اما در مورد بانک احساسی
اشتباه اکثریت ما این است که فکر می کنیم این بانک وامانده باید از طریق موجود دوپا پر شود و از همانجا که پر شد باید همان اندازه خرج شود ! .ببین چقدر خود را محدود می کنیم ؟اما چرا ؟
چون اینجور یاد گرفته ایم .
عزیزم باور کن کف خیابان هم نوازش ریخته . باید یاد بگیری که چطور بانک خودت را پر کنی .
در این تالار همه می دانند من عاشق صدای گنجشک و بهار و تصویر گل یاس زرد و باغچه ی خانه ام و گربه ای که اکثرا روی دیوار رو به رو نشسته و....................است . باور کن با این تصویر بانک من حکم مولتی میلیاردترین آدم روی زمین را پیدا می کند ...............موجود دو پا را کجای این تصویر دیدی؟!
گاهی دلم دریا و صدای مرغان دریایی و انعکاس خورشید و بازی با شن و صدف و ............می خواهد .بهایش را می پردازم و بانک خودم را پر می کنم . آن وقت ممنون خلبان و گروه مهمانداران هستم که مرا به مقصد رسانده اند تا من مولتی مولتی مولتی میلیاردر بشوم .
تو ببین با چی مولتی مولتی مولتی میلیاردر می شوی ؟!چی دوست داری ؟ بانک چطور سر ریز میشه ؟از همان طریق خودت را تا حد زیادی بی نیاز از نوازش گیری از طریق انسانها می کنی اما اگر کرمی کردند می گویی دم شما گرم این هم برداشتم برای خودم . 163
حال اگر این وسط موجود دوپا هم کرمی کرد آن را هم می گیرم اگر نه خودم را محدود به موجود دوپا از بچه و مادر و شوهر ودوست و همسایه و سرایدار و همکار و ........نمی کنم .
علاقه مندی ها (Bookmarks)