به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 17 بهمن 91 [ 23:09]
    سطح
    11
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 35
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    10

تشکرشده 10 در 7 پست

Array

خواستگاری های بی نتیجه (عاشق خواستگارم شدم و ازش خبری نیست)

سلام دوستان همدردی، من همیشه به عنوان کاربر خاموش موضوعات رو دنبال میکنم و واقعا احساس میکنم خیلی تجربه های فراوانی از ارسال های دوستان کسب کردم..
    دختری 24 سال هستم که به علت مشغول بودن به درس و تحصیل خیلی به فکر ازدواج نبودم ولی مثل همه دخترا دوست داشتم اگه کیس مناسبی پیدا شد حتما ازدواج کنم..
    و تو این مدت خواستگار هایی داشتم، با اینکه بهم خورد ولی اهمیتی نداشت چون فرد ایده آل م نبودن تا اینکه 3 روز پیش خواستگاری اومد که از دوستان خانوادگی معرفی کرده بودن و با اینکه قرار بود 1.5 ماه پیش بیان ولی چند روز پیش اومدن و دلیلشون هم بیماری پدرشون بود..
    ایشون همون لحظه ورود به شدت به دلم نشست و وفتی بیشتر صحبت کردن و موقعیت ایشون رو فهمیدم بیش از پیش عاشق شدم و این رضایت در نگاه پدر و مادرم هم کاملا مشخص بود، با اینکه بعد رفتن رضایت خودشون رو به معرفمون اعلام کرده بودن و گفته بودن که باید بیشتر تحقیق کنن،در حالیکه واقعا من از هر لحاظ از ایشون سرتر بودم ولی تا حالا هیچ جوابی به ما ندادن طوری که ما نا امید شدیم..
    و حالا خواستم با من همدردی کنید، تو این 3 روز از خواب و خوراک افتادم، هیچ انگیزه ای واسم نمونده، بشدت اعنماد به نفسمو از دست دادم و احساس میکنم پیش معرفمون ضایع شدم..
    احساس میکنم عمرا کیسی بهتر از این بتونم پیدا کنم با توجه به اینکه الان شرایط ازدواج سخت شده و کمتر موقعیت ازدواج پیش میاد
    من واقعا دلیلشو نمیتونم بفهمم که علتش چیه که همه خواستگارهام بعد از 1-2 جلسه منصرف میشن با اینکه از هر لحاظ از نظر بقیه دختر موجهی هستم و پیشنهاد های دوستی هم زیاد دارم ولی با ارتباط های غیر رسمی مخالفم

عضو فعال

آخرین بازدید
    سه شنبه 28 فروردین 03 [ 01:56]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsRecommendation Second ClassVeteranOverdriveTagger Second Class
    تشکرها
    8,332

تشکرشده 10,025 در 2,339 پست

حالت من
    Ashegh
    Array

RE: خواستگاری های بی نتیجه

سلام دوست عزیز

چقدر کم صبر !!!

ممکنه برای یه دختر هزارتا خواستگار بیاد و هیچکدومم نشه.این اصلا تفکر درستی نیست که پیش معرف ضایع شدم و فلان...

همینطور که ممکنه شما کسی رو نپسندی و جواب منفی بدی یکی هم ممکنه شما رو نپسنده.حالا به هر دلیلی.شاید هم به قول خودت دیده خیلی سرتر هستی ترسیده دراینده مشکلی پیش بیاد .

یه نکته مهم اینکه دوست خوبم خواستگاری برای عاشق شدن نیست !!!

برای اینه که شما اون طرفت رو تا حدودی بشناسی.سعی کن افسار احساساتت رو کنترل کنی و در دست بگیر
    ی.چون با یک نظر عاشق شدن سبب میشه دیگر تفاوتهای مذهبی..فرهنگی..عقیدتی...رو نادیده بگیری.

به خدا توکل کن ..شاید این کیس اصلا قسمت شما نبوده.شما چه خبری از اینده داری...که خدایی نکرده زندگیتون به جدایی نکشه!؟

شاید اگر یه دوربینی داشتی که اینده رو نشون میداد میدید هر روز دعوا و کتکار و گریه و زاری در زندگیتونه.

