به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 09 اردیبهشت 91 [ 19:51]
    سطح
    13
    Level completed: 54%, Points required for next Level: 23
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    3

تشکرشده 3 در 2 پست

Array

فقط آرامش میخوام (بگید با خانواده همسرم چه کار کنم)

سلام
    من تازه عضو همدردی شدم تعدادی از پست ها رو خوندم دیدم دوستان راهنمایی های خیلی خوبی میکنن
    راستش منم اونقدر مستاصل شدم که نیاز شدید به راهنمایی و مشاوره دارم
    من از اول نامزدیم با خانواده همسرم مشکل داشتم اما خیلی تحمل می کردم نا گفته نمونه به همسرم خیلی گله میکردم اوایل چشمشو روی همه بی احترامی های اونا میبست مدام به من می گفت مگه چه کار کردن ؟ من که نشنیدم ! تو حساسی .
    تو بد برداشت کردی و.. ولی به مرور متوجه شد
    تو خانواده همسرم حرف اول و اخر پدر شوهرم میزنه از کسی هیچ وقت راهنمایی نمیخواد ولی دوست داره همه باهاش مشورت کنن عروس رو کلا جزئی از خانوادش نمی دونه با صحبت کردن هم چیزی عوض نمیشه چون اون حرف خودشو میزنه کوچکترین کمکی واسه مراسم عروسی ما نکرد از وقتی عروس این خانواده شدم یکبار هم نفهمیدن ما چه جوری زندگی میکنیم آیا احتیاج به کمک داریم یا ... ولی بی نهایت از ما توقع دارند و بی نهایت هم منت کارهای نکرده رو میزارن
    نمی خوام وارد جزئیات بشم فقط فقط فقط میخوام آرامش داشته باشم میخوام اگه 2 ساعت میرم خونشون (اونم فقط و فقط به خاطر همسرم) انقدر طعنه نزنن ؛ کم محلی نکنن
    اگه با خانواده خودم مسافرت برم واویلاست

اینم بگم بر عکس اونا خانواده خودم فوق العاده هوامون دارند تا جایی که شوهرم متوجه این تفاوت شده

تو رو خدا کمکم کنید فقظ بگید چه کار کنم ؟ هر موقع میریم خونه خانواده شوهرم یا محلمون نمیزارن یا نیش و کنایه میزنن

2. 2 کاربر از پست مفید tinaaa تشکرکرده اند .

tinaaa (یکشنبه 17 اردیبهشت 91)

عضو فعال

آخرین بازدید
    سه شنبه 28 فروردین 03 [ 01:56]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsRecommendation Second ClassVeteranOverdriveTagger Second Class
    تشکرها
    8,332

تشکرشده 10,025 در 2,339 پست

حالت من
    Ashegh
    Array

RE: فقط آرامش میخوام (بگید با خانواده همسرم چه کار کنم)

سلام تینا جان

به همدردی خوش اومدی

من دیگه در زمینه ازار و اذیت خانواده همسر متخصص شدم !

در واقع هم خودم در این زمینه خیلی تجربه دارم و هم دوستان زیادی هستن که شرایط شمابه من و شما رو دارن

من 5 سال تجربه شبانه ورزی در این زمینه دارم.چرا که خانواده همسر من 5 سال بی وقفه و مدام تقریبا هر روز منو ازار دادن و هنوزم ادامه داره و قطعا بازم ادامه خواهد داشت.چرا که با گفتن یک کلمه که ما همین هستیم خودشونو راحت کردن.

بگذریم...قصدم از گفتن این مقدمه ابراز همدردی بود...

اولین نکته مهم این که به هیچ عنوان به همسرت انتقال نده چون اون این وسط بی گناهه و قطعا طرف خانوادش رو میگیره.

