به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 09 شهریور 91 [ 15:02]
    سطح
    10
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 26
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    2
    تشکرشده 2 در 1 پست
    Array

من با شوهرم که میخواد یکماه برای اینکه بفهمیم همدیگرو چقدر دوست داریم جدا باشیم چیکار

با سلام
    من وهمسرم حدود یکماه که بصورت خیلی شدید اختلاف پیدا کردیم و تا مرز طلاق پیش رفتیم مشکل ما از همون روزای اول زندگیمون بود که حل نشدنش تا الان باعث بزرگ شدن شده، همسره من احساس نمیکنه من زنم و با من مثل یک مرد رفتار میکنه و در واقعیتم به این شکل که من کادو میخرم براش من گل میخرم براش من نازشو میکشم وقتی قهر میکنیم ، در حالیکه هیچ چیز من برای اون مهم نیست حتی تولدم یا سالگرد ازدواجمون و از اینکه جلوی دیگران منو مسخره میکنه و دست مینداز ویا از اینکه با من راضی نیست ورفتار خشک اون جلوی جمع و اون تمام این حرفارو میزنه وبعد میگه من جنبه ی شوخی ندارم ازاینکه زیاد اسمس میده و اونارو بعدش پاک میکنه و گوشیش قفل و متنهایی که باعث شک کردن من به اون شده و مسائلی که بیشتر باعث این موضوع شده میدونم چیزی نیست اما اون همش میگه من به تو دروغ گفتم من یه زن دیگه دارم من تورو دوست نداشتم و از این جور حرفا ومن همیشه گریه میکنم واون میخنده بعد میاد میگه دوستم داره وجز من کسی رو نداره . و وقتی دعوا میکردیم میگفت همینیکه هست برو خونه بابات این موضوع همیشه تکرار میشد تا یکماه پیش من رفتم و اون باورش نمیشد و شروع کرد من دنبالت نمیام پشیمون نشدم اگه برگردم تمام زندگیشو بپام میریزه من پیش مشاور رفتم واون گفت نه برم نه جواب اسمساشو بدم بعد از یک هفته اومد اما به من گفت برای دیدن بچمون اومده نه من تا اینکه تمام حرفایی که هیچ کس از اونا خبر نداشت با خبر شدن و همسرم احساس کرد که جلوی خانواده من تحقیر شده در صورتیکه من 6 سال جلوی خانواده اون تحقیر شدم و اومدیم خونه و اون درصدد تلافی کردن ویکروز جلوی خانوادش حرفایی زد که نباید میزد و دعوامون بالا گرفت اول من حرف طلاق زدم اما جدی نمیگفتم در حد یه حرف واون جدی گرفت وپاشو کرد توی یه کفش که طلاق خلاصه شروع کرد به آزار دادن من که تو رو دوست نداشتم من کسه دیگرو میخواستم خلاصه من گفتم طلاق نمیگیرم تا یه خورد با شوخیهای من خانوادش آروم شد و گفت من همه چیزو با رفتن خراب کردم و هنوز منو با حرفاش آزلر میده و بعد میگه دوسم داره و به گریه کردنم میخنده میگه من مشکلروحی دارمو دیونه ام و حالا میگه یکماه ازهم دور باشیم ببینیم چقدر دوست داریم همدیگرو آخه همسر من 28 سالشو من 27 سالم و خیلیم ادعا داره که همرو مشاوره میکنه و از اینکه حرفا ی خیلی زیبا بلد بزنه وبیشتر از سنش میفهمه مورد اعتماد همه است .حالا به نظر شما چیکار کنم با خواستش موافقت کنم یا زیر بار نرم ؟از یطرف حرفاش باعث شد کنترلم از دست بدم میترسم یه کاری کنم که پشیمونی هیچ فایده ای نداشته باشه کمکم کنید؟

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 20 اردیبهشت 92 [ 16:41]
    سطح
    11
    Level completed: 28%, Points required for next Level: 36
    دستاوردها:
    تشکرها
    9

تشکرشده 9 در 4 پست

Array

RE: من با شوهرم که میخواد یکماه برای اینکه بفهمیم همدیگرو چقدر دوست داریم جدا باشیم چیکار

سلام
    من نمیدونم حرفم درسته یا نه اما فکر میکنم بعضی وقتها کمی دور بودن لازمه تا بشه از دور به مسائل نگاه کرد تا بشه بجای دقت به جزئیات متوجه اصل و کلیات مشکلات شد.
    به نظر من 1 ماه در مقابل سالهای سال که میخواهید با هم زندگی کنید کوتاهه من باشم قبول میکنم تا هم خودم و هم طرف مقابل بتونه کمی فکر کنه

3. 4 کاربر از پست مفید mahdifa تشکرکرده اند .

