از اونجاییکه هیچ مشاوری نتونسته به من کمک کنه تصمیم گرفتم مشکلمو اینجا بگم شاید دوستان کمک کنن
من حدودا 16 سالم بود که با ی پسر خیلی دوس داشتنی اشنا شدم حدودا 7سال با هم دوس بودیم تو این 7سال مشکلات خیلی زیادی داشتیم و اکثرا قهربودیم اما ب اصرار من اومدخواستگاری و ازدواج کردیم شوهرم خیلی غیرتی و حساس بود و همیشه میگفت اگه بفهمه چیزی و ازش پنهان کردم طلاقم میده
با اینکه زیاد بهم محبت نمیکرد اما اخلاقای خیلی خوب دیگه ای داشت و من عاشقانه دوسش داشتم ما یک سال عقد بودیم تو اون یک سالم من خیلی اذیت شدم و اکثرا قهر بودیم با هم نمیگم من مقصر نبودم شاید اصلا من بیشتر مقصر بودم اما دلیلشو خوب میدونم دچار کمبود محبت شده بودم! اونجوری ک میخواستم بهم توجه نمیکرد....
خلاصه بعد از یک سال بخاطر ی سو تفاهم جدا شدیم!
ز اون اتفاق 2 سال میگذره و من هنوز فراموشش نکردم
دیگه بعد اون هیچ پسریو دوس نداشتم حتی ب اندازه ی سر سوزن
از تمام موردهایی که تو این دوسال پیش اومده ک من حتی فرصت بهشون ندادم اخیرا ی مورد خیلی خوب برام پیش اومده ک ظاهرو ثروت خوبی نداره اما منو خیلی دوس داره خیلی خیلی خیلی بهم توجه داره و تمام دیدگاهامون مثل همه اخلاقه ارومی داره و اصرار به ازدواج داره و ی مورد دیگه هست ظاهر خیلی خوبی داره وضع مالی متوسط و اونم خیلی اروم و خوش اخلاقه و اونم اصرار ب ازدواج داره
اما متاسفانه هر کاری میکنم نمیتونم هیچکدومو دوس داشته باشم
اصلا یک هزارم نفر قبل هم هیچ حسی ب هیچ کدوم ندارم
با اینکه اصلا با هم مقایسشون نمیکنم اما نمیدونم چرا اینجوریه!
من اصلا ب اینکه باید صبر کنم تا ادم مناسب پیدا بشه اعتقاد ندارم چون میدونم هر کی بیاد همین وضعه لطفا راهنماییم کنید چکار کنم؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)