سلام دوستان. من تازه عضو این سایت شدم. یه دختر 23 ساله هستم. من یه مشکل خیلی بزرگ پیدا کردم که شب و روز برام نذاشته، کابوس شده برام. من 2 سال پیش از طریق این دنیای مجازی با یه پسر اشنا شدم، اولش با کل کل شروع شد، منم که نمی خواستم کم بیارم با درروغ شروع کردم. اینم بگم من اصلا اینجور چیزارو(دنیای مجازی) جدی نمی گیرم. تا اینکه کار به تلفن و حرف زدن کشید، اولا واقعا همدیگرو جدی نگرفته بودیم نه اون نه من. منم که ماشالا حتی اسمم دروغ گفتم و خیلی چیزا. راستش من شرایط واقعی خودم اصلا بد نیست، نه ظاهر نه از لحاظ خونواده نه مادی خدارو شکر. تا اینکه ما قرار گذاشتیم هم و ببینیم، با خودم گفتم میبینیم من میگم تو برو به زندگیت منم... لحظه ی دیدار رسید و ما همدیگرو دیدیم. اولین دیدار ما 5 دقیقه شد. واقعا رفتار خوبی داشت ولی من رو حرفم بودم و میخواستم تموم کنم. بعد با خودم گفتم نکنه یه وقت فکر کنه ایرادی داشته که من تموم میکنم و...ما باز رابطمون ادامه پیدا کرد و نتونستم بگم، قرار بعدی رو گذاشتیم و رفتیم بیرون. اون در مورد خودش یه اطلاعاتی داد منم که از اول با دروغ شروع کرده بودم تا ته رفتم. اولا زیاد همدیگرو نمیدیدیم من بیشتر مانع میشدم که نکنه به من وابسته شه...تا اینکه بعد 6 ماه نق زدنم و شروع کردم و دنبال همش بهونه بودم، طوری که چیزای کوچیک و بزرگ میکردم. اخرا وقتی همدیگرو میدیدیم حتی نمیتونستم به چشاش نگا کنم ولی اون از همه چیز بی خبره. سرتون و درد نیارم الان 2 سال میگذره من 1000 بار تموم کردم و اون دوباره اومده و شروع کردیم. الن دیگه منم دوسش دارم و عاشقش شدم، نمیتونم ناراحتی اون و ببینم. مصیبت اینجاست من و یه دختر صادق شناخته نمیتونم اون چیزی که از من ساخته رو نابودش کنم. معمولا پسرا تو یه رابطه کلی هزینه میکنن ولی من از اول اجازه ی این کارارم بهش ندادم. در اصل به خدا من بد نیستم، حتی اون شیفته ی رفتارم شده. شاید تنها چیزی که دروغ نبوده رفتارم بود باهاش. الان نمیدونم چیکار کنم، اونم نمیتونه ازم دل بکنه. چیکار کنم راهنماییم کنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)