سلام من با همسرم هميشه مشكل داريم فقط به خاطر خسيس بودن خانوادش حالا من بايد چيكار كنم ؟![]()
تشکرشده 6 در 4 پست
سلام من با همسرم هميشه مشكل داريم فقط به خاطر خسيس بودن خانوادش حالا من بايد چيكار كنم ؟![]()
تشکرشده 568 در 180 پست
سلام.خوش اومدینمیشه بیشتر توضیح بدین.خساست خانواده شوهرتون چرا باید اینقدر مهم باشه که باعث اینهمه ناراحتی بشه؟
![]()
هیام (یکشنبه 11 تیر 91)
تشکرشده 3,442 در 1,036 پست
در تکمیل صحبت های هیام
مشکل خساست خانواده همسرتون چه ربطی به همسرتون داره که با همسرت مشکل پیدا کردی؟!!!!!!
هر کسی مسئول رفتار خودشه و رفتار خانوانواده همسرت ربطی به همسرت نداره که با همسرت به مشکل برخوردی
[align=center]خوشبخت کسی نیست که مشکلی ندارد
بلکه کسی است که با مشکلاتش مشکلی ندارد .[/align]
eghlima (یکشنبه 11 تیر 91)
تشکرشده 6 در 4 پست
midunam rabti be hamsaram nadare ama kheili vaghta pul kharj kardan shode vazife hamsaram hata sham ke mirim khunashun bayad khodemun bekharim vaghti ham birun mirim bahashun hameye hazineha ba hamsarme hata baradare bozorgesham pul kharj nemikone engar na engar ma taze ezdevaj kardimo koli bedehkarim
من انتظار ندارم واسم خونه طلا يا هر چيزي بخرن اما ديگه كرايه آژانس اونارو كه ما نبايد بديم
ما 4 ماه ميشه اومديم خونمون اما دوران نامزدي 2 سال بود اوايل اين مشكلات رو نمي ديدم اما بعد از مدتي وقتي ديدم هيچ كادو عيدي يا هر كمكي رو از ما دريغ ميكنن و در عوض همسرم از روي لطف تمام درامدش رو خرج مادرش و پدرش ميكنه خوب دعواهامون هم زياد شد راستش من پر توقع نيستم و الان هم از خيلي خواسته هام كه حقم بوده گذشتم مثلا عروسي و جشن نگرفتم همينطوري اومدم خونه بخت اما اونا ميان و از جهيزيه من كه خداييش خيلي شيك شده ايراد ميگيرن دلم خيلي پره به هر كسي هم نميتونم بگم واسه همين ناراحتم نميدونم چيكار كنم كه بشينن سر جاشون تا الانم به خاطر همسرم هيچي نگفتم بهشون
تشکرشده 4,547 در 875 پست
دوست عزیز بزاید خرج کنه چرا.
چون تازه وارده زندگی شده وهنوز احساس مسعولیت میکنه .یه مدت که بگذره حساب کتاب میاد دستش میبینه که داره کم میاره .
و اون وقت خودش آرام آرام کم میکنه .شما الان هرچقدر پافشاری کنی بیشتر میشه . بگذار بگذرد این مدت و بعداز مدتی مشکل حل میشه .
مشکل شما آنقدر هم بزرگ نیست که بخواهد افکارتون رو بهم بریزه.
فقط در مواقعه ای که خیلی سرحاله بشین با همسرتون در مورد آینده و پیشرفت ها صحبت کن .که اگر منزل ندارید راجب اینکه جم کنیم منزل بخریم.
بطور غیره مستقیم بگید با لبخند بدون کوشه کنایه .و اصلا وسط حرفهاتون از خرج کردن به خانوادش نگو.
اگر طرز حرف زدن هات از رو سیاست باشه خود به خود همسرتون به زندگی خودش و مسعولیتی که به زندگیش داره فکر میکنه.
تشکرشده 6 در 4 پست
ممنون كه راهنمايي كردين ولي نميدونم چطوري اروم باشم و خودم و كنترل كنم اخه خيلي زور داره واسم يه خانم 70 ساله ميره واسه خودش طلا مي خره ولي به ما كه ميرسه ميگه ندارم و از همسرم تراول دستي ميگيره اخه شما باشيد حرص نميخوريد
تشکرشده 4,547 در 875 پست
مفهمم چه حسی داری ولی سعی کن نبینی دیدی هم فکرشو نکنی.نوشته اصلی توسط رز سفيد
برفرض مادرته .قبول دارم فرض کردنشم برات مشکله ولی پیره زنه دیگه سنی ازش گذشته بزار باطلا دلش خوش باشه.
وقتی که دست بال همسرتون باز باشه بهش بگی فلان چیزرو میخوام برات میخره یا خیر.یا بهانه میاره.
تشکرشده 6 در 4 پست
راستش تا حالا چيزاي بزرگي نخواستم اما خداييش واسم كم نميزاره . ولي من حرفم اينه كه چه جوري به اونا بفهمونم كه بس كنن اخه شما نميدونيد وقتي از همسرم چيزي ميخوان با اينكه نداره شده قرض مي كنه ميده به اونا يعني روش نميشه بگه ندارم يا نميتونم تازه مگه من جوون نيستم من بايد دلم و به چي خوش كنم من كه حتي يه لباس عروس هم نخواستم ازشون دلم به چي بايد خوش باشه
تشکرشده 4,547 در 875 پست
آبجی همون طوری که قبل گفتم تازه وارده زندگی شدید هنوز احساس مسعولیت داره.
خداروشکر که برات کم نمیزاره اگر کمو کسری داشتی وبه خانوادش میسرید اون وقت جای نگرانی داشت.
این فکرهارو بریز دور از زندگیت وهمسر خوب مهربونت لذت ببر.
سعی کن ریزه بین نباشی زندگی پستی وبلندی های داره باید مقاوم باشی با کوچکترین نسیم تکان نخوری.
پدربزرگ (چهارشنبه 11 مرداد 91)
تشکرشده 6 در 4 پست
ok thank u but Im still confuse . مرسي كه جواب دادين اميدوارم كار به جاهاي باريك نكشه و بتونم خودم رو كنترل كنم.
رز سفيد (یکشنبه 11 تیر 91)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)