سلام
وای که امروز چه ذوقی کردم وقتی دیدم هنوز پررنگم
نمی دونم موضوع رو در بخش درستی قرار دادم یانه؟! شرمنده نمی دونستم باید در بخش سرگرمی بذارم یا اینجا یا ...
یادش بخیر اولین باری که اومدم تالار اسامی اعضا رو یه جورایی هویت اونا می دونستم و مطابق اینکه نام کاربریشون چی هست یه تصویر ذهنی از اونا ساخته بودم!
مثلا تسوکه رو یه پسر هیکلی میدیدم یا آقای بی بی رو یه مرد مظلوم تصور میکردم (شاید به خاطر معصومیت کودک) فرشته مهربان رو شبیه فرشته مهربان پینوکیو میدیدم که نباید جلوش کار بد بد بکنم
گاهی اوقات که بعضی از نامهای کاربری رو میبینم خیلی برام جالبن و با خودم فکر میکنم چرا این نام رو انتخاب کرده؟ با فکر انتخاب کرده یا همینجوری به ذهنش رسیده!
مثلا نامهایی مثل بالهای صداقت، مسافر زمان، مهاجر بی نشان، بی دل، آنی ، آویژه ، الهه خوشبختی ، شب بارونی ، اقیانوس آرام ، آفتاب همدرد ، سبکتکین، تسنیم الهی ، تماس ، تک بعدی ، دانوب ، پاییزان ، چشمک ، گفتار نیک ، مریم و بابالنگ دراز ()، خودساخته و ...
خود من که خیلی با فکر انتخاب نکردم ! عجله ای یه نام گذاشتم تا زود وارد تالار شم و سؤالم رو مطرح کنم. البته نمی دونستم یه روزی دو سال بعد از اون ورود اولیه باز هم در تالار باشم
می خواستم بدونم هر کدوم از اعضای محترم چرا نام کاربریشون رو انتخاب کردن و آیا اصلا دلیلی داشتند؟ و آیا نام کاربریشون معنای خاصی داره؟
به نظر خودشون نام کاربریشون به شخصیت واقعیشون نزدیک هست یا خیلی دوره؟
مرسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)