به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 23 مرداد 91 [ 20:56]
    سطح
    8
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 7
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    5

تشکرشده 5 در 2 پست

Array

راهنمائی درخصوص بی احترامی همسرم به خانواده ام

سلام من ۳۳ سال دارم كمتر از يك سال كه ازدواج كردم همسرم ۳۸ سال هست مشكلِ من اينه كه همسرم على رغم اينكه من احترام زيادى براى خانوادش قائلم حتى گاهى بيشتر از خانواده خودم و هميشه مراقبم رفتارم باعثِ ناراحتى خانوادش نشه متاسفانه اين برخورد رو از اون نمى بينم برخورداش مشخصأ اينه كه موقع رفتن خونه خانواده من با آرامش كامل کارهاشو انجام ميده ساعت ۸ يا ۹ شب به زور از خونه مياد بيرون ولى وقتى خونه خانواده اون دعوتیم ۷ عصر تو خونشون نشستيم مدام به من ميگه زود باش ديره بد ميره تو در دائم صدا ميكنه بدو تا جايى كه من خيلى وقتها فراموش ميكنم وسایلمو بردارم،تلفن از خونه ما باشه به هيچ وجه جواب نميده حتى اگه من نباشم بعد كه اومدم ميگه از خونتون زنگ زدن، يكبار با خانواده من رفتيم مسافرت و خانواده من از اينكه تو كارا كمك نمى كنه و مثل مهمون منتظرِ بقيه كارها رو انجام بدن ناراحت شدن و باهاش گرم نمی گرفتن تا وقتيكه متوجه اين قضيه نشد همه چى عادى بود به محض اینکه فهميد خانواده ام ازش دورى ميكنن اينقدر اخم و تخم با منو خانواده ام كرد كه بد از بازگشت خانواده ام از من خواستن كه فقط من باهاشون رابطه داشته باشم با میانجیگری من اين کدورت بر طرف شد ولى اين آدم نه تنها تغيير رویه نداد بلكه چندبار به بهانه های مختلف از همسفر شدن با خانواده ام طفره رفت،اخيرأ با خانوادش رفتيم شمال و من بخاطر اينكه خجالتش بدم بيشتر از پيش با خانوادش گرم گرفتم ولى نه تنها شرمنده نشد يه مدت بد كه خانواده من پيشنهادِ سفر دادن دوباره بهانه آورد كه با هم نريم و گفت تو ميخواى با خانواده ات برو بگو من نميتونم مرخصى بگيرم،اين موضوع منو به شدت عصبانى كرده خواهش ميكنم راهنماییم كنيد كه چكار كنم منم به خانوادش بى احترامى كنم تا بفهمه من چقدر خجالت ميكشم؟در ضمن درباره اين موضوع باهاش حرف زدم كلا منكرِ هر بى احترامى ميشه و به من ميگه اشتباه ميكنى البته اون آدمِ با سیاستیه و خوب ميدونه دارِه چى كار ميكنه معمولاً هر اشتباهى ميكنه بهش بگى به كل قضيه رو منكر ميشه

2. کاربر روبرو از پست مفید moi تشکرکرده است .

moi (سه شنبه 16 آبان 91)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 25 بهمن 92 [ 22:19]
    سطح
    11
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 1
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    162

تشکرشده 157 در 41 پست

Array

RE: راهنمائی درخصوص بی احترامی همسرم به خانواده ام

دوست عزیز سلام به همدردی خوش اومدی اتفاقا منم امروز عضو شدم
    بنظر من اینکه بخوای برای حل مشکلت بی محلی به خونواده همسرت بکنی درست نیست شاید برخلاف تصورت همه چی بدتر شه

4. 2 کاربر از پست مفید monayi تشکرکرده اند .

monayi (جمعه 13 مرداد 91)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 01 اردیبهشت 97 [ 02:14]
    سطح
    81
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 61
    Overall activity: 16.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,578

تشکرشده 5,967 در 1,568 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array

عزیزم ابتدای زندگی این مسائل عادیست. همسرت احیانا فکر می کند زمانی که شما در کنار خانواده ات هستی جایی برای او در دلت وجود ندارد و هممین او را عصبی میکند. و احساس راحتی در کنار خانواده ات ندارد.

