بی دل جان ازتوضیحاتی که دادی واقعا ممنونم.
زنده باشی عزیز. منهم ممنونم که نظرت رو نوشتی.
خوبه از یه جنبه دیگه هم به این موضوع نگاه کنیم.تعداد کاربرا زیاده..هر کدوم یه سلیقه ای داریم..هر کدوم با سلیقه منحصر بفرد
هر روزیه حس و حالی داریم...اما اونجا جایی هست که همه ازادن حرف بابمیلشون رو بزنن.نمیشه چارچوب تعیین کرد که خانوم فلانی اقای فلانی امروز نیا یا بیا..چون ملک خصوصی نیست.
اما من فکر میکنم که اتفاقا اونجا هم مثل بقیه جاهای تالار چارچوب داره و همه آزاد نیستن که هر حرفی باب میلشون باشه رو بزنن
و اینهم شاید بخاطر اینه که اینجا ملک خصوصی یک حاج آقا سنگتراشانی است که اینطور که میگن نسبشون به قم میرسه (آخ آخ اخ) پس چارچوب داره بد جوری هم چارچوب داره
در ثانی نظر به اینکه مالک خصوصی اینجا، تخصص روانشناسی و مشاوره دارند، باید علاوه بر چارچوبهای مربوط به نظام مقدس جمهوری اسلامی دامت برکاته، چارچوبهای روانشناسانه رو هم رعایت کرد که از اینجور مشکلات پیش نیاد:
وقتی که دختر خانمی، بازی پسرا موشن دخترا خرگوشن رو راه میندازه، آقا پسر که از بعضی فوت و فن های جنس مونث غافل باشه، در چشم بر هم زدنی عروج مینماید به پسر کوچولوی درونش و میره سراغ اسباب بازیهاش و از بین اونها که هزار ماشا الله همش هم یا جک و حونوره یا مرد عنکبوتی یا تفنگ و کلاشینکف و کاتیوشا و غیره... یه چند تا رو بر میداره میاد که با کودک درون این دختر خانوم بازی و شوخی و سرگرمی کنه!!! بقیه ماجرا رو هم که دیگه حتما میتونید پیش بینی کنید دیگه: دختر کوچولی ناز نازی و وااااای چه پسر بدی و خشن و ...قهر و مابقی ماجرا!
در اینجاست که بزرگی میفرماید که: کودک درون همدیگر رو با انتخاب شوخی هایی تحت نظارت بالغ جان، نوازش بدیم و اجازه بدیم شاد باشه و تفریح کنه، اما به رقابت و مبارزه طلبی علی الخصوص وقتی که خودمون جنبه مبارزه رو نداریم، نکشونیم از همون اول اول!
شوخی های بالغانه دلمون میخواد؟ خوب چرا کودک درون اون بنده خدا رو انگولک میکنیم؟
و شاید حرف شما که به نظر من کاملا کل کلی و جالبه به نظر نفر بعدی خیلی بی معنی بیاد پسمعیار سلیقه ما چندان درست نیست که اینجوری درباره هم قضاوت کنیم.
اگر بعضی شوخی ها مطابق سلیقمون نیست، همانطور که خارپشت گفت میتونیم سکوت کنیم یا تشکر نزنیم. اون فرد متوجه میشه که شوخیش مورد پسند شما قرار نگرفت، دیگه قرار نیست لهش کنیم! اگر اشکال اخلاقی و... هم وجود داره میشه با پیام خصوصی به شخص مورد نظر تذکر داد یا گزارش کرد به مدیران.
اما در مورد قهر..بعید میدونم اینجا قهر واقعی انجام بشه..اصلا دلیلی برای قهر نیست
اما تا حالا عده ای قهرها رو جدی گرفتند و دلخور شدند و رفتند و برنگشتند.
اما شاید درست ترباشه به تذکر اقا حامد درباره روزی دو پست غیر مشاوره ای اهمیت بدیم.
اینم درسته. اما اگر شخصی دو هفته نمیاد بعد یه روز که وقت آزاد داره بیاد و سه پست بزنه چی میشه؟ البته اینو مدیران گرامی باید نظر بدهند.
و همین مثلا ترک میدان شاید یکی ازهمون روشهای بازی و کل کل باشه.
همونطور که جناب مدیر هم بارها تذکر دادند، با توجه به اینکه اینجا ما چهره و حرکات بدن و لحن گفتار شخص گوینده رو نمیتونیم ببینیم، ممکنه دچار خطا بشیم در برداشت منظور گوینده، پس بهتره که اگر واقعا منظور از قهر شوخیست (حالا اینکه شوخی جالبیست یا نه بماند!) باید به اندازه کافی از شکلک خنده و ... و همچنین بیان طنز نرم استفاده بشه که واکنش بر انگیز نباشه.
و بیدل جان همونطور که تذکرت به دیگران من جمله من وارده به خودت هم وارده..
بله عزیز، اینرو بنده هم در پایان همون پست اولم نوشتم که خودم هم شامل این تذکرات هستم.
موفق باشی[/font][/color]
علاقه مندی ها (Bookmarks)