دومین نکته اینکه شما نمیخوایید روی پای خودتون وایستید؟

اینکه مثلا پدر شوهر بدونه شما چه مشکلاتی دارید به نظرتون خوبه؟؟؟

دوست داری مثلا به شما کمک پولی و مالی بکنن؟از اینکار خورد نمیشی؟

اتفاقا به نظر من وارد جزییات بشو...شاید کمی نسبت بهشون حساس شدی عزیزم

میری اونجا محلتون نمیذارن؟(یعنی هم به شما و هم به پسرشون بی محلی میکنن؟)

میشه بپرسم طعنه میزنن چی میگن؟جواب شما چیه؟چند وقت یکبار میرید اونجا؟
    گاهی برای رشد کردن باید سختی کشید،گاهی برای فهمیدن باید شکست خورد،گاهی برای بدست آوردن باید از دست داد،چون برخی درسها در زندگی فقط از طریق رنج و محنت آموخته میشوند.

4. 10 کاربر از پست مفید maryam123 تشکرکرده اند .

maryam123 (شنبه 22 مهر 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 09 اردیبهشت 91 [ 19:51]
    سطح
    13
    Level completed: 54%, Points required for next Level: 23
    دستاوردها:
    تشکرها
    3

تشکرشده 3 در 2 پست

Array

سلام مریم جون مرسی از همدردیت

راستش خیلی دوست دارم وارد جزئیات بشم چون دلم ازشون خیلی پره

نمی تونم به همسرم انتقال ندم چون اگه به اونم نتونم بگم دق می کنم

خیلی وقت ها بهش نمی گم اما جلوی ناراحتیمو نمیتونم بگیرم و نهایتا اون میفهمه

عزیزم ما از اول ازدواجمون تا الان روی پای خودمون بودیم و کوچکترین کمکی به ما نکردن ولی فوق العاده منت کارای نکرده رو می زارن من می گم اگه توی بدترین شرایط کمکمون نمی کنن لا اقل توقعاتشون کم کنن و انقدر هم نگن ما خیلی کارا کردیم
    یه نکته رو توی پرانتز بگم که :
    شاید دید من اشتباه باشه ولی چه اشکال داره پدر مادر دست فرزندشو بگیرن ؟ من میگم اگه شوهر من توی سخت ترین شرایط باشه و نتونه از پدرش کمک بگیره به کی بگه
    اصلا بگزار یه مثال واضح بزنم ما با هر بدبختی بود یه خونه خریدیم نصفیشو چک دادیم هر جور بود تمام پولشو جور کردیم مقدار خیلی خیلی جزئی کم داشتیم دیگه فکرمون به جایی نمیرسید از پدرش می خواست قرض بگیره خیلی راحت گفت ندارم حتی به خودش زحمت نداد بعدا بپرسه پسرم تونستی جورش کنی ؟
    اونوقت میریم خونشون میگن ما همه زندگیمون گذاشتیم که بچمون به یه جایی برسه از مسافرتمون میزنیم ....
    مدام حرص واسه بچه میخوریم.... وقتی حرف مسافرت میشه میگم مکه و مدینه ما بچه هامون هستن باید اول اینا سر و سامون بگیرن

اما اما من این قضیه رو واسه خودم حل کردم منتها اینکه هر دفعه منت میزارن نمی تونم تحمل کنم کاش به همین چیزا بود اونا انتظار دارن بهشون کمک مالی هم بشه بخدا اگه واقعا وضع مالیش خوب نبود با جون و دل کمکش می کردم

نمی تونم تحمل کنم شوهرم مریض میشه حتی یه زنگ نمی زنن به بچشون ولی وقتی میرم اونجا خواهر شوهرم به حالت پرخاشگری به پدر و مادرش میگه اینهمه شور بچه هاتونو میزنین واسه چی فقط شما هستین اینهمه حرص میخورین.

