به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 03 مرداد 91 [ 01:27]
    سطح
    8
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 2
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    3
    تشکرشده 3 در 1 پست
    Array

چطوري دست از اين انتظار بيهوده بردارم؟اشكال كارم كجابوده؟

با سلام.دختری هستم.باتحصیلات عالیه و ازخانواده ای مذهبی.حدود یكسال پیش باپسریبا شرایط تقریبا مثل خودم اما وضع مالی پایینتر از خودم(به گفته خودش) برای فرار از یه.رابطه دیگه (بعلت سطح تحصیلات پایین و سری مسائل ریز دیگه كه برا غیر قابل هضم شده بود)اشنا شدم!توی دیدارای اول خیلی ازش خوشم اومد اما هرچی گذشت این علاقه بیشتر ثابت موند و حتی دیگه هیجانی نداشتم برا دیدن یا حرف زدن باهاش.پسر خیلی خوبی بوداما به گفته خودش درونگرا اهل شوخی نبودن خیلی كم حرف منم نسبتا ارومم اما شوخ طبعم.انگیزش فقط جهت ازدواج بود طوریكه قا هیچكس دوست نبودش..هوش بالایی داشت اما هوش اجتماعیی خیلی ضعیفی.گفتم كه برای فرار از دست یه رابطه كیگه بكه رنگردم رفتم.سمت این رابطه.اما بدتر شد.هی مقایسه میكردم اون ازین لحاظا خیلی بهتر بود.و اصرارم داشت ببخشمشو برگردم.حتی خنده هاش رو نروم بود.خیلی دوسش داشتم اما به چشم همسر نمیتونستم نگاش كنم.بهش گفتم.كلی گریه زاری كردكه من نمیتونمواخرسر اومد بهم گفت بذار چندوقت دوتا دوست معمولی باشیم اینجوری شاید دلت برام تنگ شد.خودم خیلی ناراحت بودم دوست نداشتم از دستش میدادم اما فكردم این بهترین راهه.این حرفو كه زد قبول كردم.فرداش من یه مسافرت رفتم خارج از كشور وقتیبرگشتم رار بود برام یه كاری بكنه.اما وقتی تماس گرفتم گفت كار داره و نمیتونه وكلا180درجه عوض شد.فهمیدم چیزی شده.تااینكه به زور گفت مامانم گفته بریم خواستگاری یه نفر منم جریان تو رو گفتم.مامانم گفته تو نمیتونی هر6ماه ببریش خارج!!داشتم شاخ در می اوردم.ما راجع.به مسائل مالی به تفاهم رسیده بودیم.اما خیلی راحت تموم شد.كلی من گریه زاری كردم اما گفت اینطوری بهتره و فكر نكنه كه دیگه رابطمون جور شه.و بعدشم رفت خواستگاری!!الان دوماهه داغونم.اومده از دختره برامن میگه كه همه چیش خوبه بجز ظاهرش بنظرت چیكار كنم؟گفت رفتم ببینمش بهش نه بگم اما خیلی مظلوم بود دختره دلم نمیومد ازكنارش پاشم!!شما فكرشو بكنید این ادم چقدر نمیفهمه كه این حرفارو به منی كه تازه1ماه و نیمه ازش جدا شدم میزنه.میدونم بدون قصد گفته چون خیلی ساده ست.بهش گفتم من دارم له میشم و دیگه كامل باهام قطع رابطه كنه.گفت من حالا فعلا ایدیتو نگه میدارم یه وقت بعدا پشیمون شدم!!خیلی دلم خونه.از اولشم باتنها مسئله ای كه مشكل داشتم همین بود كه حسمو درك نمیكرد و از لحاظ احساسی ارضام نمیكرد.نمیتونم بااین مسئله كنار بیام.هرروز گریه میكنم.بااینكه حتی اون ادم قبلیم تو زندگیم حاضره باشه گفتم میخوام تنها باشم.اشكال از كجا بوده به نظرتون؟واقعا اصلا علاقه ای به من داشته و باحرفای من سرد شده؟چطوری میتونه تو یه ماه بره سراغ یكی دیگه و بیاد از من مشورت بگیره؟واقعا نمیفهمه كه من له میشم؟من چیكاركنم كه حالم بهتر شه؟یجورایی حس انتظارو دارم چیكاركنم تا ازین انتظاربیهوده در بیام؟اینم بگم من بخاطر خواهر بزرگمم كه خیلی حساسه وزدواج نكرده نتونستم این مسائلو باخانوادم در میون بذارم حتی باوجود اینكه هردوتا ادم اصرار به خواستگاری داشتن

