RE: ناامیدی و اثراتش بر زندگی من لطفا مرا راهنمایی کنید..
سلام فریبا جان
دوست خوبم
هرکاری اصولی داره و باید حتما از اصولش وارد بشی وگرنه شکست شما در اون کار حتمیه.
اینکه شما تا به حال نتونستی یه دانگشاه خوب و یا یه رشته خوب قبول بشی ربطی به اعتماد به نفس و نا امیدی نداره
این فقط به این علته که شما راه رو درست نمیری....
درس خوندن برای کنکور اصولی داره...نکته برداری میخواد...مرور میخواد...برنامه ریزی میخواد...اونم توسط یه مشاور اگاه در زمینه برنامه ریزی تحصیلی...
متاسفانه اینجوری جا افتاده که با روزی 15-16 ساعت میشه دانشگاه روزانه قبول شد...اما هیچکس نیمگه اگر اصولی درس بخونی با رئزی 5 ساعت مفید هم میشه یه دانشگاه خوب و یه رشته خوب قبول شد....
وقتی راهی رو اشتباه بری شکست شما حتمیه و این شکستهای پی در پی که ناشی از انتخاب مسیر غلط شماست ، باعث میشه که احساس ناکامی و نا امیدی بهت دست بده
پس به جای آب در هاون کوبیدن بهتره از همین امروز به یکی از موسسات معروف کارشناسی ارشد مراجعه کنی و ازشون یه برنامه درسی بگیری
(مشاوره اکثرشون رایگانه)
و طبق اون برنامه و با توکل به خدا بری جلو.
من هم یکسال پشت کنکور ارشد بودم.و دروغ نگم روزی 17 ساعت درس میخوندم
اما رتبه ام اون سال شد 700.هیچ جا هم قبول نشدم
سال بعدش رفتم مشاوره و کلاس کنکور ثبت نام کردم.بهم توصیه کردن اصلا بسته آموزشی نخونم و فقط و فقط کتابهای مرجع رو بخونم.
باور کن فقط 6 ماه کتاب مرجع رو خوندم.روزی هم 4 ساعت درس میخوندم..گردش و تفریح هم میرفتم...تا اینکه رتبه ام شد 21. و الان در بهترین دانشگاه تهران در حال ادامه تحصیلم.(ضمن اینکه من رشته لیسانسم هم کاملا با رشته ارشدم متفاوت بود )
منم مثل شمام.یه ادم معمولی...فکر نکن آی کیو فوق العاده ای دارم..نه...هوشم در حد خیلی نرماله اما پشتکارم زیاده
25 سال برای ازدواج دیر نیست...نگران نباش...
ضمنا فریبا جان خودتو با هیچکس مقایسه نکن....هرکسی در زندگی یه امتیازی داره و یه ویژگی.
و دیگه اینکه ما از زندگی مردم اصلا خبر نداریم....شاید در ظاهر بگن ما خیلی با همسرانمون خوشبختیم ولی خدا از دلشون و اوضاشون خبر داره
شکست تو و از دست رفتن اعتماد به نفست فقط به علت انتخاب راه نادرسته....
و نکته اخر اینکه فریبا جان شاید شما از اون دسته آدمها هستی که برای درس خوندن ساخته نشدن....شاید شما در کارت بتونی آدم موفقی بشی...
خودت بشین و بررسی کن...
خیلیها رو میشناسم که مدرک سیکل دارن ولی مدیران کاربلد و با جربزه ای هستن....
توکلت به خدا باشه.. همه چیز درست میشه
موفق باشی
گاهی برای رشد کردن باید سختی کشید،گاهی برای فهمیدن باید شکست خورد،گاهی برای بدست آوردن باید از دست داد،چون برخی درسها در زندگی فقط از طریق رنج و محنت آموخته میشوند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)