در مورد محل گذاشتن اونها بستگی به حالاتشون داره یه وقت میریم دقیقا پدرشوهرم پشتشو میکنه به ما و هیچ کس محلمون نمیزاره چرا ؟ چونکه من با خانوادم رفتم مسافرت
    یه وقتم میریم حرف میزنن باهامون ولی ای کاش نمی زدن چون تمامش نیش و کنایه هست

در مورد طعنه هاشون عروس کاره ای نیست .... کاش همه عروسا مثل دختر من باشن ...
    جاریم به شوخی بهش میگه شما قرار شد عروس خوب نصیبتون بشه ببریشون مشهد میگه کو عروس خوب
    .... به پسرم چه که کمکت کنه .... اگه بیاد خونمون شوهرم یه بشقاب جا به جا کنه واویلاااااااا
    واسه من هیچ چیزی رسم نداشتن ولی واسه دختر خودشون همه چی رسم شده

از اول نامزدیمون تا 3 ماه نذاشت عکس های نامزدیمو ببینم هر دفعه به شوهرم میگفتم چرا عکسامو نمیاری ببینم یه بهانه میاورد آخرش گفت بابام گفته عکس دخترم هم هست

در صورتی که برادر من هنوز فیلم عروسی منو ندیده و اصلا هم اهل نگاه کردن به فیلم و عکس نیست

هر دفعه میریم میگه هیچکس با ما نمیاد بریم بیرون هیچکس با ما مسافرت نمیاد میگم مادر هر موقع گفتی ما میایم ولی هر دفعه با طعنه اینو میگه هر دفعه گفته با هاشون بیرون رفتیم ولی وقتی میریم انقدر جو سنگین که دلت میخواد بری

در نهایت یاد گرفتم دیگه هیچی نگم

در مورد حساسیتم هم بگم اولا فکر می کردم شاید من حساس باشم بعدا فهمیدم جاریم هم همین مشکلات داره
    جدیدا خیلی سعی میکنم بیخیال بشم ولی بازم نمیشه
    مریم جون دلم می خواست خصوصی باهات صحبت میکردم تا از اولش واست تعریف کنم چون جوابات توی تاپیک های دیگه به دلم نشست ولی گفتم شاید بقیه هم نظری داشته باشن که حتما راهگشاست

6. کاربر روبرو از پست مفید tinaaa تشکرکرده است .

tinaaa (شنبه 22 مهر 91)

عضو فعال

آخرین بازدید
    سه شنبه 28 فروردین 03 [ 01:56]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsRecommendation Second ClassVeteranOverdriveTagger Second Class
    تشکرها
    8,332

تشکرشده 10,025 در 2,339 پست

حالت من
    Ashegh
    Array

سلام خانومی
    ممنون شما لطف داری

خب اولین چیزی که باید واقعا رعایت کنی و شوخی بردار هم نیست این مسئله انتقال به همسرته...چون مطمئن باش دیر یا زود ای موضوع در روابط شما و همسرت تاثیر منفی زیادی میذاره.

خدا نکنه دق کنی.اما یادت رفته که زن نماد صبره؟شما با صبرت میتونی کنترل زندگی رو کاملا بدست بگیری...

راهکاری که من پیشنهاد میکنم و خودمم الان دارم عملیش میکنم جواب دادن محترمانه و مودبانه به هرکسی که باعث ناراحتی شما میشه.
    طرف شما میخواد هرکسی که باشه مهم نیست.اما باید بفهمه که ممکنه فلان حرفش شما رو ناراحت کنه.

یه چیز دیگه

ببین خانواده همسرت کمک نکرده دارن منت میذارن...حالا فکر کن کمک کنن...دیگه فکر کنم دور از جون شما بیچاره ای...

گفتی در نهایت یاد گرفتی هیچی نگی

این کار اشتباه رو اصلا نکن. !