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 19 تیر 94 [ 19:52]
    سطح
    83
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 255
    Overall activity: 61.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocial1000 Experience Points10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    9,194

تشکرشده 9,663 در 1,930 پست

Array

RE: چطوري دست از اين انتظار بيهوده بردارم؟اشكال كارم كجابوده؟

سلام دوست عزیز.به همدردی خوش اومدی
    چه بلایی سر اون تاپیکت اومد.فکر کنم ترجمه شد واسه مریخیا:).میگم ازاین به بعد وسط نوشته هات چند بار اینتر بزنی بد نیست.اینطوری مرتبتر میشه و خوندنش اسونتر.

پرسیدی اشکال کارت کجاست؟
    بخاطر فرار ازیه رابطه دیگه به این رابطه پناه اوردی که اینکار غلطه.
    با وجود تفاوتهای خیلی زیاد بازبه این رابطه ادامه دادی.
    کاملا رک زدی تو صورتش که نمیتونم به چشم همسر بهت نگاه کنم،حالا اینو گفتی هیچ چرا بعد دوباره ادامه دادی؟
    به جای اینکه روند خواستگاری رسمی طی کنی کشوندی به سمت دوستی.
    رفتی بهش گفتی دارم له میشم.اونم گفته فعلا ایدیتو نگه میدارم.خوب اگه میخوای رابطه رو قطع کنی خودت قطع کن.چرا به اون میگی رابطه رو قطع کن.
    و ..............................................

اما الان شما وابسته شدی و البته کمی غرورت جریحه دار شده.
    تو خودت عملا کاری کردی که بشی یه دختر بعنوان دوست نه همسر..اما زیاد غصه نخور چون انگار مناسب حالت نبوده این پسر.

الان شما رابطت رو کامل خودت قطع میکنی.و ازتمرکززدایی استفاده میکنی.یعنی فکرش که اومد سراغت بدون سرزنش خودت فکرتو منحرف یه موضوع دیگه میکنی.
    دور اهنگ عاشقانه،رمان عاشقانه،اس ام اس،ای دی فعلیت،شماره فعلیت،جاهای خاطره انگیز و ... یه خط قرمز میکشی.

اگه این دوره رو تحمل کنی به مرور حالت بهتر میشه.اونوقت میبینی زیاد مناسب هم نبودین.

از این به بعد هم اول طرفتو طی یه رابطه درست (با کمک خونوادت) بشناس بعد روش سرمایه گذاری احساسی کن.

موفق باشی

3. 10 کاربر از پست مفید بهار.زندگی تشکرکرده اند .

بهار.زندگی (دوشنبه 02 مرداد 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    8
    دستاوردها:
    تشکرها
    3
    تشکرشده 3 در 1 پست
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط بهار.زندگی
    سلام دوست عزیز.به همدردی خوش اومدی
    چه بلایی سر اون تاپیکت اومد.فکر کنم ترجمه شد واسه مریخیا:).میگم ازاین به بعد وسط نوشته هات چند بار اینتر بزنی بد نیست.اینطوری مرتبتر میشه و خوندنش اسونتر.

پرسیدی اشکال کارت کجاست؟
    بخاطر فرار ازیه رابطه دیگه به این رابطه پناه اوردی که اینکار غلطه.
    با وجود تفاوتهای خیلی زیاد بازبه این رابطه ادامه دادی.
    کاملا رک زدی تو صورتش که نمیتونم به چشم همسر بهت نگاه کنم،حالا اینو گفتی هیچ چرا بعد دوباره ادامه دادی؟
    به جای اینکه روند خواستگاری رسمی طی کنی کشوندی به سمت دوستی.
    رفتی بهش گفتی دارم له میشم.اونم گفته فعلا ایدیتو نگه میدارم.خوب اگه میخوای رابطه رو قطع کنی خودت قطع کن.چرا به اون میگی رابطه رو قطع کن.
    و ..............................................
    .
    ما الان شما وابسته شدی و البته کمی غرورت جریحه دار شده.
    تو خودت عملا کاری کردی که بشی یه دختر بعنوان دوست نه همسر..اما زیاد غصه نخور چون انگار مناسب حالت نبوده این پسر.

