سلام میکنم به همه همدردیای عزیز
من تقریبا هر روز میام اینجا و از مطالب استفاده میکنم...حالا یه دغدغه و نگرانی واسم پیشومده که تو حلش موندم:(
راستش من یه خاستگار دارم که مدت زیادی تقریبا میشناسمش.و میدونم که تقریبا به درصد زییادی ایشون صادق چون همه چیز میگه!!
اما حالا نگرانی من:ایشون اول آشنایی به من گفت که زمانی که برادرش تازه ازدواج کرده بود خانمش میورد خونه اینا و بعضی وقتا ایشون و اون خانم با هم تنها بودن و بش درس میداد!!یا میگفت برادرش قبلنا بش زنگ زده بود که میخاد بره ماموریت و ایشون یه هفته رفته بود شهر داداشش اینا که خیلی دور بوده پیش خانمش که تنها نباشه انگار برادرش ازش خاسته بوده و ایشون و اون خانم با هم یه هفته تنها بودن!!!!!البته زمانی که تعجب من دید(ببخشیید این و میگم )با لحن جدی گفت که:البته تو 2تا اتاق خواب میخابیدیم!!!!ولی خوب از نظر ما یه هفته یه خانم جوان و آقای مجرد و تنها تو یه خونه خیلی پسندیده نیست!!جوری که خودش میگه با این خانم کل خانواده خیلی راحتن و مثل خواهرش!!
حالا از زمانی که این گفته خیلی گذشته ولی این موضوع من اذیت میکنه همش فکر میکنم که نکنه خدایی نکرده....
نمیدونم جوری هست که بشه ازش بپرسم؟!!!یا کمی بیشتر توضیح بده؟!!!!آخه بحث یه عمر زندگیه نمیخام همش نگرانی و فکرای نادرست بام باشه!!
علاقه مندی ها (Bookmarks)