اگر خدا ازدواجی رو جوش میده و یا نمیده همش دست اونه و خودش صلاح شما رو بهتر از خودت میدونه.

خواهر من بالای 70 تا خواستگار داشت.از تمام صنف های مختلف.با 3 تاشون هم تا نامزدی پیش رفت.اما اخر سر قسمتش دوست برادرم شد.(کسیکه با ما بزرگ شده بود و هیچکس فکر نمیکرد که این همون نیمه گمشده باشه)

تا مجرد هستی رو صبرت و کنترل احساساتت کار کن.چون این عجول بودن و مهم تر از اون این کم صبری و کم طاقتی در اینده مشکل ساز خواهد بود.

در ازدواج تنها چیزی که نباید دخیل بشه مسئله احساساته..چون چشم شما رو رو به همه چی میبنده و منطقت رو کاملا کور میکنه.

موفق باشی

3. 6 کاربر از پست مفید maryam123 تشکرکرده اند .

maryam123 (دوشنبه 12 تیر 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 آبان 99 [ 01:26]
    سطح
    69
    Level completed: 15%, Points required for next Level: 342
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,477

تشکرشده 1,571 در 419 پست

Array

ضمن تایید حرفهای خانم مریم , به نظرم بخشی از صحبت شما تناقض داشت:

در حالیکه واقعا من از هر لحاظ از ایشون سرتر بودم
    احساس میکنم عمرا کیسی بهتر از این بتونم پیدا کنم
    میشه لطفا توضیح بدی؟

5. 4 کاربر از پست مفید mehrdad_m تشکرکرده اند .

mehrdad_m (دوشنبه 12 تیر 91)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 24 اسفند 91 [ 18:19]
    سطح
    24
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 21
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    742

تشکرشده 756 در 179 پست

Array

شبیه این صحبت های شما را یه جای دیگه هم خوندم! توی دفتر خاطرات خواهرم! ( البته خودش داد بخونم)
    توکل کنید اون کسی که بناست نصیب شما بشه به موقعش خواهد آمد و شما روزی که در کنار همسرتون شادهستید به امروز خود خواهید خندید
    مؤمن شوخ و شنگ است و منافق اخمو و عصبانى (پیامبر اکرم ص )

7. 3 کاربر از پست مفید بچه مثبت تشکرکرده اند .

بچه مثبت (دوشنبه 12 تیر 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    11
    دستاوردها:
    تشکرها
    10

تشکرشده 10 در 7 پست

Array

ضمن تشکر از نظرات خیلی تاثیرگذار مریم عزیز..
    بله من اصولا آدم کم طاقتی هستم همیشه دوست دارم شرایط اونجور که میخوام پیش بره وقتی که نشه حالم مثل امروز شدیدا دگرگون میشه، واقعا تو این 3 روز کلی لاغر شدم..
    ولی شما درست میفرمایید من نباید عاشق میشدم ولی دست خودم نبود با اومدن ایشون احساس آرامش عجیبی بهم دست داد، طوری که اصلا دلم نمیخواست زمان بگذره و اونا برن، 1.5 ساعتی که خونمون بودن بهترین لحظات زندگیم بود.. ولی چشم سعی میکنم احساستمو بیشتر کنترل کنم با اینکه تا امروز واقعا همیشه منطقی با شرایط برخورد میکردم ولی امروز تا حدی حالم بد بود که فقط دوست داشتم کسی باهام همدردی کنه..
    همچنین ضمن تشکر از مهرداد عزیز، از لحاظ سطح خانوادگی، تحصیلات پدر مادر ، محل زندگی، مشخصات ظاهری و وضعیت اقتصادی خانواده ما از ایشون سر تر یودیم ولی ایشون از لحاظ تحصیلات و محل تحصیلشون از من بالاتر بودن و این همیشه آرزوی من بود که با یه استاد دانشگاه ازدواج کنم :(
    با اینکه ایشون از لحاظ مالی چیز خاصی ندارن ولی برای من فقط تحصیلاتو و مثبت بودن و به دل نشستنش مهم بود..
    حتی رشته های هردومون هم جزو تاپ ترین رشته های فنی مهندسیه ولی ایشون خیلی رو ادامه تحصیل تاکید داشتن خودشون هم گفتن، منم اشاره کردم که حتما دوست دارم تا دکترا ادامه بدم ولی حتما کیس بهتری پیدا کردن که دیگه خبری نشده..

