نوشته اصلی توسط
meinoush
موسیقی و ورزش که دوست داری خودش یه دنیاست! عالیه.
کاملا درسته همین ورزش و موسیقیه که نذاشته کارم به تیمارستان بکشه
اینکه حساسی هم خوبه. می تونی ازش استفاده کنی و شروع کنی به اهنگ سازی. شاید بعدا به درد بخوره.
من هرچی بدبختی می کشم از حساس بودنمه اگه یه آدم بی خیال بودم الان وضعم این نبود اگه بی خیال بودم اصلا به این چیزا فکرم مشفول نمی شد
حالت بده چون هنوز از اونا دل نکندی. دلتو ازشون ازاد کن و فقط به خودت فکر کن.
به خودت به اینده به زندگی ای قراره بالاخره درکش کنی و زیباییایی که هنوزم وقت نشده ببینی و می خوای ببینی.
در ضمن خجالت نکش از همسایه و این و اون. غلطارو یه عده دیگه می کنن اونوقت غلط کردنش بمونه پای ما؟! نمی شه که. همسایه های به دردنخورتون هم که کمک نمی کنن هیچ مرض دارن کج نگاه می کنن بکنن. انقدر نگاه کنن که چشم درد بگیرن.
توی خونه زیاد نمون. برو کتابخونه. باشگاه استخر درس بخون و اینا خونه واسه غذا و خواب. وقتی نیستی دعوا کنن. تو که نمی بینی که حرص بخوری. مسوول بی کفایتی اونا هم نیستی. تو فقط و فقط مسوول خودت و زندگی خودتی و همینم خیلی سخته.
منم خونه رو واسه همین چیزا می خوام اما بدبختیه من اینه که موقع استراحت شبا شروع می کنن به دعوا شاید باور نکنی اکثرا موقع استراحت همین وضعو دارم
نظرمو اینجا پست 41 نوشتم. البته یه کمی توی بعضی قسمتا نظرم عوض شده ولی کلیتش همونه
http://www.hamdardi.net/thread-21136-page-5.html
خیلیییییییییییی ممنونم که به فکرمی دارم دونه دونه پستات رو می خونم تا بیشتر از تجربیاتت استفاده کنم چون من به راهنمائی های کسانی مثل شما که وضیعت شبیه هم دارم نیاز دارم
عزیز واسه افسردگی هرچی می دونستم تو این تاپیک نوشتم
http://www.hamdardi.net/thread-22581.html
بازم یه دنیا ممنون
لینکای مفیدو اینجا توی پست 10 گذاشتم. این لینک مدیتیشن واسه من خوب بود.ممکنه واسه تو هم خوب باشه
http://www.hamdardi.net/thread-23001.html
اینم مفیده
www.hamdardi.net/thread-19883.html
یه چیز دیگه. دوستات و رابطه هات رو دور از فامیل و خانوادت بردار. اصلا هم نیارشون خونه اتون. یعنی خونه رو بذار واسه غذا استراحت و خواب. اصلا توجه و مهربانی و احترام و این چیزا رو از خونه و خونواده نخواه. مردم خیلیاشون خوبن.من احساستو درک می کنم. خودمم یه مدل دیگه کل بچگیمو تحقیر شدم. اما بیرون که می ریم خوب یه جورایی هیکل گنده کردیم دیگه! به اون راحتی خونه و بچگی کسی از ادمای بیرون از خونه نمیاد ما رو تحقیر کنه یا زیر سوالمون ببره. یعنی بیرون (کسایی که خونواده رو نمی شناسن. به همسایه و فامیل) با ادم مثل ادم رفتار می شه عموما و اگه این کارگاهای جراتمندی رو بخونی و اون سایت مدیتیشنو کار کنی بعدش توی بیرون و با ادمای دیگه می تونی تمرین کنی و تاحدی که زندگی واسمون راحت بشه می تونیم یاد بگیریم. سن فقط یعنی استمرار یه سری عادت ها ی بد. استمرار تحقیر شدن مثلا. ولی بیرون و با ادمای جدید تا خودمون پیام ندیم کسی نمیاد مارو تحقیر کنه. البته کسایی که خونواده رو نمی شناسن منظورمه.
آخه من رابطه اجتماعی بلد نیستم که بخوام دوستی انتخاب کنم توی این ایرادم مطمئنم خیلی تلاش کردم ولی هنوز رفع نشده بازم تلاش خواهم کرد
هر سوالی هم داشتی بیا اینجا بپرس. منم مثل خودتم. یه رفتارایی رو مردم همه بلدن. مادرا یاد بچه هاشون می دن. ما خوب اعصاب و عمرو جوونیمون رفت پای فکرکردن که چرا این جوره وضعمون و چرا اونجور. من خودم تا وقتی بزرگ شدم فکر می کردم همه ی فیلما و حتی رفتارای مامانای دوستام همه دروغن! فکرمی کردم اون عوضی که اسم مادر روش بود و جلو مردم تازه یادش می یفتاد خوش رفتار بشه عین بقیه ادماست. می فهمی چقدر خر بودم؟!!!!!!!! ولی ما همینیم که هستیم. بی اموزش دیدن و رهاشده. درسته. همینیم. عمری که می شد بهمون اموزش درست بدن به باد هم نرفت. به اعصاب خوردی رفت. اما من فکر میکنم که هنوزم می شه زندگی کرد. من فکر می کنم ما هم حق داریم بفهمیم زندگی چیه. و فکر می کنم باید برای رسیدن به زندگی و شور و رنگ دلخواهمون سعی خودمونو بکنیم.
درسته که کسی به ما یاد نداد چه رفتاری رو بکنیم از بچگی. ولی دیگه بچه نیستیم. و الان می تونیم بیام اینحا مقالات مرتبط با مشکلمونو بخونیم. می تونیم بیایم از کسایی که بهتر از ما زندگی کردن همینجا سوال بپرسیم و اونا میان مارو راهنمایی می کنن. می تونیم سعی کنیم. ما هم می تونیم یه روزی خوب زندگی کنیم. هر چقدرم دور باشه ولی ما هم می تونیم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)