سلام دوستان
با اینکه خداحافظی کردم اما به مشکلی برخوردم که هر چی فکر کردم کجا و با کی مطرح کنم بهتر ازاینجا ندیدم.خوشمم نمیومد با یه اسم کاربری دیگه ای بیام و.یعنی چی اخه؟
مشکلم با برادرمه که دو سال ازم کوچیکتره...من و برادرم بخاطر تفاوت سنی کمی که داریم از بچگی با هم صمیمی بودیم و کم کم که بزرگ شدیم خیلی با هم درددل میکردیم اما کم کم اخلاقامون با هم فرق کرد و از هم کمی دور شدیم اما اوجش پارسال بود.
اول بگم برادرم خیلی خیلی عصبی و حساس شده و با دو تا کلمه حرف حسابی جوش میاره و داد و بیداد و گاهی پرت کردن وسایل و...کاری که من خیلی ازش بدم میاد.
به نظرم کمی لوده هم میاد یعنی تو جمع خنده ها و قهقهه های بلندی داره و با هر کسی تو هر سن و جایگاهی شوخی میکنه که به نظرم درست نیست اما به هر حال این موضوع شخصیشه و به من ربط انچنانی نداره..
مشکل من با بددهنی و زود جوش اوردنشه
به هر حال تا پارسال هر طور بود باش کنار میمودم اما یه دعوایی بینمون پارسال پیش اومد که بعد دو دقیقه چنان جوش اورد و شروع به پرت کردن وسایل و بددهنی کرد.کاری که خیلی من بدم میاد.
من دلم میخواد پسر هر کی که هست عفت کلام داشته باشه و یه سری حرمتها رو نگه داره اما برادرم حرفی زد که باعث شد تا یه سال و نیم تو روش نگاه هم نکنم.هر چند بعدش خیـلی عذرخواهی کرد اما ان سبو بشکست و ان پیمانه ریخت.
حالا سال تحویل اشتی کردیم اما باز دوباره زود عصبانی شدناش شروع شده.خوب من ترجیح میدم کلا باش حرف نزنم و اعصابم خورد نشه تا اینکه مدام داد و فریادش و احیانا حرفای نامربوط از دهنش بشنوم.
حالا از شما راه حل میخوام که چیکار کنم؟

سلام بهار جان...
...فکرشو کن اگه میخورد تو صورتش چی میشد؟اخه یه کم خودداری هم خوب چیزیه.
علاقه مندی ها (Bookmarks)