mahdifa (چهارشنبه 01 شهریور 91)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 13 تیر 93 [ 21:36]
    سطح
    21
    Level completed: 89%, Points required for next Level: 11
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    43

تشکرشده 62 در 38 پست

Array

RE: من با شوهرم که میخواد یکماه برای اینکه بفهمیم همدیگرو چقدر دوست داریم جدا باشیم چیکار

سلام

یادتون باشه... شوهرتون رو هیچوقت تهدید نکنید... چون مردها حرف های شما رو جدی می گیرن... ما خانوما به خاطر اینکه عکس العمل شوهرمون رو ببینیم و بفهمیم که چقدر دوستمون دارن این حرف رو میزنیم اما اونها فکر میکنند ما جدی میگیم و به آخر خط رسیدیم... دیگه هیچوقت حرف طلاق رو نزن
    اگر جای شما بودم ، با کمی جدایی قبول می کردم و بعد از جدایی با همسرم پیش مشاور می رفتم و مشکلاتمون رو حل نشده باقی نذاریم...

5. 4 کاربر از پست مفید anita1 تشکرکرده اند .

anita1 (دوشنبه 20 آذر 91), tamanaye man (چهارشنبه 11 اردیبهشت 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 01 اردیبهشت 97 [ 02:14]
    سطح
    81
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 61
    Overall activity: 16.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,578

تشکرشده 5,967 در 1,568 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array

به نظر من بهترین کار این بوده که حساسیت ها تو به همسرت نشون نمی دادی. حالا هم که نشون دادی باز دیر نیست. از این به بعد وقتی هر چی گفت به شوخی بگیر و ازش رد شو. نه اینکه جدی بگیری و یکی هم خودت روش بذاری. سعی کن ارامشتو به طور کامل با یاد اوری خاطره های خوب. با صلوات فرستادن یا هر چی که بهت ارامش می ده حفظ کنی تا همسرت ببینه که نمی تونه تحریکت کنه. کم کم اون هم اروم میشه. فعلا سعی در ارام کردن خودت داشته باش. احساستت رو کنترل کن تا کسی نتونه با بازی کردن با اونها بالا و پایینت کنه.

7. 5 کاربر از پست مفید deljoo_deltang تشکرکرده اند .

deljoo_deltang (پنجشنبه 02 شهریور 91), tamanaye man (چهارشنبه 11 اردیبهشت 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 09 شهریور 91 [ 15:02]
    سطح
    10
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 26
    دستاوردها:
    تشکرها
    2
    تشکرشده 2 در 1 پست
    Array

سلام
    خیلی ممنون که دلگرمم میکنید خیلی دلم میخواد آروم باشم اما نمیزاره خسته شدم از بس من طرفش رفتم من نازشو کشیدم این چیزا داره برام مثل یه آرزو دست نیافتنی میشه همش فکر خودش برم مو بکارم بینیمو عمل کنم ، ویتامین میخوره وقتی میره بیرون انقدر بخودش میرسه ، اما اصلا بمن توجه نمیکنه من همیشه خودم تنهایی میرم برای خودم خرید میکنم بعد به من میگه تو به هیچکدام از خواستهای من توجه نکردی انقدر بهت گفتم خسته شدم ،اون حتی وقتی من خواستهاشو اجابتم میکنم نمیبینه ،نمیدونم من مشکل دارم یا اون، خسته ام خسته از حرفایی که بهش میزنم از شکی که بهش دارم میدونم بیخوده اما کارای خودش هر روز بدترش میکنه ، پیش مشاورم نمیاد میگه من خودم همرو مشاوره میکنم بعد خودم برم پیش مشاور تو مشکل داری نه من ،میگین چیکار کنم دلم آرامش میخواد .

9. 2 کاربر از پست مفید tasnim1 تشکرکرده اند .

tasnim1 (دوشنبه 20 آذر 91)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 13 تیر 93 [ 21:36]
    سطح
    21
    Level completed: 89%, Points required for next Level: 11
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    43

تشکرشده 62 در 38 پست

Array

جدایی رو قبول کردی؟ چی شد؟ در مورد مشاوره باید با صحبت و سیاست های زنانه راضیش کنی... بهش بگو برای اینکه رابطه مون با هم بهتر بشه ... فکر میکنه مشاور میخواد ازش انتقاد کنه و تقصیر رو به گردن اون بندازه مردها از این چیزها فرار میکنند... یه جوری بهش بگین که فکر نکنه میخواد مورد سرزنش قرار بگیره... بگو هردومون یاد بگیریم چطور با هم ارتباط برقرار کنیم... نه اینکه تقصیرکار رو پیدا کنیم... یک راهنمایی ِ دوطرفه برای بهتر شدن زندگی مون... مثلا ً شخصی رو مثال بزن که از وقتی پیش مشاور رفتن روابطشون بهتر شده و یا بگو میخوام مشاور با زبون ِ خودم بهم یاد بده که بتونم بهتر تو رو درک کنم... مهارت های گفتگو با جنس مخالف رو یاد بگیریم... و خیلی چیزای دیگه که بی طرفانه باشه و هیچ تقصیری به گردن اون نیافته و از خوبی هاش بگو از اینکه با رفتن پیش مشاور تو هم تغییر خواهی کرد فقط باید یکی باشه تا بهت یاد بده...
    الان در مورد شرطی که گذاشت چه تصمیمی گرفتین؟

