به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 22 مهر 91 [ 01:04]
    سطح
    8
    Level completed: 76%, Points required for next Level: 12
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    3

تشکرشده 3 در 3 پست

Array

ممکنه جواب نه به بله تبدیل شه؟

سلام این سوالو یه جای دیگه هم پرسیدم که بعدش فک کردم تو این انجمن بهتر جواب بگیرم. اگه ممکنه مدیران بی زحمت اونو پاکش کنن.
    . با تشکر از سایت خیلی خوبتون . یه مشکلی دارم که اگه کمکم کنید ممنون میشم

مدتی پیش با یه دختر خانومی اشنا شدم که کم کم بهش علاقه مند شدم و چون به نظرم دختر خیلی خوبی اومد کلا نظرمو در مورد ازدواج نغییر داد و قصدم از ارتباط هم
    ازدواج هست ولی فعلن شرایطشو ندارم
    اینم بگم من از ایشون یک سال کوچیکترم
    بعد از 2 ماه از آشنایی حسمو بهشون گفتم و ایشون گفتن پسر خوبی هستید اما من حسی بهتون ندارم. اما رابطمونو قطع نکردیم و من مدتی در این مورد حرفی نزدم.

بعد از مدتی دوباره حرفش پیش اومد و وقتی فهمیدن خیلی دوسشون دارم بهم گفتن که دوس ندارن ناخواسته باعث اذیت شدنم بشن و یه مدت سعی کردن ارتباطو قطع کنن

و جواب اس هم نمیدادن اما به تدریج گفتم که باشه حسمو فراموش می کنمو بیا دوست عادی باشیم به تدریج برگشتیم به رابطه قبل و یکم صمیمی تر شدیم اما این

اخریا مرتب ناخواسته حرف از حس من پیش میومد و دوباره می گفتم که دوست دارم و ایشون مرتب جواب نه میداد. تو مدت دوستیمون هی الکی باهم دیگه هفته ای حد

اقل یک بار سر بحثای بیخود قهر و آشتی می کردیم.بیشتر شبا اس ام اسی صحبت می کردیم. تا دعوای آخرمون که الان یکی دو ماهه نمیبینمشون و جواب هم نمیدن اما

خوب از مهر دوباره میبینمشون.
    تاپیکای زیادی از سایتتونو خوندم و متوجه شدم شاید بخاطر رفتار نه چندان جالبمه که حسی بهم ندارن و شاید اگه تغییر کنم بتونم دلشونو به دس بیاارم. درضمن بعضی

وقتا رابطشون باهام خوب میشد و از بعضی حرفا و کاراشون حس میکردم شاید ته دلشون یه چیزی باشه. اینم بهم گفته بود که تو با بقیه برام فرق داری ولی نمیخوام

اذیت شی. این حرفو خیلی زیاد می گفت و من هیچ وقت نفهمیدم یعنی چی. مرتب تکرار می کرد که از اینکه ناخواسته ناراحتت می کنم منو ببخش من آدم بدیم! یا

می گفت این رابطه اگه ایجاد بشه آخرش به جایی نمی رسه و اونوقت تو خیلی عذاب می کشی. ولی من الانشم خیلی عذاب میکشم. یکی از خانوماکه یکم باهاشون

تازگیا دوس شده بود یکی دوبار با ایشون راجع به من صحبت کرده بود که به اونم همون حرفا رو میزد که نمی خوام اذیت شه! اون خانوم هم بهم میگفت نفهمیدم این

نمیخوام اذیت شه یعنی چی. این خانوم که باهاش صحبت کرد بهم گفت اون تکلیف خودشو نمیدونه و احتمالن دو دله از رفتارش و حرفاش یکی نیست. (آخه مثلن تو

جمع که بودیم باهام کل کل میکرد شوخی میکرد یه جورایی از مخالفت کردن تو هر چیزی با من لذت می برد و میخندید) اما خب حرفی که میزنه یه کلمه هست

/ نه! هر دفعه هم یه دلیل میاره یه بار اینکه من کلن نمیخوام به کسی فک کنم.یا چرا زود عصبانی میشه و اخلاقش تنده؟ چرا خیلی ساکت و آروم و کم حرفه؟ (اینم

