سلام.امیدوارم همتون خوب باشید.تازه عضو شدم و واقعا به کمکتون احتیاج دارم.22سالمه تو یه شهر کوچیک زندگی میکنم،شهری که همه ی خبرا توش زود میپیچه حالا چه تو فامیل چه تو کل شهر.حدود یک سال پیش با یه پسری دوست شدم تا چند ماه همه چی خوب بود اما بعد از یه مدت طرف ازم خواست تا باهاش رابطه ی جنسی داشته باشم.راستش یکی از دوستای نامردم شماره ی خونمون داده بود به طرف اونم صبح تا شب تک میزد خونمون و چون میدونست میترسم همش تهدیدم میکرد منم که نمیخواستم خونواده بفهمن (گفتم که بعد تو کل فامیل پخش میشد)مجبور شدم باهاش دوست بشم ولی وقتی ازم خواست رابطمون از حد معمولی فراتر بره مجبور شدم به خونواده بگم.بعد اونم که دید خونوادم درجریانن کشید کنار با اینکه فقط پدرم پای تلفن با طرف صحبت کرد،منم تازه اون موقع فهمیدم که چون میدونسته من میترسم کسی بفهمه الکی تهدید میکرده وگرنه کاری نمیتونسته بکنه.تا الان هم خداروشکر مشگلی واسم پیش نیومده.ولی یه مدته یه خواستگار سمج واسم اومده که موقعیتش هم خوبه ولی میترسم قبول کنم وطرف زندگیمو به هم بریزه.زده به سرم که به خواستگارم موضوع رو بگم ولی خونواده میگن لزومی نداره یه دوستیه ساده بود که تموم شده اما من خیلی میترسم.یعنی امکان داره همچین کاری بکنه؟لطفا کمک کنید تو برزخ گیر کردم دارم دیوونه میشم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)