سعی کن وقتی کنار خانواده ات هستی توجه ویژه به همسرت داشته باشی. و البته احترام ها را هم همچنان به خانواده اش حفظ کن . کم کم ذهنش به خانواده ات متمایل می شود البته اگر در کنار موارد بالا از جدال و بحث هم در این مورد به کل پرهیز کنی و به روی خودت نیاوری.

6. 2 کاربر از پست مفید deljoo_deltang تشکرکرده اند .

deljoo_deltang (شنبه 14 مرداد 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 07 شهریور 92 [ 22:10]
    سطح
    23
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 32
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    590

تشکرشده 585 در 180 پست

Array

به نظر من بیشتر از چیزی که در توانتون هست انرژی نذارید. تعادل رو حفظ کنید، اگر شما با خانواده ایشون واقعا راحتید و از روی دوست داشتن این کارها رو انجام میدید، انجام بدید وگرنه در حدی که خودتون راحتید محبت کنید و تعادل روحفظ کنید. همیشه مشکلات از جایی شروع میشن که این تعادل بهم میخوره. شما بیشتر از حد محبت می کنید و در عوضش از همسرتون توقع متقابل دارید. در حدی محبت کنید که این توقعتون از بین بره و خودتون هم راحت باشین و احترام خانواده ایشون هم حفظ بشه. به خانوادتون هم بفهمونید که همسرتون اینطوری هست فعلا و روش حساس نشن و به شما هم چیزی نگن چون این رفتار ایشونه و شما مسئول رفتار یه مرد 38 ساله نیستید. بگید همین که احترام ها حفظ بشه کافیه و از ایشون توقع بیشتر رو نداشته باشن چون ایشون حتما یاد نگرفته تو خانواده که به بقیه هم باید محبت کرد. بگید من سعی خودم رو می کنم تا درستش کنم ولی هیچ توقعی نداشته باشید

من فکر می کنم چون تازه ازدواج کردید کمی عادی هست (نه اینکه رفتار ایشون درست هست) ولی چون وارد خانواده متفاوتی شده و یاد نگرفته که به دیگران هم میشه محبت کرد، زمان میبره تا یاد بگیره. راستش داماد ما هم اینجوری بود و الان هم بعد 6 سال هست ولی خیلی بهتر شده این یکی دو سال اخیر. به خانوادتون اجازه گله گی از ایشون رو ندید و از خصلت های خوب دیگشون همیشه تعریف کنید تا اثر این مسئله توی نظرشون کمتر بشه

8. 4 کاربر از پست مفید mr6262 تشکرکرده اند .

mr6262 (چهارشنبه 22 شهریور 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 23 مرداد 91 [ 20:56]
    سطح
    8
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 7
    دستاوردها:
    تشکرها
    5

