به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 17 بهمن 91 [ 02:22]
    سطح
    10
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 43
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

کمک در مورد برقراری یک ارتباط پسر و دختر

سلام من جوانی 24 ساله هستم که ازبدی روزگار از 7 سال پیش عاشق یکی از دخترهای فامیل شدم که دو سال از خودم بزرگتر ولی خوب زیاد دوستش دارم . ولی اون تا الان گیر درس خوندن بوده ولی الان از ان می ترسم که ازدواج کنه چون درسش داره تموم میشه و از دستش بدم من خدمت سربازی معاف کفالت شدم و الان در حال درس خوندن توی دانشگاه در رشته مهندسی نفت هستم ولی بیکار هستم .. دارای چهره ای جزاب ورنگ پوست سفید سفید طوری که در همه جا زبان زدم خاص وعامه .... من به خانواده خود گفته ام ولی خوب اونا گفتن که تا سر کار نری درست تمموم نشه برات کاری نمی کنیم....مشکلم اینه که طرف مقابل خبر نداره ... ومن جرعت گفتن به اورو ندارم... از دوست داشتن خودم مطمعا چون توی این چندسال به هیچ کسی جوز او فکر نکردم... الان این ترم دانشگاه رو امتحانات خراب کردم بخاطر همین مثله ... فکرمیکنم که از دستش بدم دیونم میکنه اصلا دیگه نمی توانم ادامه بدم.. شما بگید چکار کنم...از بسکه شب ها فکر میکنم خوابم نمیبره واز بسکه به حال خودم گریه کردم 1.5 شماره چشمام ضعیف شده ... اگه ازدواج کنه .... شب ها از کلافگی سرم می خوام بکوبم به دیوار ....من از اون ادم ها نستم که دعا بد ویا ازار به کسی برسونم حتی تا الان هم یک دروغ در زندگیم نگفتم ...ولی میدونم خودم از بین میرم یا سگته میکنم یای تا اخر عمرم مجرد میمون .... از زندگیم خیری نمی بینم ..لطفا بگید که چگونه به خود دختره بگم ...من تاکنون باهیچ دختری در مورد این مثال ها صحبت نکردم اولین و اخرین دختر مورد علاقه من . از دسته ادم هی خیلی خجالتی هستم. ببخشید اگر مشکل املا داشتم ...کمممممممممممممممممممممم مک با سپاس فراوان

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 02 بهمن 91 [ 00:56]
    سطح
    16
    Level completed: 19%, Points required for next Level: 81
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    562

تشکرشده 568 در 180 پست

Array

RE: کمک درمورد یک مشکل بزرگ

سلام .ایشون باید یه جوری ازاین قضیه مطلع بشن.به نظر من از یه واسطه مورد اعتماد کمک بگیرید شاید ایشون نظرشون مثل شما نباشه .اونوقت چی ؟چرا میذارین اینقدر وابسته میشین بعد میاین دنبال کمک بالاخره ازدواج یه چیز دو طرفس صرفا بخاطر قیافه ویا علاقه شما این کارنمیشهاگر از ازدواج ایشون میترسین زودتر اقدام کنین من نمیگم خواستگاری کنید فقط نظر ایشون رو در مورد خودتون جویا بشین .بعد راحتتر میتونید تصمیم بگیرین راستی ایا واقعا عاشقید ؟نکنه وابستگی باشه ؟تفاوت سنی هم باید روش فکر بشه.موفق باشین من فقط نظرمو گفتم.

3. 3 کاربر از پست مفید هیام تشکرکرده اند .

هیام (جمعه 02 تیر 91)

عضو فعال

آخرین بازدید
    چهارشنبه 09 بهمن 92 [ 23:55]
    سطح
    70
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 35
    دستاوردها:
    1000 Experience Points10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    12,283

تشکرشده 12,256 در 2,217 پست

Array

RE: کمک در مورد برقراری یک ارتباط پسر و دختر

سلام،

به تالار همدردی خوش آمدی.

در مورد نحوه آشنایی همدردی خواستگاری رسمی و اقدام از طریق پدر مادرها رو پیشنهاد می دهد.

لطفاً این پست رو مطالعه کن:
    (البته این پست خطاب به یک دختر خانم نوشته شده است، ولی فکر می کنم منظور مدیر همدردی رو متوجه خواهی شد)

نقل قول نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
    با سلام و عرض ادب و احترام
    به سئوالاتی شبیه سئوال شما بارها پاسخ گفته شده است که با جستجو در تالار همدردی می توانید آنها را مطالعه کنید.
    اما به طور خلاصه:
    فرایند، آشنایی ، شناخت و خواستگاری که قبل از عقد انجام می گیرد برای خود اصول و قواعدی دارد.

اولین این قواعد غیر قابل نقض اینست
    که در این مراحل به هیچ وجه نباید روی مسائل هیجانی و احساسی رابطه مانور شود. چون باعث تحریف شناخت می شود. به دیگر سخن این مراحل فقط برای شناخت معیارها، تفاهمات و خصوصیات یکدیگر هست. نه دل و قلوه دادن و تمتع بردن عاطفی از یکدیگر. مسائل عاطفی ، احساسی و جنسی برای مرحله پس از عقد هست.

دومین قاعده پیش از ازدواج
    رسمی و آشکار بودن مراحل شناخت یکدیگر هست. یعنی یواشکی ، مخفی نباید انجام شود.
    شما می توانید برای اثبات صداقتتان، از او بخواهید به اتفاق خانواده اش آشکارا و رسما به خواستگاری شما بیایند. البته خواستگاری آمدن ایشون یعنی شروع رسمی مراحل شناخت، نه پایان شناخت و ازدواج.

سومین قاعده هم اینست
    که فرایند آشنایی و شناخت باید به وقتش و به صورت نقد انجام شود. یعنی اگر آن آقا پسر یا شما فکر ازدواج همین الان ندارید، یا شرایطتان جور نیست، یا هر مشکلی پیش رو هست که نمی خواهید نقدا ازدواج کنید و آمادگی نیست. باید این فرایند تعطیل شود. چرا که مسائل شناخت برای ازدواج را نمی توان شروع کرد، اما عقد را به یک وقت دیگر وعده داد. در واقع ازدواج باید نقدی و به روز باشد. و وعده و چک دادن به آینده موجب مشکلات غیر قابل جبران خواهد شد.
    با توجه به اینکه هنوز شرایط ازدواج نداری، توصیه می کنم این مقاله رو هم بخوانی: کلیک کن

و همینطور مقالات خوبی که در قسمت ازدواج داریم: کلیک کن

موفق باشی.

5. 4 کاربر از پست مفید hamed65 تشکرکرده اند .

hamed65 (شنبه 03 تیر 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)