11. کاربر روبرو از پست مفید anita1 تشکرکرده است .

anita1 (دوشنبه 20 آذر 91)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 02 آذر 91 [ 20:16]
    سطح
    4
    Level completed: 18%, Points required for next Level: 41
    دستاوردها:
    3 months registered100 Experience Points
    تشکرها
    4

تشکرشده 4 در 4 پست

Array

سلام عزیزم
    من نمیدونم چرا ما زنا انقدر جلوی مردها نقطه ضعف نشون میدیم
    من خودمم گاهی اینطوریم.من هم یک ساله شوهر کردم.اولا اینطوری بودم اما حالا بهتر شدم. یک ماه ازش دور باش
    تلفن نکن
    اس ام اس ممنوع
    خیلی عادی برخرود کن
    زیاد تو دسترسش نباش
    وقتی زیاد در دسترس یک مرد قرار میگیری براش عادی میشی
    حتی بعد از اینکه زندگیتون به حالت عادیش برگشت هم زیاد بهش روو نده
    زیاد دوستش داشته باش اما خیلی زیاد بروز نده
    کم کم بهش محبت کن.به خودت برس لباسهای جذاب بپوش،آرایش کن. بعد از یک مدت میبینی چطوری رام میشه
    رابطه ما انسانها مثل کش میمونه. بهش فکر کن دوست من

13. کاربر روبرو از پست مفید shirini تشکرکرده است .

shirini (دوشنبه 20 آذر 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 22 شهریور 93 [ 10:26]
    سطح
    26
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 34
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    201

تشکرشده 120 در 72 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    سلام عزیزم به نظر من هم دوری رو قبول کن اما نه اینکه اضلا بهم پیام ندید و زنگ نزنید تو تا حدی که مربوط به خودته بهش زنگ بزن و پیام بده مثلا هر 1شب در میون یه پیام عاشقونه بهش بده و دیگه اصلا گلایه نکن ازش و اینکه توو این مدت سعی کن خودتو پیدا کنی چون حتما این مشکلات باعث شده از خودت دور شی .به خودت برس . مثلا هی پیشش به پوستت برس و لباس های جذاب بپوش و سعی کن خیلی زیاد باهاش حرف نزنی چون مردا تا یه حدی به حرفای زنا گوش میدن اگه زیاد حرف بزنی دیگه براشون بی اهمیت میشی سعی کن طوری رفتار کنی که بفهمه یه زن مدیر و آگاهی داره به رفتارهای خودت مسلط باش.و اینکه باهم قرار بزارید که یه روز از هفته رو یه جایی و توو یه ساعتی که آروم هستید درباره ی رنجش هاتون از هم صحبت کنید و بگید چه توقعی از هم دارید و هر کدومتون چه چیزهایی رو نشونه ی عشق و اهمیت دادن میدونید و چه خواسته هایی از هم دارید .. سعی کن اینارو با سیاست ازش بخوای.. مثلا بگو عزیزم دلم گرفته میشه بیای فلان ساعت آگه حوصلت میشه با هم بریم یه جایی حرف بزنیم ... بگو دلم واسه اون روزا که ساعت ها کنار هم میشستیم و چقدر شیرین با هم حرف میزدیم تنگ شده ...بگو من هنوز همونم و همونقدر هم دوستت دارم اما بعضی دلخوری ها باعث شدن که از هم دور شدیم و فقط هم خودمون میتونیم درستش کنیم پسسس هم تو به من کمک کن هم من بهت کمک میکنم تا یه زندگی شیریر بسازیم اونجوری که میخوایم..... موفق باشی عزیزم

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 22 شهریور 93 [ 10:26]
    سطح
    26
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 34
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    201

تشکرشده 120 در 72 پست

حالت من
    Narahat
    Array
    سلام بچه ها من تازه وارد این سایت شدم میشه لطفا برام دقیق توضیح بدید که چطوری میتونم قسمت موضوع جدید رو پیدا کنم تا مشکلاتمو بنویسم تا بهم کمک کنید رفعشون کنم ممنون میشم اگه مرحله به مرحله واسم توضیح بدین .. قسمت راهنما رو خوندم اما چیزی پیدا نکردم.... منتظر جوابتون هستم ممنون

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)