RE: دختری عاشقم شده که نمیخوامش!

نوشته اصلی توسط
eltonjohn
سلام خدمت دوستان
من 28 سال دارم. چند وقتی بود که به شدت از تنهایی رنج میکشیدم و دنبال کسی میگشتم که معیارهای مدنظرمو واسه ازدواج داشته باشه. البته من خانواده ام مذهبین و در حال پیداکردن دختر موردنظر من بودن. منتها مشکلاتی پیش اومد که پیداکردن دختری که هم من بپسندم و هم خانواده ام خیلی به درازا کشید. منم واسه اینکه تنهاییمو پر کنم در ساعات فراغتم توی یه گروه اینترنتی عضو شدم. اونجا با یه دختر آشنا شدم و کم کم یه رابطه احساسی بین ما شکل گرفت. ارتباطمون از چت به تلفن و بالاخره به بیرون رفتن رسید. ما کلا 5 بار همدیگه رو توی پارک دیدیم. اما من از قرار دوم متوجه شدم که این اون دختری که مدنظر منه نیست ضمن اینکه فرهنگ خانوادگیش هم با خانواده من کاملا متفاوت بود. اما غافل از اینکه اون دختر کاملا عاشق من شده. هرچی من کم محلی میکردم اون بیشتر ابراز احساسات میکرد. بالاخره تصمیم گرفتم که ارتباطمو باهاش قطع کنم اما اون حسابی وابسته شده و هی بهم زنگ میزنه یا مسج میزنه و میگه که روزگارش شده اشک و گریه و بدون من نمیتونه زندگی کنه و غیرمستقیم تهدید به خودکشی کرده. لطفاً راهنمائیم کنین واسه خلاص شدن از این رابطه چیکار باید بکنم.
سلام.روش درستی رو برای از تنهایی دراومدن انتخاب نکردید ..وارد رابطه ی احساسی شدن بدون شناخت درست از طرف مقابلتون و اقدام رسمی
شما باید بهشون بگید که امکان ازواج با ایشون رو ندارید و رابطه رو هر چه زودتر به طور کامل قطع کنید . و اگر ایشون باز تماس گرفتند جواب ندید تا از این بیشتر یه شما وابسته نشن
دل کندن از شما هر چقدر هم برای این خانوم سخت باشه کاری هست که باید انجام بشه و شما با کش دادن این موضوع فقط کار رو براش سخت تر می کنید.
...
بدست اوردن شناخت برای ازدواج از هر کسی ( واز هر طریقی که اشنایی صورت گرفته) باید از کانال رسمی در حضور خانواده ها انجام بشه که نه از مسیر اصلی منحرف بشه نه کسی این وسط ضریه ی روحی بخوره
لیک چون باید این دم گذرد,
پس اگر می گریم
گریه ام بی ثمر است.
و اگر می خندم
خنده ام بیهوده است.
علاقه مندی ها (Bookmarks)