نقل قول نوشته اصلی توسط maryam123
    سلام دوست عزیز

چقدر کم صبر !!!

ممکنه برای یه دختر هزارتا خواستگار بیاد و هیچکدومم نشه.این اصلا تفکر درستی نیست که پیش معرف ضایع شدم و فلان...

همینطور که ممکنه شما کسی رو نپسندی و جواب منفی بدی یکی هم ممکنه شما رو نپسنده.حالا به هر دلیلی.شاید هم به قول خودت دیده خیلی سرتر هستی ترسیده دراینده مشکلی پیش بیاد .

یه نکته مهم اینکه دوست خوبم خواستگاری برای عاشق شدن نیست !!!

برای اینه که شما اون طرفت رو تا حدودی بشناسی.سعی کن افسار احساساتت رو کنترل کنی و در دست بگیر
    ی.چون با یک نظر عاشق شدن سبب میشه دیگر تفاوتهای مذهبی..فرهنگی..عقیدتی...رو نادیده بگیری.

به خدا توکل کن ..شاید این کیس اصلا قسمت شما نبوده.شما چه خبری از اینده داری...که خدایی نکرده زندگیتون به جدایی نکشه!؟

شاید اگر یه دوربینی داشتی که اینده رو نشون میداد میدید هر روز دعوا و کتکار و گریه و زاری در زندگیتونه.

اگر خدا ازدواجی رو جوش میده و یا نمیده همش دست اونه و خودش صلاح شما رو بهتر از خودت میدونه.

خواهر من بالای 70 تا خواستگار داشت.از تمام صنف های مختلف.با 3 تاشون هم تا نامزدی پیش رفت.اما اخر سر قسمتش دوست برادرم شد.(کسیکه با ما بزرگ شده بود و هیچکس فکر نمیکرد که این همون نیمه گمشده باشه)

تا مجرد هستی رو صبرت و کنترل احساساتت کار کن.چون این عجول بودن و مهم تر از اون این کم صبری و کم طاقتی در اینده مشکل ساز خواهد بود.

در ازدواج تنها چیزی که نباید دخیل بشه مسئله احساساته..چون چشم شما رو رو به همه چی میبنده و منطقت رو کاملا کور میکنه.

موفق باشی

مریم عزیز در جواب نظرتون که فرمودین ممکنه فکر کرده شما ازش سر تر هستی ترسیده مشکلی پیش بیاد، فقط بگم که اصلا اینطور نبود، ایشون با یه اعتماد به نفس و غرور خاصی از موقعیتشون گفتن که من اونجا در مواجهه با سوالاشون که فقط در مورد رشته و ادامه تحصیل بود احساس میکردم که کاملا بی سوادم و کم آوردم..

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    11
    دستاوردها:
    تشکرها
    10

تشکرشده 10 در 7 پست

Array

RE: خواستگاری های بی نتیجه (عاشق خواستگارم شدم و ازش خبری نیست)

دوستای خوبم میشه راهنماییم کنید که انتظارم بیهوده س، آخه وقتی فکر میکنم اونا 1.5 ماه بعد از معرفی اومدن خواستگاری، خوب شاید قدرت تصمیم گیریشون پایینه، بیشتر امیدوار میشم..
    اصلا دوست ندارم از فکرش بیام بیرون :(
    راستی من حتی دیگه دوست ندارم با معرفمون که از دوستای خونوادگیمون هستن روبرو شم، بنظرتون برخورد درست با اونا چطوری باید باشه؟
    بازم مرسی که وقتتون رو در اختیار منم میذارید..
    با تشکر از همتون

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 21 بهمن 92 [ 18:58]
    سطح
    43
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 107
    دستاوردها:
    Social1 year registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    3,824

تشکرشده 3,762 در 695 پست

Array

سلام دوست عزیز

این مساله را اینهمه ملکه ذهنت نکن !
    با روبرو نشدن با معرفت چه چیزی را بدست می آوری جز اینکه فرار را بر قرار ترجیح می دهی ! !

