سلام
من یه مشکلی دارم که امیدوارم اینجا بهم کمک بشه
میشه گفت من در گذشته توی زندگیم ادم کم اعتماد بنفس و ساکت و شاید به قول اطرافیانم مظلومی بودم
اما طی یه اتفاقی توی زندگیم ،فهمیدم چقدر دارم اشتباه زندگی میکنم و این که تا کی می خوام از همه مردم بترسم و وحشت داشته باشم که ممکنه چی فکر کنن...خیلی روی خودم کار کردم...خودمو مجبور به انجام کارایی کردم که یه روز حتی فکرشم نمیکردم...سعی کردم بیام تو اجتماع...حرف بزنم و وجودمو ابراز کنم...خوب تا حدودایی هم موفق بودم...و الان خیلی خیلی بهتر شدم...البته نه مثل یه ادم خیلی اجتماعی اما بالاخره چندتا پله بالاتر رفتم والبته هنوز جای پیشرفت بسیار دارم
حالا مشکلم با شناختیه که مردم ازم دارن...یا بهتر بگم برچسباییه که مردم عادت دارن بهم بزنن...و بعضی وقتا ادم خودشم باورش میشه که اره همین جوره که اونا میگن
هنوزم که هنوزه با اینکه من خیلی تغییر کردم همه منو ادم کم اعتماد نفسی و براساس گذشته هام می شناسنم...مثلا دوستم می یاد میگه تو که دخترمظلومی هستی!! یا تو که فک نکنم بتوونی این کارو بکنی!! یا اخی تو که صدات در نمی یاد!
یا خیلی جاها وقتی ازم سوالی میشه تا می یام جواب بدم یهو می پرن وسط حرفمو جای من جواب می دن انگار که من خودم تواناییشو ندارم!! و منم فقط براساس ادبه که هیچی نمیگم یا یه دعوا راه نمی اندازم...چون فک میکنم نگه داشتن حرمتها و دوستی ها خیلی مهمه...حتی توی خانوادمم گاهی اوقات همچین مشکلاتی پیش می یاد ...البته کمتر چون اونا کمی متوجه تغییرات من شدن
شاید من هنوزم نسبت به بقیه خیلی پررو نباشم ولی به نظر خودم مشکلاتم خیلی کم رنگتر از قبله و این که هنوز کسی متوجه این تغییری که خودم واقعا حسش میکنم نشده آزارم میده...چون کسایی که جدیدا منو میشناسن دیگه اون برچسبارو بهم نمی زنن و این نشون میده که موفق بودم
می دونم شاید روی این موضوع حساس شدم و حتی اصلا نباید حرف دیگران برام مهم باشه تا به هدفم رسیده باشم...
من در تلاش هستم که هر روز بهتر و بهتر بشم اما این برچسبایی که بهت می زنن نا خوداگاه انگار میکشدت عقب!! و نظرات ادمای جدیدی که میشناسیم تحت تاثیر تصور اشناهای قدیمی تغییر میده!
یه چیزی که اینجا باید اضافه کنم اینه که من حتی این تغییرو به همه نشوونم دادم...من قبلا جلوی جمع حتی حرفم نمی توونستم بزنم و شدیدا هول میکردم اما الان با اعتمادبنفس بهتری(نه کامل) جلوی همه از پروژه هام دفاع میکنم ، کنفرانس می دم ...اما انگار هیچ کس اینارو نمیبینه!! مثلا بعد از یه کنفرانس عالی که داشتم دوستم می یاد میگه اصلا بهت نمی یومد این جوری جلوی اون حرف استاد از کارت دفاع کنیا!!چــــــــــــــــــی شده؟!!!!شانس اوردیا!
میشه بهم بگین چه کارایی می توونم برای اصلاح این تصوری که دیگران ازم دارن انجام بدم...لطفا پیشنهاداتتون کاملا جنبه کاربردی و عملی داشته باشه
پیشاپیش ممنون به خاطر وقتی که صرف میکنین :)
علاقه مندی ها (Bookmarks)