تشکرشده 5 در 2 پست

Array

ممنون از لطف همه دوستان اتفاقا خانواده من با گرمی رابطشون همسرم رو جذب کردن ولی اون علیرغم این برخوردای گرم سیاستهای بخصوصی تو رابطش بکار میگیره که تو همش میشه فهمید بین خانواده ها فرق میذاره من از این سیاستها متنفرم دنبال سر در آوردن از مسایل خانواده منه ولی هیچی از خانوادش بروز نمیده میخواد با خانوادش حرف بزنه میره بیرون از خونه با موبایل حرف میزنه. با زرنگ بازی اون و سادگی خانواده و فامیل من اون الان همه چیزو از خانواده و فامیل من میدونه و من هیچی یعنی اصلا هیچوقت دنبال این بازیا نبودم که از کار دیگران سر در بیارم وقتی تو جمعشون هستم احساس میکنم خیلی مراقب حرکاتشون هستن ولی خانواده من همونی که هستن رو نشون میدن این چیزا داره اذیتم میکنه .در صورتیکه من اول ازدواجمون گفتم نمیخوام عنوانای خواهر شوهر و مادر شوهر تو رابطم تاثیر بذاره خودمو عضو اون خانواده احساس میکنم تا الانم همینطور بوده خانواده همسرم هم رابطه خوبی با من دارن و هیچ ناراحتی تا بحال بینمون ‍‍پیش نیومده و این بخاطر احترام متقابلیه که بینمون هست. خانواده همسرم خانواده قابل احترامی هستن من با علاقه و بر حسب دید کلی که در این مورد دارم باهاشون برخورد میکنم کار خاصی براشون نمیکنم فقط با احترام باهاشون برخورد میکنم چون محبتشون رونسبت به خودم احساس میکنم البته اگر گله ای داشته باشم دوستانه بهشون میگم که انتظارات هم رو بیشتر بشناسیم هر چقدر شناخت پسرشون بخاطر قالبی که برای خودش ساخته و بخاطر پنهان کاریاش سخته ارتباط با خانوادش راحته چون هر دو طرف میخوایم که اینطور باشه این انتظارم از همسرم دارم که باعث ناراحتیه خانوادم نشه و حداقل احترامشون رو نگه داره من انتظار محبت از ایشون ندارم انتظارم اینه که به بزرگترش احترام بذاره حتی اگر از خانواده من ناراحته محترمانه ناراحتیشو بگه فکر میکنم احترام به بزرگتر جزء اولین چیزایی که یاد گرفتیم و فقط مخصوص زمان خوشی نیست ،راستش برام سخته به خانوادم بگم اون دوست نداره باهاتون بیاد مسافرت میدونم اثر خیلی بدی روشون میذاره از این طرفم دلم نمیخواد به همسرم اصرار کنم دو روزه که سر این جریان باهاش حرف نمی زنم واقعا نمیدونم راه درست چیه قبلا هم یکبار دیگه مسافرت نیومد ولی من بعدش با خانواده اون رفتم چون نرمشی تو رابطش نشون داد دوباره ایندفعه هم گفت نمیام

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 25 مهر 92 [ 09:18]
    سطح
    69
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 194
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکرها
    4,891

تشکرشده 4,928 در 1,071 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط moi
    يكبار با خانواده من رفتيم مسافرت و خانواده من از اينكه تو كارا كمك نمى كنه و مثل مهمون منتظرِ بقيه كارها رو انجام بدن ناراحت شدن و باهاش گرم نمی گرفتن تا وقتيكه متوجه اين قضيه نشد همه چى عادى بود به محض اینکه فهميد خانواده ام ازش دورى ميكنن اينقدر اخم و تخم با منو خانواده ام كرد كه بد از بازگشت خانواده ام از من خواستن كه فقط من باهاشون رابطه داشته باشم با میانجیگری من اين کدورت بر طرف شد ولى اين آدم نه تنها تغيير رویه نداد
    منظورتون اینه که چکار کنه؟
    فکر نمی کنید شاید شما هم زیاد متوقع باشید. یکبار جملات بالا رو بخون.
    ببین عزیزم وقتی یه نفر وارد یه جمع میشه که مدتهاست در کنار هم هستند و رفتار و آدابشون مثل هم شده، اون جمع بهتره با یه فرد جدید که بینشون میاد منعطف باشن تا اون احساس تنهایی نکنه و کم کم با محبت و حسن رفتار اون یه نفر رو به سمت خودشون و آداب و فرهنگشون جذب کنند.

