نميدونم از كجا شروع كنم
امروز باز هم سر اين اخلاقم به مشكل برخوردم كه نميدونم مشكل منه يا نه
يه وقتايي يه حرفي ميزنم كاملا مثبت و بقيه برداشت منفي ميكنن
مثلا چند وقت بيش داشتم از همكار دوستم بابت راهنمايياش و اينكه لطف كرده و تو دعواي من و اون داره ميانجيگري ميكنه تشكرميكردم,عين جمله من اين بود شمارو هم به زحمت انداختيم ممنون اما بهش بگيد بياد و درست كنه كارشو و اجازه دخالت به ديگران هم نده من ديگه باهاش مشكلي ندارم,همكار دوستم گفت منظورتون منم؟گفتم چه حرفيه شما لطف كرديدمن منظورم اوناييه كه دارن بينمونو به هم ميزنن مثل ... ,...
همين شدمشكل كه من بي ادبانه حرف زدم و توهين كردم!
ديروز داشتم سر يه قرارداد با بنگاهيه حرف ميزدم اخرش رسيد به اينكه شما انگار طلب داري و فكر ميكني خيلي ميفهمي در صورتيكه حق با من بود
و امروز به وكيلم زنگ زدم و خواستم باهاش صحبت كنم در صورتيكه ميدونست جريان چيه گفت در چه مورد؟؟؟انگار مزاحمش شدم گفتم مورد خاصي نيست و كلا بيخيال شدم زنگ زده به من ميگه اگه اولش ازت پول گرفته بودم خوب بود ؟همين كارارو ميكني كارت پيش نميره تو درست صحبت نميكني
نميدونم تونستم مشكل اصليمو بگم يا نه
بخاطر برخوردم به راحتي بهم ميگن مغروري يا طلبكاري يا كلا ميگن قيافه ات مغروره؟؟؟
روزي هم كه بهم ثابت شده بود شوهرم مشكلش لاينحله سر جدايي كوتاه نيومدم و مصر بودم دوستاش بهش ميگفتن اين حتما كسيو داره رفتارش نشون ميده!!!!
خسته شدم از بس منظورمو دوباره و سه باره به ادما گفتم
من از بچگي مستقل بودم و هميشه هم اين مشكلو با همه داشتم كه زود دربرابرم جبهه ميگيرن در صورتيكه من اصلا اينجوري نيستم
چيكار كنم؟اين ايراد منه يا مشكل جاي ديگه است
علاقه مندی ها (Bookmarks)