به نظرم نسبت به این مساله کاملا بی تفاوت رفتار کنید و جایز نیست در مورد این خواستگارتان فکر کنید و منتظرش باشید !
    به هر حال پیدا شدن خواستگاران دیگر هم وجود دارد که شاید با فکر کردن به این آقا در مورد تصمیم گیری نسبت به خواستگاران دیگر دچار تردید و اشتباه شوید !
    عشقی را که احساس می کنی بر اثر مدیریت اشتباه احساساتت هست که باید به طور کلی آن را کنترل کنی .
    دوست عزیز به هر حال برای ازدواج معیارهای زیادی وجود دارد و تنها تحصیل تضمین یک زندگی خوب نیست !
    پس نسبت به انتخابت بیشتر دقت کن
    برایت آرزوی خوشبختی می کنم .

11. 4 کاربر از پست مفید چشمک تشکرکرده اند .

چشمک (سه شنبه 13 تیر 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    11
    دستاوردها:
    تشکرها
    10

تشکرشده 10 در 7 پست

Array

متشکرم از چشمک عزیز
    چشم سعی میکنم با واقعیت روبرو شم..

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 10 آذر 96 [ 14:14]
    سطح
    51
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 16
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    36

تشکرشده 86 در 41 پست

Array

دوست عزیز تنها توصیه ای که می تونم به شما بکنم اینه که عجله نکنید هرگز ازدواج نکردن خیلی خیلی خیلی بهتر از ازدواج بد کردنه . ازدواجی که روزی هزار بار آرزوی مرگ کنه و از خدا بخواد که خلاصش کنه . الان 24 سال سنی نیست که از ازدواج نکردن بترسین . خواهی نخواهی سن ازدواج بالا رفته چه در آقایان چه در خانمها . کسانی هم که این ریسک رو به جان می خرن اکثر شرایط مناسبی ندارن دو طرف تلاش میکنن به شرایط لازم برسن اما اکثرا موفق نمی شن چون واقعا شرایط جامعه سخت شده و هر کسی از پس هزینه های یک ازدواج خیلی خیلی معمولی هم بر نمی آن مگر کسانی که پشتوانه قوی مالی از طرف خانواده ها داشته باشن . تازه مسائل مالی هم حل بشه تازه می رسن سر مسائل اخلاقی و رفتاری شون . خیلی ها اون بحران مالی را حل می کنند اما گذشتن از مرحله اخلاقی و رسیدن به توافق تو این زمینه کار ساده ای نیست خواهر گلم شما به کار خودتون مشغول باشید مطمئن باشید موقعیت های بهتری براتون پیش میاد .

14. 3 کاربر از پست مفید rahaaaaaaa تشکرکرده اند .

rahaaaaaaa (چهارشنبه 14 تیر 91)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 29 اردیبهشت 98 [ 09:11]
    سطح
    80
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 163
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    6,262

تشکرشده 5,821 در 1,048 پست

حالت من
    Ashegh
    Array

عزیز دلم فقط آروم باش و دعا کن که خدا خوبشو قسمتت کنه...بعدش ریلکس تکیه بده و با لبخند فقط دنیا رو نگاه کن..اونیکه قسمتته همچین پیداش میشه که نمیفهمی چی شد!!

من در زمینه حول بودنو عجله داشتن بدتر از تو بودم و میگفتم ااااااااای واااااااای همه رفتن فقط من موندم!! ولی عجله داشتن تو این مورد فقط به ضرره آدمه

تازه 24سالته...اوووووووووووووواا ااااااا...خیلیا رو میشناسم از خانومها که تو 45-46سالگی و حتی بالاتر قسمتشونو گیر اوردن..نمونش خاله خود من که الان 46سالشه و کسی گیرش اومده که دخترای 20ساله حسرتشو میبرند

نگران نباش گلم..ازدواجم میکنی...بچه دارم میشی..صبور باشو فقط دعا کن خوبش قسمتت بشه..همین

16. 4 کاربر از پست مفید نادیا-7777 تشکرکرده اند .

نادیا-7777 (چهارشنبه 14 تیر 91)

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)