سلام این سوالو یه جای دیگه هم پرسیدم که بعدش فک کردم تو این انجمن بهتر جواب بگیرم. اگه ممکنه مدیران بی زحمت اونو پاکش کنن.
. با تشکر از سایت خیلی خوبتون . یه مشکلی دارم که اگه کمکم کنید ممنون میشم
مدتی پیش با یه دختر خانومی اشنا شدم که کم کم بهش علاقه مند شدم و چون به نظرم دختر خیلی خوبی اومد کلا نظرمو در مورد ازدواج نغییر داد و قصدم از ارتباط هم
ازدواج هست ولی فعلن شرایطشو ندارم
اینم بگم من از ایشون یک سال کوچیکترم
بعد از 2 ماه از آشنایی حسمو بهشون گفتم و ایشون گفتن پسر خوبی هستید اما من حسی بهتون ندارم. اما رابطمونو قطع نکردیم و من مدتی در این مورد حرفی نزدم.
بعد از مدتی دوباره حرفش پیش اومد و وقتی فهمیدن خیلی دوسشون دارم بهم گفتن که دوس ندارن ناخواسته باعث اذیت شدنم بشن و یه مدت سعی کردن ارتباطو قطع کنن
و جواب اس هم نمیدادن اما به تدریج گفتم که باشه حسمو فراموش می کنمو بیا دوست عادی باشیم به تدریج برگشتیم به رابطه قبل و یکم صمیمی تر شدیم اما این
اخریا مرتب ناخواسته حرف از حس من پیش میومد و دوباره می گفتم که دوست دارم و ایشون مرتب جواب نه میداد. تو مدت دوستیمون هی الکی باهم دیگه هفته ای حد
اقل یک بار سر بحثای بیخود قهر و آشتی می کردیم.بیشتر شبا اس ام اسی صحبت می کردیم. تا دعوای آخرمون که الان یکی دو ماهه نمیبینمشون و جواب هم نمیدن اما
خوب از مهر دوباره میبینمشون.
تاپیکای زیادی از سایتتونو خوندم و متوجه شدم شاید بخاطر رفتار نه چندان جالبمه که حسی بهم ندارن و شاید اگه تغییر کنم بتونم دلشونو به دس بیاارم. درضمن بعضی
وقتا رابطشون باهام خوب میشد و از بعضی حرفا و کاراشون حس میکردم شاید ته دلشون یه چیزی باشه. اینم بهم گفته بود که تو با بقیه برام فرق داری ولی نمیخوام
اذیت شی. این حرفو خیلی زیاد می گفت و من هیچ وقت نفهمیدم یعنی چی. مرتب تکرار می کرد که از اینکه ناخواسته ناراحتت می کنم منو ببخش من آدم بدیم! یا
می گفت این رابطه اگه ایجاد بشه آخرش به جایی نمی رسه و اونوقت تو خیلی عذاب می کشی. ولی من الانشم خیلی عذاب میکشم. یکی از خانوماکه یکم باهاشون
تازگیا دوس شده بود یکی دوبار با ایشون راجع به من صحبت کرده بود که به اونم همون حرفا رو میزد که نمی خوام اذیت شه! اون خانوم هم بهم میگفت نفهمیدم این
نمیخوام اذیت شه یعنی چی. این خانوم که باهاش صحبت کرد بهم گفت اون تکلیف خودشو نمیدونه و احتمالن دو دله از رفتارش و حرفاش یکی نیست. (آخه مثلن تو
جمع که بودیم باهام کل کل میکرد شوخی میکرد یه جورایی از مخالفت کردن تو هر چیزی با من لذت می برد و میخندید) اما خب حرفی که میزنه یه کلمه هست
/ نه! هر دفعه هم یه دلیل میاره یه بار اینکه من کلن نمیخوام به کسی فک کنم.یا چرا زود عصبانی میشه و اخلاقش تنده؟ چرا خیلی ساکت و آروم و کم حرفه؟ (اینم
بگم خودشم مث من یه کم آروم و خجالتی بود اما داره سعی میکنه که اجتماعی بشه.) یا اینکه یک سال ازمن کوچیکتره ( می دونم این برای خودش و خونوادش خیلی
مهمه.)
اون اوایل و وسطا که فهمیدم جوابش نه هست خواستم یکی دو بار بیخیال شم امانشد. وقتی ارتباطم باهاش کم میشد خودش میومد دنبالم که چرا جواب نمیدی؟ انگار
قهر کردی؟ چرا چن روزه تو عوض شدی؟ یا مثلن وقتی بهش نمی گفتم دوست دارم و مثلن می گفتم از خواهرت خوشم میاد دختر خوبیه میگفت پس تو از همه خوشت
میاد جز من؟ اینا باعث میشد امیدوار شم که اگه میخواس اذیت نشم مثل قبلنا که جواب اس ام اس نمیداد الان نمیومد بگه چرا عوض شدی و نیستی . میذاش کم کم ازش
دور شم.
در ضمن بعد از مدتی که من یه کم با این خانوم واسطه صمیمی شدم انکار از این قضیه ناراحت بود می گفت چیشده از پیش فلانی جم نمیخوری؟ تعجب می کنم که باهم
انقد صمیمی شدین وقتی با اونی فراموش کن منم هستم!!!!! شدیدن نسبت به این خاونوم حساس شده و ازش بدش میاد!
یه بار من بهشون گفتم که بیا بریم پیش یه روانشناس بخوایم بهمون کمک کنه. (اس ام اسی) گفت من مشکلی ندارم ولی اگه بچه ها بشنون ما رفتیم روانشناس چی
میگن؟ گفتم اونا نمیشنون. گفت باشه کی بریم؟ بهش چی بگیم؟ ولی یه بحث دیگه پیش اومدو من از این موضوع منحرف شدم یکی دو روزبهدشم یه قهر و آشتی کردیم
این موضوع یادمون رفت چن وقته دیگه دو باره گفتم بیا بریم پیش روانشناس اون گفت آخه من با تو بیام روانشناس که چی بشه؟ ازم میپرسه نمی خوای منم میگم نه! بعد
بهم نمیگه وقتی نمی خوای واسه چی اومدی اینجا؟ بهش گفتم پس اون دفه که گفتم چرا قبول کردی گفت نه اون موقع هم محال بود که باهت بیام.
در ضمن خواهر بزرگترشون چند بار منو دیدن و با هم و دوستامون بیرون رفتیم. و بهشون گفتن اگه من جای تو بودم پیشنهادشو قبول می کردم. شاید ایشون بتونن
کمکم کنن.
حالا با این اوصاف با این رفتار من تو این مدت که فک کنم خوب نبوده و زیادی بهش اصرار کردم و شاید بعضی وقتا ناراحتش کردم ممکنه اگه رفتارمو عوض کنم بتونم
نظرشونو عوض کنم؟
ببخشید اگه متنم یکم طولانی شد.خیلی ممنون که خوندید و جواب میدید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)