RE: عدم رضایت از ظاهر خود
سلام خانومی
خوش اومدی به همدردی
اول از همه اینکه باید بدونی هرکسی در زندگی مشکل خاص خودش رو داره...یکی با پدر و مادرش مشکل داره...یکی بیماری خاصی داره..یکی رو به زور دارن شوهر میدن....
دوم اینکه حتما شما هم در کوچه و خیابان افرادی رو میبینی که از لحاظ ظاهر خیلی خیلی به قولی عدم تناسب اعضای چهره و ...دارن
چرا خودت رو با اونا مقایسه نمیکنی؟
مثلا شما فقط مشکل بینی داری..یکی هست هم مشکل بینی داره..هم عینک ته استکانی میزنه...هم موهاش ریخته..هم قدش کوتاهه...
به نظرت جای اون ادما بودی چیکار میکردی؟
منم دوستی داشتم در دوران دانشگاه که کاملا بی مو بود.اونم دور خودش حصار کشیده بود.اما بالاخره یه روز تصمیم نهایی گرفت و همه چیزو گذاشت کنار.
دیگه تو محافل عمومی..مهمونیا..استخر...ظاهر میشد و اصلا هم براش مهم نبود کسی چی میگه
جالب اینکه بعد از دو/سه ماه موهای سرش شروع به رویش مجدد کرد.چون در این دید و بازدید ها با دکتری آشنا شد و اون دکتر معالجه اش کرد و جالب تر اینکه اون دکتر الان همسرشه !!
حالا فکرشو بکن مینشست تو خونه و همش غصه میخورد...
متاسفانه شما هر شکلی باشی مردم حرف در میارن !
بلند باشی <<<<<< واه واه دختره قد نردبونه.کی میاد اینو بگیره ؟!
کوتاه باشی>>>>>>
طفلک دختره معلوم نیست مشکل ژنتیکی داره..مواد غذایی بهش نرسیده!!!
لاغر باشی>>>>>
دختره یه پاره استخونه
چاق باشی>>>>
وای باید دختر ه رو قل بدی
و...........
خلاصه هر طوری باشی این مردم پشت سرت حرف درمیارن
و باور کن هربار که دلت رو میشکنن مطمئن باش یک قدم تورو به خدا نزدیک تر میکنن
الان زنگ زدم به دوستم و راجع به شما باهاش حرف زدم
میگفت من هروقت دلم میشکست خدا رو صدا میکردم و همون صدا کردنها منو به اینجایی که الان هستم رسوند
من اگر جای شما بودم با خودم میگفتم من حوری بهشتی هم باشم این مردم حرف درمیارن
پس بیخیال میشدم.
گاهی برای رشد کردن باید سختی کشید،گاهی برای فهمیدن باید شکست خورد،گاهی برای بدست آوردن باید از دست داد،چون برخی درسها در زندگی فقط از طریق رنج و محنت آموخته میشوند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)