بگم خودشم مث من یه کم آروم و خجالتی بود اما داره سعی میکنه که اجتماعی بشه.) یا اینکه یک سال ازمن کوچیکتره ( می دونم این برای خودش و خونوادش خیلی

مهمه.)
    اون اوایل و وسطا که فهمیدم جوابش نه هست خواستم یکی دو بار بیخیال شم امانشد. وقتی ارتباطم باهاش کم میشد خودش میومد دنبالم که چرا جواب نمیدی؟ انگار

قهر کردی؟ چرا چن روزه تو عوض شدی؟ یا مثلن وقتی بهش نمی گفتم دوست دارم و مثلن می گفتم از خواهرت خوشم میاد دختر خوبیه میگفت پس تو از همه خوشت

میاد جز من؟ اینا باعث میشد امیدوار شم که اگه میخواس اذیت نشم مثل قبلنا که جواب اس ام اس نمیداد الان نمیومد بگه چرا عوض شدی و نیستی . میذاش کم کم ازش

دور شم.
    در ضمن بعد از مدتی که من یه کم با این خانوم واسطه صمیمی شدم انکار از این قضیه ناراحت بود می گفت چیشده از پیش فلانی جم نمیخوری؟ تعجب می کنم که باهم

انقد صمیمی شدین وقتی با اونی فراموش کن منم هستم!!!!! شدیدن نسبت به این خاونوم حساس شده و ازش بدش میاد!
    یه بار من بهشون گفتم که بیا بریم پیش یه روانشناس بخوایم بهمون کمک کنه. (اس ام اسی) گفت من مشکلی ندارم ولی اگه بچه ها بشنون ما رفتیم روانشناس چی

میگن؟ گفتم اونا نمیشنون. گفت باشه کی بریم؟ بهش چی بگیم؟ ولی یه بحث دیگه پیش اومدو من از این موضوع منحرف شدم یکی دو روزبهدشم یه قهر و آشتی کردیم

این موضوع یادمون رفت چن وقته دیگه دو باره گفتم بیا بریم پیش روانشناس اون گفت آخه من با تو بیام روانشناس که چی بشه؟ ازم میپرسه نمی خوای منم میگم نه! بعد

بهم نمیگه وقتی نمی خوای واسه چی اومدی اینجا؟ بهش گفتم پس اون دفه که گفتم چرا قبول کردی گفت نه اون موقع هم محال بود که باهت بیام.
    در ضمن خواهر بزرگترشون چند بار منو دیدن و با هم و دوستامون بیرون رفتیم. و بهشون گفتن اگه من جای تو بودم پیشنهادشو قبول می کردم. شاید ایشون بتونن

کمکم کنن.
    حالا با این اوصاف با این رفتار من تو این مدت که فک کنم خوب نبوده و زیادی بهش اصرار کردم و شاید بعضی وقتا ناراحتش کردم ممکنه اگه رفتارمو عوض کنم بتونم

نظرشونو عوض کنم؟
    ببخشید اگه متنم یکم طولانی شد.خیلی ممنون که خوندید و جواب میدید.

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 11 دی 95 [ 13:07]
    سطح
    60
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 124
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    5,009

تشکرشده 4,547 در 875 پست

Array

RE: ممکنه جواب نه به بله تبدیل شه؟

سلام دوست عزیز . آخه این همهههههههههههههههه طولانی چرا نوشتی .

حرفهاتو 2و3 قسمت میکردی

حداقل بشه خواندش.

بخاطر همین کمتر کسی میاد به پست تون سر بزنه .

3. 5 کاربر از پست مفید پدربزرگ تشکرکرده اند .

پدربزرگ (پنجشنبه 19 مرداد 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 11 دی 95 [ 13:07]
    سطح
    60
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 124
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    5,009

تشکرشده 4,547 در 875 پست

Array

میشه بگید چطوری باهم آشنا شدید .

شما چندسال سن دارید .

فرهنگ خانوادها تا چقدر بهم نزدیک است.

تحصیلات خانم. وخودتون .

شاغل هستی .

چطور شد تصمیم به ازدواج گرفتی .

حدفتون از ازدواج چی هست .

5. 2 کاربر از پست مفید پدربزرگ تشکرکرده اند .

