دوستان شاید
نظر قبلی مشاورم را در رابطه با موضوع ژن بد یا منفی بدانید؛
مشکل جدید؛ ژن منفی!
حالا اینبار هم یه نظر عجیب و غریب داده که خواستم قبلش باهاتون مشورت کنم و نظر چند نفر دیگه رو هم بدونم.
برای مشاورم این موضوع رو تعریف کردم؛
"همسرم اولین روزهای بعد عقد برام تعریف کرد که من تو دوران تجرد از خانمی خواسته بودم که جهت برقراری ارتباط همسر صیغه ایم شود ولی آن خانم رد کرد.
من هم به شدت نسبت به این حرف و کلا این موضوع ناخودآگاه حساسیت و واکنش نشون دادم و...
چند روز پیش مطلبی در همدردی می نوشتم که اینچنین بود که اگه بخوام از همسرم جدا شم ...
همسرم متاسفانه این جمله رو خوند و عصبانی و شد و ....
بعد از ساعتی بهم گفت، من دلم می خواست باهام دوست باشی و من بتونم تمام حرفام رو بهت بزنم. اون بار اول خیلی بد واکنش نشون دادی و من دیگه جرات نمی کنم. تو نمی گی شاید اون موضوع مجدد برام تکرار بشه؟
من اول به روم نیوردم و پا شدم رفتم. بعد یه مدت ازش خواستم که این حرفش رو برام شفاف کنه، چون متوجه نشدم. شوهرم موضوع رو منحرف کرد و گفت منظورم چیز دیگه بوده. منم نخواستم قبح موضوع براش بریزه و ادامه ش ندادم.
اینها رو برای مشاورم تعریف کردم و گفتم این موضوع منو نسبت به همسرم بدبین کرده بود، این حرف رو هم که تازگی زد من دیگه یک ذره هم نمی تونم بهش اعتماد کنم.
داره بهم می گه با وجود زن و بچه ممکنه براش پیش بیاد که از یه زن تقاضای همخوابی کنه!!!!!!
مشاورم گفت چرا همون لحظه داد و بیداد نکردی؟
.
علاقه مندی ها (Bookmarks)