سلام میکنم به همه همدردیای عزیز
من تا حالا چندین پست گذاشتم و از راهنماییتون استفاده کردم امیدوارم باز من راهنمایی کنید
خسسسستم خیلللیییی خسته:(
من 22 سالمه حدود یک سال پیش با یکی از همدانشگاهیام آشنا شدم که اون 4 سالی از من بزرگتر هستش...خانواده من وایشون در جریان ارتباط ما هستن و البته قرار خاستگاری هم گذاشته شده و اما مشکلی که من دیوونه کرده
ما تقریبا در مورد همه مسایل صحبت کردیم و رسید به مسایل جنسی که ایشون گفت من با شناختی که از تو پیدا کردم توی مسایل جنسی سرد هستی خیلی سرد در صورتی که واقعا اینطور نیست و ایشون گفت که من خیلللیییی آدم گرمیم و نمیتونم سردی تحمل کنم و احتمال اینکه اشتباه کنم هست!!!!!!!و من در کمال تعجب بودم که چقذ راحت این میگی!و ایشون گفت که از الان بدونی خیلی بهتره و بهتره من بشناسی و ببینی میتونی نیاز من رفع کنی یا نه!!!حتی گفت یه زمانی به هم بدیم و چند روز فکر کنیم!واقعااااا سر در گمم من کاملا عاشقش هستم و نبودش نمیتونم تحمل کنم از طرف دیگه با این حرفی که زده انگار اطمینان و اعتماد من از دست رفتهو در انبوهییی از نگرانی هستم!
مشکل دیگه اینکه من نسبتا مذهبی هستم و ایشون نیستن و اینکه ما قصد ادامه تحصیل در خارج از کشور داریم
کمککککککککککک![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)