به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 09 مرداد 92 [ 19:47]
    سطح
    21
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 48
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    109

تشکرشده 108 در 27 پست

Array

نداشتن رضایت از زندگی

سلام من دختری هستم27 ساله و لیسانس نرم افزار دارم با اینکه کلی کلاس برنامه نویسی رفتم و کلی دوره گذروندم اما هنوز نتونستم کاری برای خودم پیدا کنم هم دوره ای های من یا حتی کوچکتر از من در دوست و اشنا و فامیل به یه سرانجامی رسیدن یا ازدواج کردن یا کار دارن یا دارن خوش می گذرونن و از زندگی شون لذت می برن اما من فقط توی درس و کتاب بودم اما به هیچ کا هم نرسیدم چند جا رفتم سر کار اما چد ماه موندم و بعد یا اونا عذرم رو خواستن یا خودم طاقت نیاوردم و برای یه کار بهتر یا رفتن به کلاس های تخصصی خودم از کار انصراف دادم .
    توی یه دو راهی قرار دارم برای کار کردن یا کار نکردن فکر می کنم برای چیز هایی که توی کتابها خوندم مثلا اینکه جهاد زن در کار خانه هست یا امام ها گفتن که زن در خونه باشه بهتره تا بیرون از خونه باشه دوست داشتم یه رشته ای درس میخوندم که فقط با زنها بودم مثل مامایی یا خیاطی یاارایشگری که با مردها در ارتباط نباشم.وقتی یه نفر مریض می شه میگم کاش دکتر می شدم یا یه نفر به مشکل حقوقی بر م یخوره میگم کاش حقوق می خوندم دوست دارم ازهمه چیزسر در بیارم فکرمی کنم مغرورم و نمی خوام ازکسی کم بیارم و همه کاره باشم اما الان شدم همه کاره وهیچ کاره همه مسخرم میکنن اخه من دوره های قالی بافی و خیاطی و فتوشاپ و شبکه و طراحی سایت و برنامه نویسی . وقتی هم می رم سر کار با هیچ کس نمی تونم ارتباط برقرار کنم وهمه فکر میکنن من مغرورم اما به خدا دوست دارم راحت دوست بشم اما خجالتی هستم فکر میکنم بقیه بهتر از من هستن و منو قبول ندار.
    ظاهرمم ساده است و موهامو بیرون نمیزارم و ارایش زیادی هم نمی کنم فکر می کنم دیگران منو به خاطر این سر و وضعم مسخرم می کنن .

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 23 مرداد 91 [ 12:53]
    سطح
    16
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 79
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    463

تشکرشده 465 در 113 پست

Array

RE: نداشتن رضایت از زندگی

سلام
    ببینید رشته ای رو که خوندید رشته خیلی خوب و کاربردیه .
    شما می تونید کاربگیرید و در منزل کار رو انجام بدید مثلا مثل طراحی سایت و برنامه های کاربردی یک شرکت
    توی زندگی ادم یک مقطعی همیشه همه چیر به بن بست می خوره و اگه یه مقدار اعتماد به نفس و قوی نباشی اون نامیدی به شما غلبه می کنه .
    از لحاظ اجتماعی بودن خودت رو تقویت کن سعی کن که با ادمها زود ارتباط برقرار کنی .
    در زندگی امروزی ظاهر افراد خیلی موثره ولی دلیل این نمی شه که تواناییهای شما زیر سوال بره .
    خودت رو باور داشته باش
    ببین یه چیز دیگه ادم هر چقدر هم که توی یه زمینه ای متخصص باشه ولی باز دوباره تجربیات و تفکرات دیگران بدردش می خوره سعی کن از تجربیات دیگران هم استفاده کنی . این مسئله باعث می شه که با دیگران بهتر ارتباط برقرار کنی .
    امیدورام تونسته باشم کمکتون کنم

3. 2 کاربر از پست مفید یسنا تشکرکرده اند .