خانمی شما گفتی الان یکساله ازدواج کردین، نمی دونم کی با شوهرت و خانواده ات رفتین مسافرت، ولی فکر نمی کنی شوهرت که تازه وارد خانواده ات شده حق داشته بینتون احساس غریبی و مهمون بودن رو بکنه؟

اگه قراره کسی رو جذب خودمون بکنبم تنها راهش محبت و صبوری کردنه. با تحت فشار قرار دادن کسی تنها اون رو تو موضع مقاومت و لجبازی می بریم.

11. 2 کاربر از پست مفید هستی تشکرکرده اند .

هستی (یکشنبه 15 مرداد 91)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 25 بهمن 92 [ 22:19]
    سطح
    11
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 1
    دستاوردها:
    تشکرها
    162

تشکرشده 157 در 41 پست

Array

انتظار شما زمانی برآورده میشود که به رفتار ایده ال خود به همسرتون و خانواده اش ادامه بدین مطمئن باشید گذر زمان همه چیز را حل خواهد کرد

13. کاربر روبرو از پست مفید monayi تشکرکرده است .

monayi (شنبه 14 مرداد 91)

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 25 مهر 92 [ 09:18]
    سطح
    69
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 194
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکرها
    4,891

تشکرشده 4,928 در 1,071 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط moi
    خانواده همسرم خانواده قابل احترامی هستن من با علاقه و بر حسب دید کلی که در این مورد دارم باهاشون برخورد میکنم کار خاصی براشون نمیکنم فقط با احترام باهاشون برخورد میکنم چون محبتشون رونسبت به خودم احساس میکنم البته اگر گله ای داشته باشم دوستانه بهشون میگم که انتظارات هم رو بیشتر بشناسیم

خوش بحالتون و آفرین که چنین رابطه ای با خانواده همسرت داری.
    هرگز و هرگز این رابطه رو از دست نده.
    فکر می کنه عاقلانه ست که شما بخاطر اینکه همسرت رو تغییر بدی، رابطه به این خوبی رو خراب کنی؟
    و آیا فکر می کنی وقتی دید خانواده همسرت نسبت بهت منفی شد که بدون هیچ بدی از جانبشون یک دفعه رفتار عروسشون تغییر کرده، می تونی به این راحتی ها درستش کنی؟
    عزیزم آدمها هرکدوم جایگاه خودشون رو دارند و برحسب رفتار خودشون باید باهاشون ارتباط برقرار کرد. نباید هیچ آدمی رو وسیله کرد تا دیگری رو بواسطه اون تغییر داد.

15. 2 کاربر از پست مفید هستی تشکرکرده اند .

هستی (چهارشنبه 22 شهریور 91)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 15 مهر 91 [ 18:17]
    سطح
    9
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 25
    دستاوردها:
    تشکرها
    23

تشکرشده 26 در 10 پست

Array

سلام دوست عزيز

به نظر من كه رفتار شما نشانه شخصيت شماست ، خيلي حساس نشيد واسه ي دختر عموي منم دقيقا همين مشكل
    پيش اومد بعد چند وقت حل شد گذر زمان خيلي چيزا رو حل ميكنه

ايام به كامت هميشه شاد

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 11 بهمن 91 [ 09:17]
    سطح
    16
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 77
    دستاوردها:
    تشکرها
    307

تشکرشده 305 در 107 پست

Array

احساس مي كنم به نوعي حال الان شما رو مي فهمم. ولي با توجه به تجربه شخصي ام، شما با توجه به روحيه و علاقه خودتون با خانواده همسرتون ارتباط داشته باشيد و نخواهيد كه مقابله به مثل كنيد. همسر شما الان سي و هشت سالشونه و ديگه جوان بي تجربه نيستند و شخصيتشون كلا شكل گرفته .فقط بايد خانواده شما تلاش كنن ايشون رو همينطوري كه هست بپذيرند و سعي نكنيد كه به زور رابطه اين دو رو جوش بدهيد. زمان به هر دو طرف بدهيد كه همديگر رو بيشتر بشناسند.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)