سلام دوستان عزيزم
خوشحالم بعد از مدتها ميتونم از راهنمايي شما كمك بگيرم. همين جا فرصت مناسبيه از دوست نازنينم فرشته مهربان و ساير عزيزاني كه در جريان موضوع قبلي من بودند تشكر منم.من به شدت به انچه اموختم متعهد بودم و سعي در عملي كردن اموزه هايم داشتم اما اينجا بحث جديدي برايم ايجاد شده است كه اميد دارم با راهنمايي دوستان عزيزم مانند قبل شيوه مناسبي در برخورد با اين مشكل پيدا كنم.
شايد ظاهر مشكل زياد بزرگ جلوه نكند اما براي من سوال بسيار برزگ و مبهمي شده است . من در محل كارم فردي تقريبا موفق هستم و البته به لحاظ توانايي هاي كه خداوند به من ارزاني كرده است مورد حسادت متاسفانه!!
در ارتباط با همكارم بر مشكل خوردم چون ايشان به شدت با بدگويي پشت سر بنده عليه من جو سازي مي كنند البته من خيلي سعي در بخشش و گذشت داشتم و سعي كردم حتي با ايجاد فضاي مناسب گفتگو با ايشان در حهت شفاف كردن مشكلات و انتظاراتمان صحبت كنم اما در جواب در خواست من با لحن بسيار زنند اي فرمودند : من با شما كاري ندارم
و بعد از اين برخورد استراتژي من در مقابل ايشان به شدت دوري با حفط احترام بود. به او وجودي كه سعي كردم تمركزم دايم رو خودم و پيشرفتم باشد و نسبت به جو تشنج الودي كه در اتاق حاكم ميكرد با پچ پچ كردن با همكارام و بد گويي من و ايزوله كردن بنده من حتي در مقابل ايشان يكبار هم سعي در تلافي كردن نداشتم و دربازي ايشان شركت نميكردم. پشت سرشون بدگويي نميكردم . سلام ميكردم حتي اگر جواب نميداد و بي احترامي ميكرد من كار خودم را ميكردم (چون اعتقاد داشتم اين جزو اصول اوليه اداب انساني است) و گذشت ميكردم اما ايشان در مقابل رفتارهاي من گستاخ تر ميشدند.و بدتر واكنشهاي خاله زنكي ميكردند. حتي جاهاي به حقوق مسلمه من دخل و تصرف ميكردند. اما هر بار من با ارامش سعي در احياء حقوقم ميكردم . اما كم كم احساس كردم ايشان پا را از گليم فراتر مي گدارند و من روند بخششم كاري صورت نميدهد. ميدانم بخشش ابتدا براي ارامش خود فرد است اما سوال من اين است كه مرز بخشش تا كجاست يا نه به نظر شما برخورد مناسب ضمن بخشش براي گستاخ نشدن طرف مقابل چيست چون كم كم احساس مي كنم اين موضع من را روي ضعف مي گدارند و خودم هم حس خوبي ندارم و از طرفي هم دوست دارم ضمن مثبت بودن قاطعيت را در اموراتم وارد كنم. البته فكر مي كنم تقريبا فرد قاطعي هستم اما در برخورد با يان همكارم و حركات خاله زنكي ايشان و حتي گستاخي هاي ايشان موضع مناسب كدام است ؟؟؟؟ اين واقعا برايم فوريت دارد از فرشته مهربان عزيزم جناب SCI خانم اني و ساير دوستان و كارشناسان همراهي و كمك فكري ميخواهم خصوصا در مورد حد و مرز بخشش !!!!
علاقه مندی ها (Bookmarks)