شما باید بتونی از خودت دفاع کنی.منم اوایل مثل شما سکوت میکردم اما کم کم زمزمه هایی مبنی بر لال بودن مریم و حق به جانب بودن ما به گوشم رسید

پس یه بار دیگه تاکید میکنم
    مودبانه و محترم با حفظ حرمتها جوابشون رو بده

گاهی برای رشد کردن باید سختی کشید،گاهی برای فهمیدن باید شکست خورد،گاهی برای بدست آوردن باید از دست داد،چون برخی درسها در زندگی فقط از طریق رنج و محنت آموخته میشوند.

8. 3 کاربر از پست مفید maryam123 تشکرکرده اند .

maryam123 (یکشنبه 10 اردیبهشت 91)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 25 دی 91 [ 22:17]
    سطح
    23
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 89
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    40

تشکرشده 39 در 25 پست

Array

سلام:
    عزیزم چه بهتر که خرج عروسیتونو ندادن اینطوری شوهرت میفهمه چه خبره. هر وقتم منت کار نکرده رو سر شما گذاشتن بگو نکردین به ای دلیل. یا بگو اگرم کمک کردین به پسرتون کمک کردین که وظیفتون بوده چون پدرو مادرشین چرا منتشو سر من میذارین میخوستین کمک نکنین عروسی ما هم سر نمی گرفت منم راحت نشسته بودم تو خونه بابام کسیم سرم منتی نداشت. بابای منم خرج کرده برام جهیزیه گرفته ولی تا حالا یه بارم نه سر منو نه شوهرم منت نذاشته. در مورد کمک مالای هم هر چی کمتر کمکتون کنن و خانواده خودت بیشتر شوهرت بیشتر سمت تو کشیده میشه و اینطوری راحت تری و کمتر میتونن اذیتت کنن. و غیر مستقیم سر شوهرت منت بذار که خانواده من وظیفه ندارن کمکمون کنن ولی میکنن تا همیشه توقعات مالی از خانوادت نداشته باشه. هر چی از این موجودات بیشتر فاصله بگیری بهتره. سعی کن کمتر دوسشون داشته باشی تا کمتر ازشون توقع داشته باشی اینو هم بدون که خانواده شوهر هیچوقت فامیل حساب نمیشن...... و رفتو آمداتو یواش یواش کمترو کمتر کن اگرم شوهرت یا اونا اعتراض کردن بگو وقتی میرم خونشونو اونا این رفتارا رو میکنن حتما دوست ندارن ما بریم که اینطوری میکنن....... اگر آدم حاضر جوابی باشی و بتونی جوابشونو با سیاست بدی اونام کمتر بهت تیکه میندازن...الیته جوابای دندون شکنننن........ اینطوری هم میتونی باهاشون رفتو آمد کنی هم اذیت نشی.......... باید یا باهاشون ارتباطتتو خییلییییییییییی کم کنی یا حاضر جوابی کنی اونم جوابای دندون شکن و بنشونیشون سر جاشون تا بتونی باهاشون رفتو آمد کنیی. و هر وقت میبینیشون زیاد تحویل نگیری و رسمی برخورد کنی.
    من راه دومو انتخاب کردم و همشونو نشوندم سر جاشون البته بابامم پشتم بود و ازم حمایت کرد. الان دیگه وقتی منو میبینن زبوناشون غلاف میشه....
    موفق باشی

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 10 خرداد 91 [ 13:23]
    سطح
    16
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 96
    دستاوردها:
    تشکرها
    42

تشکرشده 53 در 26 پست

Array

مريم جون و گلچهره جان چرا به تاپيك من نمياييد راهنماييم كنييد؟؟؟؟ صحبتاتون خيلي ارامش بخشه و راهكاراتون شدني و عملي هستند
    تينا جان منم توصيه مي كنم پيش شوهرت گلگي نكني درسته الان خوبه و پشتته ولي يك سال ديگه همه چيز برعكس مي شه چون سر خودم اومده مي گم

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 11 تیر 91 [ 05:26]
    سطح
    22
    Level completed: 89%, Points required for next Level: 11
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    23

