سلام دوستان
من الان 22 سالمه..دختری که دوسش دارم 21 سالشه. ما الان 9ماهه که باهمیم.این دختر قبلا یه رابطه عشقی با یه پسر داشته اما پسره ازدواج کرده این بدجور بش لطمه خورده.اما الان 9 ماهه مه باهمیم اما تا الان هیچ ابراز علاقه ای چه مستقیم چه غیر مستقیم به من نکرده.من چند بار بش ابراز علاقه کردم اما اون فقط سکوت کرد. نا اینکه بش گفتم باش حرف زدم که چرا اینجوریه چرا با اینکه من خیلی دوسش دارم براش هرکاری تونستم انجام دادم اما تو سرد برخورد میکنی. گفت مه دوست دارم اما نه به حدیکه بخوام به زبون بیارم.برام مهمی به اندازه ای که به مشکلی برخوردی کمکت کنم.می گفت دوستیه ما یه دوستیه کاملا معمولیه.گفت که این سرد بودنش بخاطر رابطه ی قبلشه.دیگه احساسش خشک شده.نمیخواد باز 1بار دیگه شکست بخوره.
دوستان من هرکاری تونستم تا الان براش کردم.سعی کردم 1جوری متقاعدش کنم که من مثل قبلی نیستم و واقعا دوسش دارم.چون من با احساسم نرفتم جلو.با عقلم رفتم.عقلک بم گفن دختره خوبیه بچسب بهش ولش نکن حتی واسه ازدواج.البته تاحالا بش نگفتم که قصدم ازدواجه باهاشه.چون خودش گفت فعلا زوده درباره آینده تصمیم گرفت.
دوستان کمکی که من از شما میخوام اینه که چیکار کنم احساس از دست رفتشو دوباره برگردونم؟ چیکار کنم که بهم اعتماد کامل کنه که بفهمه از ته قلبم دوسش دارم و مثل قبلی نیستم؟ چیکار کنم از من خوشش بیاد؟
ممنون میشم کمک کنید..خیلی مهمه برام
علاقه مندی ها (Bookmarks)