farhadz (پنجشنبه 12 دی 92), hamed65 (جمعه 03 شهریور 91), khaleghezey (چهارشنبه 18 دی 92), mohammad6599 (سه شنبه 25 تیر 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 30 دی 97 [ 13:04]
    سطح
    42
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 146
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassOverdrive1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    75

تشکرشده 32 در 22 پست

Array
    واقعیتش ما جوانهای امروزی خیلی سخت میتونیم از ملاکهای ظاهری مون بگذریم.من که زنم را بخاطر قیافه نه چندان ذلچسپش دارم طلاق میدم بعد چهارسال...قیافه بنظرم برای جوان امروزی مهمه

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 26 تیر 93 [ 19:01]
    سطح
    15
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 67
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    92

تشکرشده 184 در 65 پست

حالت من
    Shad
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط نیکمرام نمایش پست ها
    واقعیتش ما جوانهای امروزی خیلی سخت میتونیم از ملاکهای ظاهری مون بگذریم.من که زنم را بخاطر قیافه نه چندان ذلچسپش دارم طلاق میدم بعد چهارسال...قیافه بنظرم برای جوان امروزی مهمه
    ببخشید بنده هم جوان ام ولی قیافه در زمان توفولیت ام مهم بود سن ام که رفت بالا قیافه رو گذاشتم کنار اخلاق برام مهم شد. شما اخلاق رو با طرف مشکل دارید نه قیافه.

15. 2 کاربر از پست مفید Less Than Nothing تشکرکرده اند .

farhadz (چهارشنبه 18 دی 92), khaleghezey (چهارشنبه 18 دی 92)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 99 [ 21:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    15,723

تشکرشده 11,395 در 3,444 پست

Array
    درود بانو.

اگه توی بقیه موارد قبولش داری خوب بنظرم عجله نکن توی جواب دادن خوب فکر کن بعدشم اینچیزا واسه یکسال اول ازدواجه تموم شد رفت بخدا وقتی میری توی زندگی بعد یکسال اینچیزا واست معنای اولیش رو از دست میده چیزی که میمونه اخلاقه بعدشم خوب لاغر باشه من خودم هیکل ورزش داشتم از وقتی رفتم هرروز خنه پدرخانومم الان 20 کیلو اضافه وزن پیدا کردم البته الانم ازم بپرسن میگن وزنم خیلی هم مناسبه .خیالی نباشه غذای خوشمزه درست کن یه باشگاه هم بره همچین هیکلش روی فرم میاد خودت کیف میکنی

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)