سلام دوستان
با اینکه خداحافظی کردم اما به مشکلی برخوردم که هر چی فکر کردم کجا و با کی مطرح کنم بهتر ازاینجا ندیدم.خوشمم نمیومد با یه اسم کاربری دیگه ای بیام و.یعنی چی اخه؟
مشکلم با برادرمه که دو سال ازم کوچیکتره...من و برادرم بخاطر تفاوت سنی کمی که داریم از بچگی با هم صمیمی بودیم و کم کم که بزرگ شدیم خیلی با هم درددل میکردیم اما کم کم اخلاقامون با هم فرق کرد و از هم کمی دور شدیم اما اوجش پارسال بود.
اول بگم برادرم خیلی خیلی عصبی و حساس شده و با دو تا کلمه حرف حسابی جوش میاره و داد و بیداد و گاهی پرت کردن وسایل و...کاری که من خیلی ازش بدم میاد.
به نظرم کمی لوده هم میاد یعنی تو جمع خنده ها و قهقهه های بلندی داره و با هر کسی تو هر سن و جایگاهی شوخی میکنه که به نظرم درست نیست اما به هر حال این موضوع شخصیشه و به من ربط انچنانی نداره..
مشکل من با بددهنی و زود جوش اوردنشه
به هر حال تا پارسال هر طور بود باش کنار میمودم اما یه دعوایی بینمون پارسال پیش اومد که بعد دو دقیقه چنان جوش اورد و شروع به پرت کردن وسایل و بددهنی کرد.کاری که خیلی من بدم میاد.
من دلم میخواد پسر هر کی که هست عفت کلام داشته باشه و یه سری حرمتها رو نگه داره اما برادرم حرفی زد که باعث شد تا یه سال و نیم تو روش نگاه هم نکنم.هر چند بعدش خیـلی عذرخواهی کرد اما ان سبو بشکست و ان پیمانه ریخت.
حالا سال تحویل اشتی کردیم اما باز دوباره زود عصبانی شدناش شروع شده.خوب من ترجیح میدم کلا باش حرف نزنم و اعصابم خورد نشه تا اینکه مدام داد و فریادش و احیانا حرفای نامربوط از دهنش بشنوم.
حالا از شما راه حل میخوام که چیکار کنم؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)