الان شما رابطت رو کامل خودت قطع میکنی.و ازتمرکززدایی استفاده میکنی.یعنی فکرش که اومد سراغت بدون سرزنش خودت فکرتو منحرف یه موضوع دیگه میکنی.
    دور اهنگ عاشقانه،رمان عاشقانه،اس ام اس،ای دی فعلیت،شماره فعلیت،جاهای خاطره انگیز و ... یه خط قرمز میکشی.

اگه این دوره رو تحمل کنی به مرور حالت بهتر میشه.اونوقت میبینی زیاد مناسب هم نبودین.

از این به بعد هم اول طرفتو طی یه رابطه درست (با کمک خونوادت) بشناس بعد روش سرمایه گذاری احساسی کن.

موفق باشی
    قبول دارم چون گفتم شرايط مطرح كردنشو تو خانواده نداشتم بعدم
    من قطع كردم.منظورم ازگفتنش به اون دو طرفه بود كه كامل خيالم راحت شه

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    جمعه 30 خرداد 04 [ 16:15]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 97.0%
    دستاوردها:
    VeteranSocialRecommendation Second ClassTagger First Class50000 Experience Points
    تشکرها
    13,216

تشکرشده 14,130 در 2,566 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array

سلام ، به تالار همدردی خوش اومدید ، گویا شما کاربر قدیمی هستید ( اون طور که بهار . زندگی ) گفتند ، البته من در جریان تاپیک قبلیتون نیستم و در خصوص این تاپیک هم انشااله بهار هم پیگیری می کنند و هم راهنمایی می دهند
    سئوالی که یه مقدار به نظرم مهم اومد این هست :

نقل قول نوشته اصلی توسط نقاب_به_صورت

باتحصیلات عالیه
    و ازخانواده ای مذهبی.
    حدود یكسال پیش باپسری با شرایط تقریبا مثل خودم
    اما وضع مالی پایینتر از خودم(به گفته خودش)
    برای فرار از یه.رابطه دیگه
    (بعلت سطح تحصیلات پایین و سری مسائل ریز دیگه كه برا غیر قابل هضم شده بود)
    اشنا شدم!
    عنوان کردن سطح تحصیلاتت و نوع فرهنگ خانواده ات
    عنوان کردن وضع مالی طرفین یک رابطه
    عنوان کردن فرار از یه رابطه
    عنوان کردن دلایل فرار از رابطه قبلی
    بدون اینکه کسی ازت اطلاعاتی درخواست کنه و یا نیازی به بیانشون داشته باشه ، نشان دهنده این هست که مشکل در جای دیگری هست و صرفا ایراد کار در مشکل اخیر نیست
    حتی انتخاب نام کاربری تون نشان می دهد شما از چیزی در درون خودتون ، در خلوتتون ، در خانواده تون ناراضی هستید ، اما به ناچار و از سر اجبار تظاهر می کنید که همه چیز خوب و باب میلیتون هست

لذا من ازتون می پرسم دلیل اینکه به دنبال برقراری ارتباط هستید ، چی هست ؟
    و یا اینکه هدفتون از برقراری ارتباط چیست؟
    آیا از چیزی ناراضی هستید ، آیا با کمبودی از نظر عاطفی و احساسی و یا عدم درک مواجه هستید که برای رهایی به برقراری رابطه روی آورده اید؟
    آیا معیارهای خودتون را کاملا برای ازدواج می شناسید؟
    آیا می دانید از زندگی و همسر آینده تون چه انتظاراتی دارید؟
    آیا انتظاراتی که دارید منطقی و اصولی هست و یا صرفا عاشقانه و رمانتیک و احساسی است؟
    آیا در خصوص زندگی و پستی و بلندی های آن انعطاف دارید ، یعنی اگر به مشکلی برخورد کنید که خلاف درک و تحمل شما باشد و شخصی هم با شما هم حسی نکند و مورد بی توجهی نیز واقع شوید ، ایا می توانید با رویی گشاده و منعطف با مشکل کنار بیایید؟

این دسته سئوالاتی بود که به نظرم می بایست از خودتون بپرسید ، جواب دادن به اونها برای خودتون مفید خواهد بود تا بتوانید ذهنتون و افکارتون را دسته بندی کنید و بتوانید با اشراف بیشتری مسئله و مشکل ایجاد شده را واکاوی کنید تا انشاله به نتیجه درستی برسید

6. 6 کاربر از پست مفید بالهای صداقت تشکرکرده اند .