پدربزرگ (چهارشنبه 18 مرداد 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    8
    دستاوردها:
    تشکرها
    3

تشکرشده 3 در 3 پست

Array

گفتم که هدفم از پایان رابطه ازدواجه چون الان برامون زوده. رشتمون یکی مهندسی که ایشالا اگه درسمون تموم بشه برای کار آنچنان مشکلی نداریم. خونوادشونو اونقدا نمیشناسم ولی زیاد از هم دور نیستیم من20 سالمه ایشون 21. ولی من قیافم 4.5 سال بزرگتر نشون میده.
    از نوع آشنایی بگم که من یه مدتی بود میخواستم نزدیک شم که نمیشد . ولی برخورد اول به صورت اتفاقی از ایشون بود. و چون به دلایلی از هم همون یکی 2 روز اول شماره داشتیم ارتباط داشتیم و هر شب به هم اس میدادیم و اول هم ایشون شروع می کرد این جوری یواش یواش رابطمون بیشتر شد. ولی الان نمیدونم در کل نظرشون در موردم چیه؟

عضو فعال

آخرین بازدید
    چهارشنبه 16 اردیبهشت 94 [ 09:58]
    سطح
    92
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 980
    Overall activity: 9.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassOverdrive1000 Experience Points10000 Experience Points
    تشکرها
    14,388

تشکرشده 15,106 در 3,401 پست

حالت من
    Shad
    Array

boy21 سلام

با توجه به سن شما و نداشتن شرایط برای ازدواج ادامه این رابطه به صلاح هیچکدومتون نیست

همدردی در مورد نحوه روابط دختر و پسر بنا بدلایل روانشناسی مشاوره نمیدهد

شما اگر قصد ازدواج داری باید رسمی وارد بشی یعنی از طریق خانواده و بعد خواستگاری پروژه شناخت را در پیش بگیری

از نظر من قطع این رابطه به نفع دو طرف هست

امیدوارم بقیه بهتر راهنمایی کنن

موفق باشی

8. 5 کاربر از پست مفید ویدا@ تشکرکرده اند .

ویدا@ (یکشنبه 22 مرداد 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    8
    دستاوردها:
    تشکرها
    3

تشکرشده 3 در 3 پست

Array

حرف شما رو قبول دارم ولی خوب من 1- نمیخوام از دستشون بدم 2-در برخوردی که بعد از این با هم خوایم داشت نمیخوام دلخوری بوجود بیاد و از من بدش بیاد میخوام ایشون هم من رو دوس داشته باشن
    هدفم ایجاد رابطه دوستی نیست چون مطمئنن خودشون هم با شناختی که دارم قبول نخواهند کرد.
    میخوام اگه ممکنه رفتار ایشون رو تحلیل کنید که ممکنه چه حسی به من داشته باشن. و اون حرفایی که مرتب تکرار می کنن. جواب نه و رفتارشون دلیلش چیه؟ آیا واقعا هیچ حسی بهم ندارن و اگه این طور باشه با توجه به این که زیاد هم اینو گفتن امکان نداره نظرشون تغییر کنه؟

10. کاربر روبرو از پست مفید boy21 تشکرکرده است .

boy21 (پنجشنبه 19 مرداد 91)

عضو فعال

آخرین بازدید
    چهارشنبه 16 اردیبهشت 94 [ 09:58]
    سطح
    92
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 980
    Overall activity: 9.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassOverdrive1000 Experience Points10000 Experience Points
    تشکرها
    14,388

تشکرشده 15,106 در 3,401 پست

حالت من
    Shad
    Array

boy21 عزیز

ما چه جور میتوانیم بگوییم حس این خانوم به شما چیه؟

یابه چه علت نه گفته؟

یا به شما حس داره؟

یا در آینده نظرش تغییر میکنه؟

ما به شما که ایجاد کننده تاپیک هستی میتوانیم پیشنهاد قدم رسمی اونم اگه شرایطش را داری هست

صبور باش تا بقیه دوستان نظر بدن

موفق باشی

12. 3 کاربر از پست مفید ویدا@ تشکرکرده اند .