یسنا (پنجشنبه 21 اردیبهشت 91)

عضو فعال

آخرین بازدید
    سه شنبه 28 فروردین 03 [ 01:56]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsRecommendation Second ClassVeteranOverdriveTagger Second Class
    تشکرها
    8,332

تشکرشده 10,025 در 2,339 پست

حالت من
    Ashegh
    Array

سلام
    شما متاهلی؟
    گاهی برای رشد کردن باید سختی کشید،گاهی برای فهمیدن باید شکست خورد،گاهی برای بدست آوردن باید از دست داد،چون برخی درسها در زندگی فقط از طریق رنج و محنت آموخته میشوند.

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    21
    دستاوردها:
    تشکرها
    109

تشکرشده 108 در 27 پست

Array

سلام
    نه من مجردم و تا حالا هم خواستگار نداشتم .البته یکی بود که اصلا هم ندیدمش اما به خاطر خواهر برگتر پدرم اجازه نداد بیان.

نقل قول نوشته اصلی توسط یسنا
    سلام
    ببینید رشته ای رو که خوندید رشته خیلی خوب و کاربردیه .
    شما می تونید کاربگیرید و در منزل کار رو انجام بدید مثلا مثل طراحی سایت و برنامه های کاربردی یک شرکت
    توی زندگی ادم یک مقطعی همیشه همه چیر به بن بست می خوره و اگه یه مقدار اعتماد به نفس و قوی نباشی اون نامیدی به شما غلبه می کنه .
    از لحاظ اجتماعی بودن خودت رو تقویت کن سعی کن که با ادمها زود ارتباط برقرار کنی .
    در زندگی امروزی ظاهر افراد خیلی موثره ولی دلیل این نمی شه که تواناییهای شما زیر سوال بره .
    خودت رو باور داشته باش
    ببین یه چیز دیگه ادم هر چقدر هم که توی یه زمینه ای متخصص باشه ولی باز دوباره تجربیات و تفکرات دیگران بدردش می خوره سعی کن از تجربیات دیگران هم استفاده کنی . این مسئله باعث می شه که با دیگران بهتر ارتباط برقرار کنی .
    امیدورام تونسته باشم کمکتون کنم

سلام
    چه اسم قشنگی داری یسنا .معنی اسمت چیه؟

عضو فعال

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsRecommendation Second ClassVeteranOverdriveTagger Second Class
    تشکرها
    8,332

حالت من
    Ashegh
    Array

خوب ببین خواهر خوبم

الان سعی کن بیشتر در اجتماع باشی
    بله.این روایاتی که داریم میگن بهتره زن در خونه باشه و مرد بیرون

اما اون برای بعد از ازدواجه چون شما الن وظیفه خاصی در قبال کسی نداری.اما بعد از ازدواج وظایفت مشخص میشه.الان بیشتر در اجتماع باشی بهتره.

شاید عدم موفقیتت هم ازین شاخه به اون شاخه پریدنه...مثلا برنامه نویسی کجا و قالی بافی کجا

فکر میکنم ثبات کاری نداری.وقتی وارد جایی میشی برای کار به همین راحتی بیرون نیا.بمون و جای پاتو محکم کن.

ضمنا دوست خوبم با پرسیدن معنی اسم و ...تاپیک شما به زودی پر میشه و نهایتا قفل میشه.

سعی کن به مسئله اصلی بپردازی

گاهی برای رشد کردن باید سختی کشید،گاهی برای فهمیدن باید شکست خورد،گاهی برای بدست آوردن باید از دست داد،چون برخی درسها در زندگی فقط از طریق رنج و محنت آموخته میشوند.

7. کاربر روبرو از پست مفید maryam123 تشکرکرده است .

maryam123 (چهارشنبه 20 اردیبهشت 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    21
    دستاوردها:
    تشکرها
    109

تشکرشده 108 در 27 پست

Array

ممنون از جوابت وقتی با کلی بدبختی کارپیدا می کنم همش دلشو.ره توی خونه رو دارم مثلا میگم نکنه مامانم بره بیرونو اتفاقی براش بیفته یا بابام کمک بخواد البته خواهرای دیگم خونه هستن و پدر مادرم هم سالمن و مشکلی ندارن اما من باورت نمی شه دلم براشون تنگ می شه و می خوام برگزدم خونه .و فکر میکنم کارم خوب نیست و ازم دارن بیگاری میکشن و می تونم کار بهتری پیدا کنم یا حتی برای خودم کار کنم اما میام بیرون و نیمشه کاری برای خودم بکنم

عضو فعال

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    8,332

حالت من
    Ashegh
    Array

خانومی زیادی به خانه و اهلش وابسته ای.