بالهای صداقت (دوشنبه 02 مرداد 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    8
    دستاوردها:
    تشکرها
    3
    تشکرشده 3 در 1 پست
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط بالهای صداقت
    سلام ، به تالار همدردی خوش اومدید ، گویا شما کاربر قدیمی هستید ( اون طور که بهار . زندگی ) گفتند ، البته من در جریان تاپیک قبلیتون نیستم و در خصوص این تاپیک هم انشااله بهار هم پیگیری می کنند و هم راهنمایی می دهند
    سئوالی که یه مقدار به نظرم مهم اومد این هست :

نقل قول نوشته اصلی توسط نقاب_به_صورت

باتحصیلات عالیه
    و ازخانواده ای مذهبی.
    حدود یكسال پیش باپسری با شرایط تقریبا مثل خودم
    اما وضع مالی پایینتر از خودم(به گفته خودش)
    برای فرار از یه.رابطه دیگه
    (بعلت سطح تحصیلات پایین و سری مسائل ریز دیگه كه برا غیر قابل هضم شده بود)
    اشنا شدم!
    عنوان کردن سطح تحصیلاتت و نوع فرهنگ خانواده ات
    عنوان کردن وضع مالی طرفین یک رابطه
    عنوان کردن فرار از یه رابطه
    عنوان کردن دلایل فرار از رابطه قبلی
    بدون اینکه کسی ازت اطلاعاتی درخواست کنه و یا نیازی به بیانشون داشته باشه ، نشان دهنده این هست که مشکل در جای دیگری هست و صرفا ایراد کار در مشکل اخیر نیست
    حتی انتخاب نام کاربری تون نشان می دهد شما از چیزی در درون خودتون ، در خلوتتون ، در خانواده تون ناراضی هستید ، اما به ناچار و از سر اجبار تظاهر می کنید که همه چیز خوب و باب میلیتون هست

لذا من ازتون می پرسم دلیل اینکه به دنبال برقراری ارتباط هستید ، چی هست ؟
    و یا اینکه هدفتون از برقراری ارتباط چیست؟
    آیا از چیزی ناراضی هستید ، آیا با کمبودی از نظر عاطفی و احساسی و یا عدم درک مواجه هستید که برای رهایی به برقراری رابطه روی آورده اید؟
    آیا معیارهای خودتون را کاملا برای ازدواج می شناسید؟
    آیا می دانید از زندگی و همسر آینده تون چه انتظاراتی دارید؟
    آیا انتظاراتی که دارید منطقی و اصولی هست و یا صرفا عاشقانه و رمانتیک و احساسی است؟
    آیا در خصوص زندگی و پستی و بلندی های آن انعطاف دارید ، یعنی اگر به مشکلی برخورد کنید که خلاف درک و تحمل شما باشد و شخصی هم با شما هم حسی نکند و مورد بی توجهی نیز واقع شوید ، ایا می توانید با رویی گشاده و منعطف با مشکل کنار بیایید؟

این دسته
    سئوالاتی بود که به نظرم می بایست از خودتون بپرسید ، جواب دادن به اونها برای خودتون مفید خواهد بود تا بتوانید ذهنتون و افکارتون را دسته بندی کنید و بتوانید با اشراف بیشتری مسئله و مشکل ایجاد شده را واکاوی کنید تا انشاله به نتیجه درستی برسید

سلام راستش خوب منظورتونو نفهميدم.قصدم از نوشتن. اون جزئيات اين. بود كه ميخواستم بگم هردو شرايط يكسان و ادماي موفقي ازلحاظ اجتماعي هستيم.اما اينكه تو خانواده مشكل دارم بله دارم و اينو پنهان نميكنم كه كلا جو خانوادم طوري كه قادر نيستم راجع به كوچكترين مسائل باكسي حرفي بزنم چون اونقدر مشكل هست كه من سنگ صبور اونا هستم و ديگه كسي برا شنيدن حرفاي من نيست.كلاتمام مسائلمو با خودم حل ميكنم.اين مسئله در مورد دوستامم هست اونا راحت دردودل ميكنن اما من اصلا.شايد بقول شما اين باشه نميدونم.ولي قصدم ازدواج بودش فكر ميكردم خواهرم باواستگارايي كه داشت اونموقع ازدواج ميكنه و منم ميتونم اونو معرفي كنم اما نشد.
    ينو ميدونم و مطمئنم كه انتظاراتم منطقيه ازسر احساسات نيست اما فكرميكنم كنار همه منطقم بايد كشش عاطفي برا ازدواج بين طرفين باشه

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)