ذهن ما تشنه است...تشنه توجه ..تایید..تشویق..حمایت
برای همینه که مدام دنبال کسی هستیم که تاییدمون کنه...به همسری که تایید کنه ما خوبیم...به مادری که بهمون بگه موفقیم...به جنس مخالفی که بهمون ثابت کنه جذابیم..به دوستی که بهمون نشون بده که دوست داشتنی هستیم
واینجاست که ما وابسته میشیم..به طرف مقابلمون و تاییدش وابسته میشیم و اینجاست که حال خوبمون وقتی بوجود میاد که دیگری طبق میل ما تاییدمون کنه.
اما وقتی همسرمون خونوادمون دوستمون اطرافیانمون این نیاز ما رو براورده نکن چه اتفاقی میفته؟
افسرده میشیم...احساس عدم جذابیت موفق نبودن تنها بودن شکست و...سراغمون میاد..این نیاز رو سرکوب میکنیم..وباز این ما هستیم تا برای بدست اوردن حال خوبب ه این و اون رو میزنیم
اما دیگه کافیه
چطور چیزی رو که خودت از خودت دریغ میکنی انتظار داری دیگری برات انجام بده؟چطور وقتی جلوی اینه میری با حرص به موهات نگاه میکنی و میگی چقد زشتن اما انتظار داری دوستت از موهات تعریف کنه؟
چطور به خودت ناموفق شکست خورده میگی اما انتظار داری دیگری تو رو یه موفق تمام عیار بدونه؟
چطور تموم انرژیهای منفی رو به سمت خودت روانه میکنی اما توقع انرژی مثبت ازدیگران داری.
بســـــــــــــــــــه
یه دفترچه بردار..خودتو بابت تک تک کارای مثبت خوب هر چند کوچیک که انجام دادی تشویق کن.به خودت افرین بگو..به خودت رتبه بده..جایزه بده
چه فایده ای داره اینکار؟
روح تشنه ات رو به بهترین شکل سیراب میکنی
رابطه ات با دیگران ازفاز وابستگی خارج و وارد فاز دلبستگی احترام و رهایی میشه.
به کائنات پیغام میدی تو شایسته احترام عشق پول امنیت خوبی احترام و ...حتی چیزای جزئی تر مثل کار همسرخوب خونه ماشین فرزند و حتی جزئی تر مثل لباس مورد علاقه مسافرت مورد علاقه و مسائل جزئی تر هستی.اونوقته که بازخوردهای مثبت به سمت تو روانه میشه.
ازهمین الان شروع کن.اولین تشویقت رو هم بذار برای اینکه به این مطلب توجه کردی و دفترچه رو تهیه کردی.
منم به خودم رتبه میدم چون تونستم با صبر مامانم رو ازفاز بیخیالی تا حد زیادی بیرون بیارم.افرین به من که کلاس مدنظرم رو ثبت نام کرذم و دارم میرم.
شما چی؟به خودتون رتبه بدین...
اگه مدیران مخالفت نکردن و دوست داشتین میتونین بیاین و اینجا از خودتون تشکر کنید.و ما رو هم از انرژی مثبتتون با خبر کنید.
دفترچه یاداشت و روح تشنه تون منتظرن..عجله کنید
موفق باشید..
علاقه مندی ها (Bookmarks)