ویدا@ (جمعه 20 مرداد 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    8
    دستاوردها:
    تشکرها
    3

تشکرشده 3 در 3 پست

Array

چشم منتظر جواب دوستان و راهنماییاشون هستم
    لطفن هر نظری دارید اگه متن رو خوندید بگید.
    در ضمن سوالی که رو اسم تاپیک هست هم برام مهمه
    خیلی ممنونم

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 07 شهریور 92 [ 22:10]
    سطح
    23
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 32
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    590

تشکرشده 585 در 180 پست

Array

شما شاید اگه فرشته روی زمین هم باشی این خانوم آخرش شما رو نپسنده پس همونی که هست باش، یعنی به خاطر ایشون تغییری نکن. البته اگه با توجه به مطالب سایت فکر می کنی اشتباه های اخلاقی داری درستشون کن ولی با هدف بهتر شدن خودت نه به هدف بهتر شدنت ازنگاه اون خانم

در ضمن اینم بدون هیچ وقت انرژیت رو صرف کسی که ازته دل نمی خوادت نکن وهمیشه تعادل رو نگه دار و این انرژی رو صرف مسائل دیگه کن. این روزهایی که داری به پای کسی که توجهی بهت نمی کنه، عمرته و مهم تر از همه بازه ایه که شما باید شادترین لحظات رو بگذرونی. در ضمن سن شما خیلی کمه و تو این سن تصمیمات احساسی گرفتن فراوونه ، پس اصلا به ازدواج فکر نکن.

توی یه رابطه همون قدری که شما نگرانه از دست دادن ایشونی ، ایشون هم باید همین قدرنگران از دست دادن شما باشه. رابطه یک طرفه به جایی نمی رسه.

میشه بگید شما چه کارهایی واسه این خانم انجام میدادی؟ مثلا تو درس ها کمکش می کردی؟ یا از نظر مالی براشون مایه میذاشتی؟ کلا چه مزایایی فکر می کنی برای این خانم داشتی؟

15. 5 کاربر از پست مفید mr6262 تشکرکرده اند .

mr6262 (چهارشنبه 18 مرداد 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    8
    دستاوردها:
    تشکرها
    3

تشکرشده 3 در 3 پست

Array

منظورم از اینکه تغییر کنم اینه که مثلن زیاد بهش اصرار نکنم و این حرفا. آخه چون تا حالا تجربه نداشتم کارایی می کردم که فکمی کردم خوشش بیاد ولی یه کم تو فرومتون چرخیدم و دخترا رو بیشتر شناختم دیدم رفتارم اصلن برا دخترا جذاب نبوده!
    نه کمک درسی نمی کردم. فک کنم این به فکرتون رسیده که منو شاید نخواد از دست بده برای اینکه ازم استفاده ای چیزی کنه. نه ابدا همچین دختری نیست.ما یه دوستی معمولی و یه کم صمیمی تر بیشتر اس ام اسی داشتیم و تو دانشگاه اونقدا بچه ها نمیدونستن رابطمون چجوریه راستشو بخواین اصلن قیافه خوشگلی هم نداره. من به تدریج که با خصوصیاتش آشنا میشدم علاقه مند تر می شدم خیلی دختر پاکیه . با پسرا خیلی رفتار سنگینی داره اما سعی می کنه برخلاف اون چیزی که واقعا هست( خیلی تو داره) خودشو آدم اجتماعی نشون بده (البته مدت کمیه که این طور رفتار میکنه)
    میدونید قبل از آشنایی با ایشون معیار هایی که از یه دختر داشتم فک می کردم تو هیچ دختری پیدا نشه به خاطر همین قید دختر و ازدواجو چن سال بود که زده بودم. الان دوستام هم همه ازم تعجب می کنن. شاید اگه از دستش بدم میدونم این حرفم براتون کلیشه ایه اما واقعن نتونم یه همچین دختری پیدا کنم.
    به رفتارش که فک می کنم شاید یه کم منو دوس داشته باشه دیوونه میشم.
    می ترسم الان که جواب اس نمیده و منم 3 هفتس اس نمیزنم. رابطمون تا مهر کلن از بین بره و به قول خودش با هم دشمن شیم.
    آخه بعضی وقتا که جواب نه می گرفتم می خواستم که دوستیمونو قطع کنیم حتا وقتی می دیدمش سلامم نمیدادم و اون می گفت حالا که جوابم منفیه قرار نیس که رابطمون بد باشه و باهم دشمن شیم.
    تورو خدا کمکم کنید

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)