سلام.من تی تی هستم.22 سالمه
از اینکه همچین موضوعی رو میخوام مطرح کنم واقعا خجالت زده ام.ولی دیگه نباید اینجوری زندگی کنم.خواهش میکنم کمکم کنید
من یه دختر هوس بازم.من اصلا اینجوری نبودم.ولی شخصیتم خراب شد.من یه دختر محجبه ام.ولی از درون شخصیتم خراب شده.شاید اگه منو ببینید اصلا باورتون نشه همچین آدمی کثیفی هستم.من خیلی نجیب و با حیا بودم
میدونید ارتباط من با پسرا چه جوری شروع شد؟چهار سال پیش من برای اولین بار چت کردن رو شروع کردم.چنتا پسر خوب بودن که باهاشون دوست شدم.واقعا خوب بودن.از این پسرای هرزه نبودن.اون موقع ها انقد پاک بودم که یادمه یه بار یکیشون گفت موهات بلنده یا کوتاهه؟من عصبانی شدم که اصلا من برا چی باید به یه پسر نامحرم درمورد موهام حرفی بزنم؟؟؟
کم کم با یکیشون خیلی صمیمی شدم.میدونید اطرافیان من همه شون ارتباط تلفنی و پیامکی با جنس مخالف داشتن و البته دارن.منم قبح این چیزا برام ریخته بود.برا همین شماره ی اون دوستمو گرفتم و گاهی به هم پیام میدادیم.ولی بیشتر چت میکردیم.خیلی بهش وابسته شده بودم.
من یه دختر تقریبا عصبی و زود رنج بودم.یعنی عصبانی میشدم و پرخاشگری میکردم..ولی وقتی ارتباطم با این دوستم شروع شد با اینکه یه ارتباط معمولی بود ولی خیلی آروم تر شدم.دیگه پرخاشگر نبودم
یه روز دوستم بهم گفت که بهم علاقمند شده.خلاصه قرار شد رابطه رو به قصد ازدواج ادامه بدیم.کم کم بغل کردنای پیامکی شروع شد.
راستی.اینم بگم که من از همون دوران نوجوونی خودارضایی میکردم.خیلی شرمنده ام که اینو میگم.میدونید من کلاس پنجم دبستان بودم که به سن بلوغ رسیدم.از همون بچگی هم همه چی رو درمورد روابط زناشویی میدونستم.و اوایل کنجکاوی باعث شد به این سمت کشیده بشم . بعدشم عادت کردم
بعد از شروع دوستیم با اون پسر که واقعا هم عاشقانه دوسش داشتم خودارضایی رو تونستم ترک کنم.اونم با محبت هایی که بهم میکرد.
بعد از دوسال از ارتباطمون دوستم کم کم صحبتو به سکس کشوند و ما اول تو پیامک بعد هم تلفنی درمورد سکس حرف میزدیم و بعد هم که سکس تل شروع شد
گذشت و گذشت تا اینکه امسال من خیلی دختر بدی شدم.با چنتا پسر دیگه ارتباط برقرار کردم و با همشون سکس چت میکردم و با بعضیاشونم سکس تلفنی.
وای خدایا.من چقد پستم.به خدا از خدا خجالت میکشم.خیلی وقته دیگه نماز نمیخونم.یا از سر تنبلی.یا به خاطر اینکه باید برم غسل کنم و نمیکنم.
من با اون دوستم هنوز هم رابطه دارم.ما هیچ وقت همو ندیدیم.ولی قصد ازدواج داریم.من میدونم دیگه مثل قبلا عاشقش نیستم.دوست دارم رابطه مون تموم بشه ولی اون نمیتونه
حالا من ازتون کمک میخوام.من واقعا نمیتونم با کسی ارتباط نداشته باشم.مثل یه معتاد میمونم.
این دوستم خطشو فروخته و ارتباطمون از طریق ایمیل شده چند وقته.اینم باعث شده من بیشتر به طرف بقیه کشیده بشم
از این که یه دختر هرزه ام از خودم بدم میاد
کمکم کنید.میخوام تا قبل از ماه رمضان توبه کنم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)