به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 07 تیر 92 [ 11:23]
    سطح
    20
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 59
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    299

تشکرشده 333 در 115 پست

Array

اصلاح تصور دیگران در مورد خودت –من تغییر کردم!!

سلام
    من یه مشکلی دارم که امیدوارم اینجا بهم کمک بشه
    میشه گفت من در گذشته توی زندگیم ادم کم اعتماد بنفس و ساکت و شاید به قول اطرافیانم مظلومی بودم
    اما طی یه اتفاقی توی زندگیم ،فهمیدم چقدر دارم اشتباه زندگی میکنم و این که تا کی می خوام از همه مردم بترسم و وحشت داشته باشم که ممکنه چی فکر کنن...خیلی روی خودم کار کردم...خودمو مجبور به انجام کارایی کردم که یه روز حتی فکرشم نمیکردم...سعی کردم بیام تو اجتماع...حرف بزنم و وجودمو ابراز کنم...خوب تا حدودایی هم موفق بودم...و الان خیلی خیلی بهتر شدم...البته نه مثل یه ادم خیلی اجتماعی اما بالاخره چندتا پله بالاتر رفتم والبته هنوز جای پیشرفت بسیار دارم
    حالا مشکلم با شناختیه که مردم ازم دارن...یا بهتر بگم برچسباییه که مردم عادت دارن بهم بزنن...و بعضی وقتا ادم خودشم باورش میشه که اره همین جوره که اونا میگن
    هنوزم که هنوزه با اینکه من خیلی تغییر کردم همه منو ادم کم اعتماد نفسی و براساس گذشته هام می شناسنم...مثلا دوستم می یاد میگه تو که دخترمظلومی هستی!! یا تو که فک نکنم بتوونی این کارو بکنی!! یا اخی تو که صدات در نمی یاد!
    یا خیلی جاها وقتی ازم سوالی میشه تا می یام جواب بدم یهو می پرن وسط حرفمو جای من جواب می دن انگار که من خودم تواناییشو ندارم!! و منم فقط براساس ادبه که هیچی نمیگم یا یه دعوا راه نمی اندازم...چون فک میکنم نگه داشتن حرمتها و دوستی ها خیلی مهمه...حتی توی خانوادمم گاهی اوقات همچین مشکلاتی پیش می یاد ...البته کمتر چون اونا کمی متوجه تغییرات من شدن
    شاید من هنوزم نسبت به بقیه خیلی پررو نباشم ولی به نظر خودم مشکلاتم خیلی کم رنگتر از قبله و این که هنوز کسی متوجه این تغییری که خودم واقعا حسش میکنم نشده آزارم میده...چون کسایی که جدیدا منو میشناسن دیگه اون برچسبارو بهم نمی زنن و این نشون میده که موفق بودم
    می دونم شاید روی این موضوع حساس شدم و حتی اصلا نباید حرف دیگران برام مهم باشه تا به هدفم رسیده باشم...
    من در تلاش هستم که هر روز بهتر و بهتر بشم اما این برچسبایی که بهت می زنن نا خوداگاه انگار میکشدت عقب!! و نظرات ادمای جدیدی که میشناسیم تحت تاثیر تصور اشناهای قدیمی تغییر میده!
    یه چیزی که اینجا باید اضافه کنم اینه که من حتی این تغییرو به همه نشوونم دادم...من قبلا جلوی جمع حتی حرفم نمی توونستم بزنم و شدیدا هول میکردم اما الان با اعتمادبنفس بهتری(نه کامل) جلوی همه از پروژه هام دفاع میکنم ، کنفرانس می دم ...اما انگار هیچ کس اینارو نمیبینه!! مثلا بعد از یه کنفرانس عالی که داشتم دوستم می یاد میگه اصلا بهت نمی یومد این جوری جلوی اون حرف استاد از کارت دفاع کنیا!!چــــــــــــــــــی شده؟!!!!شانس اوردیا!
    میشه بهم بگین چه کارایی می توونم برای اصلاح این تصوری که دیگران ازم دارن انجام بدم...لطفا پیشنهاداتتون کاملا جنبه کاربردی و عملی داشته باشه
    پیشاپیش ممنون به خاطر وقتی که صرف میکنین :)

2. کاربر روبرو از پست مفید اندیشه 22 تشکرکرده است .

اندیشه 22 (یکشنبه 12 شهریور 91)

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 11 اردیبهشت 04 [ 19:10]
    سطح
    86
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 114
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,315

تشکرشده 3,200 در 813 پست

Array

RE: اصلاح تصور دیگران در مورد خودت –من تغییر کردم!!

ذوست عزیز

آفرین.

راه درست رو پیدا کردی. همین رویه رو ادامه بده اصلاً اصلاً ... از مواضعت کوتاه نیا.

همانطور که خانواده ات تغییرات جدیدت رو درک کردند کم کم دوستان و همکارانت هم با چهره جدید شما

کنار میاند. کم کم اندیشه مظلوم و ساکت در ذهنشون کم رنگ و اندیشه متفکر و قدرتمند در ذهنشون پررنگ میشه.

مطمئن باش مردم فراموشکارتر از این هستند که بخواهی به صحبتهیشان بها دهی. خودتت باش.

موفق باشی.