مگر اعتقاد نداری که خدا در همه لحظه ها مراقب ما و عزیزان ماست

موقعی که نگران میشی با این نگرانی مقابله کن نه اینکه کار رو ول کنی و برگردی خونه

یه آیه الکرسی بخون و بسپرشون به خدا

حالا مثلا فکر کن خدایی نکرده پدر و مادرت بیماری خاصی داشتن و کسی هم در منزل پیششون نبود...اون موقع چیکار میکردی؟

الان وضعیته اینوطوریه.کاری رو که پیدا میکنی بچسب بهش تا در اون موفق بشی.

به قول معروف میگن نون درآوردن سخته
    اوایلش شاید کمی طاقت فرسا باشه اما لم کار که کم کم بیاد دستت و در کارت استاد بشی برات آسون میشه

اما با این پیله ای که دور خودت بستی اوضاع همینوطری میمونه

انگار افتادی در یه سیکل معیوب

مدام همه چیز رو تکرار میکنی و برمگیردی جای اول

پیدا کردن کار...نگرانی از اهل منزل...از کار بیرون امدن...دوباره کار پیدا کردن و ....ادامه اش

10. 3 کاربر از پست مفید maryam123 تشکرکرده اند .

maryam123 (پنجشنبه 21 اردیبهشت 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 30 شهریور 98 [ 12:22]
    سطح
    69
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 228
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,196

تشکرشده 1,600 در 571 پست

Array

کار خود بنده کامپیوتر هست ، بابت شغل باید بگم حتما و حتما باید رایگان استارت بزنی ! نه رایگان خانم گرامی !یعنی دور از انتظارات !

به خصوص برنامه نویسی که نیاز به تجربه و تبحر داره ، خودتون جایی خواهید رسید و می فهمید که تجربه خیلی نیاز هست !

بابت ظاهر و قیافه ، اتفاقا من به عنوان پسر ، حتی دوست هایی که شاید طرز فکر اشتباهی داشته باشن ولی به هیچ عنوان به خانم هایی مثل شما نگاه نمی کنند !

به هیچ عنوان از این بابت ناراحت نباشید !

در ضمن برنامه نویسی تحت وب رو شروع کنید ، php چه بهتر ( به خاطر نمون های کاری فراوان )!

12. کاربر روبرو از پست مفید داود.ت تشکرکرده است .

داود.ت (چهارشنبه 20 اردیبهشت 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    21
    دستاوردها:
    تشکرها
    109

تشکرشده 108 در 27 پست

Array

ممنون از تو داوود.ت .قبلا دو جا رفتم برای کار برنامه نویسی البته رایگان اونجا کارشون خیلی سخت بود و سرشونهم خیلی شلوغ بود من با انگیزه رفتم و دوره ای برنامه نویسی رو هم تموم کرده بودم اونجا خیلی اوایل بهم کنایه می زدن اما من اهمیتی نمی دادم کار می کردم و چیزهاییکه بلد نبودم سرچ می کردم اماهم تو شرکت هم توی خونه که میامدم اما اونها اصلا کمکی بهم نمی کردن و راهنمایی بهم برای برنامه ها نم یکردن انگار دوست داشتن من از انجا برم و خودشون کار ها رو ادامه پبدن انگار من می خواستم جای اونها رو بیگیرم سختی کار منو از پا انداخت فکر میکنم باید دنبال یه کار ساده تر بگردم برنامه نویسی کار شیرینه اما باید خیلی تلاش کنی من اینو تو خودم نمی بینم فکر میکنم از تنبلی باشه؟ یا شاید هم خودم و شناختم .؟خلاصه تو اون زمینه که نتونستم کاره ای بشم الان هم تصمیم گرفتن خودم طراحی سایت کنم و جایی نرم سرکار اما همونم ارتباط با دیگران رو می خواد من فکر میکنم به غیرا ز کار باید ارتباطاتم رو هم قوی کنم اما همیشه یه ترسی از محل کار و همکار مرد و حتی همکار زن دارم اصلا فکرکنم بد بینم و مغرور و بدون پشتکار.همیشه فکر می کنم برنامه ای که می نویستم خراب می شه و مشتری ازم می خواد درستش کنم اما من بلد نیستم درستش کنم یا فکر می کنم سایتم خراب می شه و من بلد نیستم درستش کنم همیشه فکر می کنم کد هاییکه می نویسم اشتباهه و دیگران یه جوربهتر از من می نویسن.