تشکرشده 23 در 13 پست

Array

مريم 123 خواهش ميكنم بيا تاپيكم . بگو چي كار كنم؟خستم؟درگيرم...........(جي كار كنم روابط پدر و شوهرم خوب بشه؟)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 19 بهمن 91 [ 14:00]
    سطح
    22
    Level completed: 18%, Points required for next Level: 82
    دستاوردها:
    3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    925

تشکرشده 957 در 224 پست

Array

تینای عزیزم سلام ..
    خانومی این مشکلی که شما باهاش درگیری رو دقیقا من و جاریم با خانواده ی شوهرمون داشتیم ..
    و خب اشتباهی که من کردم این بود که این حرف ها رو مستقیم به شوهرم منتقل کردم ..
    مثلا ما با بدبختی و قرض رفتیم ماشین خریدیم و خانواده ی شوهرم قول دادن که برامون وام بگیرن و ما رو حساب قولشون رفتیم جلو .. که بعد هم زدن زیرش و ندادن و ما کلی بدهکار شدیم و طلاهامونو فروختیم .. همیشه هم هرجا میشینن میگن بابای ح ( بابای همسرم ) براش ماشین خریده ! و کلی از این مسائل ..

راستش به نظر من بهترین کار اینه که خیلی غیر مستقیم به همسرت بفهمونی چه احساسی داری .. نه اینکه پشت سر خانواده ش بدگویی کنی و بی احترامی کنی .. مثلا بگو چقد ناراحت شدم اون روز بابا فلان حرفو زد .. همین .. بحثو ادامه نده .. در حد یه درد و دل نه گله و غر زدن و ......
    سیاست خیلی خوبه عزیزم .. یکم صبورتر باش و سعی کن اهمیتی به حرفاشون ندی .. یه گوشت در باشه و یه گوشت دروازه ..

مریم جان ممکنه به تاپیک منم سر بزنی و نظرتو بگی ؟

13. کاربر روبرو از پست مفید الف-ح تشکرکرده است .

الف-ح (چهارشنبه 27 دی 91)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 31 شهریور 91 [ 01:06]
    سطح
    10
    Level completed: 74%, Points required for next Level: 13
    دستاوردها:
    تشکرها
    9

تشکرشده 9 در 5 پست

Array

سلام تينا جان
    به نظر من هيچ مردي تو اين دنيا نيست كه چشمشو رو بي محبتي ها و بي حرمتي هاي خونواده خودش نسبت به زنش نبنده و نگه من كه نشنيدم ،اونا هيچ حرف بدي نزدن تو همه چي رو بد ميكني بد ميشنوي ايراد از توئه

پس خودتو اصلا ناراحت نكن همه ما همچين مشكلي رو تو زندگيمون داريم بي خيال

درست ترين راه اينه كه خيلي منطقي به شوهرت بگي اون روز از حرف فلاني ناراحت شدم
    نكته بعدي هم اينه كه اصلا از خونواده شوهرت انتظار كمك نداشته باش از اينكه كمكتون نمي كنن خوشحال باش چون منت كمكشون تا آخر عمرت رو سرتون مي مونه
    مثل من كه شوهرم زيرميزي به مادرش هميشه پول كه خداميدونه چقدره ميده و تو مناسبت ها به عنوان كادو قسمتي از پولهاي خود شوهرمو بهمون پس ميداده و هنوز هم كه هنوزه بامنت پيش شوهرم يادآوري ميكنه

15. کاربر روبرو از پست مفید اميدانه تشکرکرده است .

اميدانه (چهارشنبه 28 تیر 91)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 28 تیر 91 [ 11:33]
    سطح
    8
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 50
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

تينا جون منم دارم داغون ميشم از دستشون

خدا بلاي سرشون بياره كه ............... خسته شدم از دستشون فقط ميخوام يه لحظه براي خودم باشم تو خونه ام تنها باشم نميزارن

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)