4. 4 کاربر از پست مفید sanjab تشکرکرده اند .

sanjab (جمعه 08 اردیبهشت 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 12 دی 94 [ 12:19]
    سطح
    43
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 37
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger First ClassVeteran
    تشکرها
    244

تشکرشده 215 در 103 پست

Array

[b]
    درود;
    ‏‏خیلی خوبه که شما عوض شدید و سعی کنید میان افراد جدید رفتار های قبلی رو نداشته باشید.
    ‏________
    اولا بدونید عوض کردن تصویری که دیگران تو ذهنشون درباره شما ساختن کار زمانبریه.بنابراین نا امید نشید.
    این که دوستاتون همچین صحبتی درباره شما میکنن میتونه دوتا علت داشته باشه:
    ‏۱.در رفتار هاتون هنوز آثاری از مواردی که ذکر کردین وجود داره
    ‏۲.شما زمان کافی برای تغییر این تصویر به دوستانتان نداده اید.
    سعی کنید همین روند رو ادامه بدین و روز به روز از این رفتار ها بکاهید.کم کم دوستانتان از گفتن این حرف خسته میشوند همچنین وقتی چنین حرفهایی زدند به آنها متذکر شوید که"من عوض شده ام و دیگر آن شخصیت سابق را ندارم."
    ممکن است در دفعات اولیه شما مورد تمسخر قرار بگیرید اما کم کم این تصور در مورد شما از بین می رود.دقت کنید که حتی قرمز شدن رنگ صورت که کنترل آن سخت است برای دیگران بسیار مهم است!
    بنابراین شما باید این احساس را در درونتون از بین ببرید که اون بحثی جدا داره.‏‎/b]‎]

6. کاربر روبرو از پست مفید کیارش۲ تشکرکرده است .

کیارش۲ (جمعه 08 اردیبهشت 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 07 تیر 92 [ 11:23]
    سطح
    20
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 59
    دستاوردها:
    تشکرها
    299

تشکرشده 333 در 115 پست

Array

ممنون از توجهتون
    اما چیزی که یه مدته دارم بهش فکر میکنم...قطع رابطه با این دوستامه!!یا حداقل کم کردن روابطمه...
    بعضی وقتا خیلی حرصمو در میارن...حس میکنم با پررنگ کردن ضعفای من سعی دارن خودشونو مهم جلوه بدن ...اخه نخوام از خودم تعریف کنم من توی خیلی از زمینه ها از اونا بهترم و خدا را شکر جدیدا توونستم موفقیتای زیادی توی جنبه های مختلف به دست بیارم که شاید بتوونه حسادت برانگیز باشه...البته نه که بگم ادمای بدی هستن...بالاخره من اونارو به عنوان دوستام قبول دارم
    اما سوالی که الان دارم اینه:
    که ایا کم کردن روابطم نشوونه اینه که دارم صورت مساله رو پاک میکنم و از مسائل فرار میکنم؟ چون نمی خوام به ادم ضعیف قبلی تبدیل بشم ...یا واقعا تاثیر گذاره و باید این کارو بکنم؟

8. کاربر روبرو از پست مفید اندیشه 22 تشکرکرده است .

اندیشه 22 (یکشنبه 12 شهریور 91)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 اردیبهشت 91 [ 16:21]
    سطح
    31
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 15
    دستاوردها:
    تشکرها
    219

تشکرشده 216 در 77 پست

Array

اول از همه به شما تبریک میگم.افرین

و اما سوال خوبی پرسیدی و نظر من در این مورد این هست که شما عکس العمل هات رو باید درست کنی یعنی با توجه به پستهایی که زدی انگار در مورد تمام حرفهای که ناشی از ضعیف شمردن شماست بنا به احترام یا هر حسی به فرد مقابل شما فقط سکوت میکنی اما این درست نیست .توجه کن که نمیگم باید رفتار پرخاشکرانه داشته باشی یا جوابگویی کنی خیر باید با جراتمندی رفتار کنی
    مثلا در مورد کسی که صحبت شما رو قصع کرده و جای شما صحبت میکنه باید در کمال ادب بهش متذکر بشی که میخواستی جواب بدی و اینکه خودت مایل هستی که جواب بدی .یا در مقابل کسی که بهت میگه شانس اوردی باید با لحن دوستانه ای بهش بگی که اره شانس اوردم که دیگه مثه گذشته سعی نمیکنم که از این چیزای کوچیک بترسم .یا هر جوابی که مناسب تشخیص میدی اما توجه داشته باش که عکس اعملت با پرخاشگری نباشه بلکه با ارامش کامل و حس دوستانه .به عقیده من اینکار خودش باعث میشه که اعتماد به نفست بالاتر بره.

اگر بعد از انجام این مرحله باز هم کسانی بودن که مدام سعی در تخریب شخصیت شما داشتن ان زمان میتوانی فکری برای کم کردن یا قطع رابطه کرد
    موفق باشی

10. کاربر روبرو از پست مفید گل بیرنگ تشکرکرده است .

گل بیرنگ (شنبه 09 اردیبهشت 91)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 16 مهر 92 [ 12:05]
    سطح
    41
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 189
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    182

تشکرشده 181 در 78 پست

Array

دوست خوبم
    متمركز شدن روي قضاوت ديگران نشان از بي اعتمادي دارد. پس در واقع عكس العمل مناسب براي شما تمركز روي تغيير شخصيتان و عدم تمركز روي عكس العمل ديگران است.تا ميتوانيد نگاهتان به روي خودتان باشد و با اعتماد به نفس كامل روي اين اعتقاداتان كار كنيد بالطبع دوستاني كه بي غرض باشند بعد از مدتي متوجه اين تغيير مثبت شما ميشوند و افرادي هم كه با منظور برخورد مي كنند كه مشخص ميشوند و بالطبع استرتژي شما در قبال اين افراد قاعدتا بايد با ساير افراد متفاوت باشد

به هر صورت بهترين رفتار ممكن اين است كه در درون خودمان را دوست داشته باشيم و براي خودمان ارزش قايل باشيم بدون توجه به قضاوت ديگران
    موفق باشيد

12. 2 کاربر از پست مفید aruo تشکرکرده اند .

aruo (شنبه 09 اردیبهشت 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)