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 30 شهریور 98 [ 12:22]
    سطح
    69
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 228
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,196

تشکرشده 1,600 در 571 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط agirl
    ممنون از تو داوود.ت .قبلا دو جا رفتم برای کار برنامه نویسی البته رایگان اونجا کارشون خیلی سخت بود و سرشونهم خیلی شلوغ بود من با انگیزه رفتم و دوره ای برنامه نویسی رو هم تموم کرده بودم اونجا خیلی اوایل بهم کنایه می زدن اما من اهمیتی نمی دادم کار می کردم و چیزهاییکه بلد نبودم سرچ می کردم اماهم تو شرکت هم توی خونه که میامدم اما اونها اصلا کمکی بهم نمی کردن و راهنمایی بهم برای برنامه ها نم یکردن انگار دوست داشتن من از انجا برم و خودشون کار ها رو ادامه پبدن انگار من می خواستم جای اونها رو بیگیرم سختی کار منو از پا انداخت فکر میکنم باید دنبال یه کار ساده تر بگردم برنامه نویسی کار شیرینه اما باید خیلی تلاش کنی من اینو تو خودم نمی بینم فکر میکنم از تنبلی باشه؟ یا شاید هم خودم و شناختم .؟خلاصه تو اون زمینه که نتونستم کاره ای بشم الان هم تصمیم گرفتن خودم طراحی سایت کنم و جایی نرم سرکار اما همونم ارتباط با دیگران رو می خواد من فکر میکنم به غیرا ز کار باید ارتباطاتم رو هم قوی کنم اما همیشه یه ترسی از محل کار و همکار مرد و حتی همکار زن دارم اصلا فکرکنم بد بینم و مغرور و بدون پشتکار.همیشه فکر می کنم برنامه ای که می نویستم خراب می شه و مشتری ازم می خواد درستش کنم اما من بلد نیستم درستش کنم یا فکر می کنم سایتم خراب می شه و من بلد نیستم درستش کنم همیشه فکر می کنم کد هاییکه می نویسم اشتباهه و دیگران یه جوربهتر از من می نویسن.
    ببینید الان بهترین برنامه نویس ها هم اشتباه می کنند ، ولی مشکل رو حل می کنند !

این که کسی اشتباه نکنه وجود نداره !

این که کسی اجازه نمی ده کار یاد بگیرید یه چیز عادی هست ، اکثرا کسی نبوده یادشون بده به همین خاطر یه عکس العمل طبیعی هست !

شما مشکلی هم دارید کلی فروم هست مثل فروم برنامه نویس که بچه هایی خوبی هم توش فعال هستند !

شما شروع کنید ، مطمئن باشید خودشون دنبالتون می یان ! خود من یه پروژه سنگین دارم که در حال تهیه مستندات کار هستم ، در به در دنبال برنامه نویس حرفه ایی هستم ! این یعنی بدون اینکه طرفی که مد نظرم هست تبلیغ بده ، داره کار می گیره

15. کاربر روبرو از پست مفید داود.ت تشکرکرده است .

داود.ت (جمعه 22 اردیبهشت 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)