به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 31
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 13 فروردین 91 [ 11:14]
    سطح
    14
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 58
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    1
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array

عدم رضایت از ظاهر خود

با سلام
    من دختری 27 ساله و دانشجو هستم و به تازگی در این سایت عضو شدم. من مشکلی دارم که مدتهاست با آن درگیرم و به خاطر آن فرصت های زیادی را در زندگی از دست داده ام. من متاسفانه از چهره زیبایی بر خوردار نیستم. چند سال قبل یک عمل زیبایی بینی انجام دادم ولی ننتیجش خوب نشد. این مشکل باعث شده من به شدت گوشه گیر و منزوی باشم و همیشه سعی می کنم تا اونجا که می شه در محل های عمومی مثل مراکز خرید پارکها و ... ظاهر نشم. گاهی هم که برای خرید بیرون میرم معمولا اینقدر متلک میشنوم که سریع بر میگردم خونه. توی دانشگاه هم همیشه اظهار نظر های دیگران که مستقیم یا غیر مستقیم بهم می گن باید عمل زیبایی کنی اذیتم میکنه. من خودم هم قصد دارم مجددا عمل کنم ولی الان توانایی مالیش را ندارم و حداقل یک سال دیگه طول میکشه تا بتونم این هزینه را فراهم کنم و اصلا هم مشخص نیست که این بار نتیجه عمل خوب بشه!

این اواخر واقعا احساس میکنم دیگه نمی تونم تحمل کنم و حتی کمتر از قبل به دانشگاه میرم و همش توی خونه می مونم. دوست دارم نظر دیگران را بدونم اگه شما جای من بودین چکار میکردین؟ چطور اعتماد به نفسم را افزاسش بدم؟

2. کاربر روبرو از پست مفید rahi2012 تشکرکرده است .

rahi2012 (پنجشنبه 10 فروردین 91)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 10 فروردین 91 [ 14:55]
    سطح
    14
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 62
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    20

تشکرشده 19 در 12 پست

Array

RE: عدم رضایت از ظاهر خود

عزیزم تنها مشکل شمااینه که بیش از حد به دیگران بها دادی
    به همکلاسیهات واقعا چه ربطی داره که قیافه شماچطوریه؟
    هرگز عمل زیبایی انجام نده
    چون ممکنه قیافت بدتربشه
    البته این نظر شخصیه منه
    تو فقط باید بی اعتنا بشی
    وبگی این قیافه منه
    ومهم اینه که خودم خودمو دوست داشته باشم
    کسی که تورو بخاطر قیافت بخواد همون بهتر که نخواد
    خیلیارو دیدم که بابدترین قیافه بخاطر اعتماد به نفسشون به همه جارسیدن
    ووقتی موقعیت خوبی به دست اوردن ادمای خوش قیافه بهش حسادت کردن
    شاید همین الانم تویک ویژگی داری که دیگران از روی حسادت به قیافت گیرمیدن
    سعی کن جوابشونو بدی وبی خیال بشیو به زندگیت برسی

4. 2 کاربر از پست مفید *mona* تشکرکرده اند .

*mona* (جمعه 11 فروردین 91)

عضو فعال

آخرین بازدید
    سه شنبه 28 فروردین 03 [ 01:56]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsRecommendation Second ClassVeteranOverdriveTagger Second Class
    تشکرها
    8,332

تشکرشده 10,025 در 2,339 پست

حالت من
    Ashegh
    Array

سلام خانومی

خوش اومدی به همدردی

اول از همه اینکه باید بدونی هرکسی در زندگی مشکل خاص خودش رو داره...یکی با پدر و مادرش مشکل داره...یکی بیماری خاصی داره..یکی رو به زور دارن شوهر میدن....

دوم اینکه حتما شما هم در کوچه و خیابان افرادی رو میبینی که از لحاظ ظاهر خیلی خیلی به قولی عدم تناسب اعضای چهره و ...دارن
    چرا خودت رو با اونا مقایسه نمیکنی؟

مثلا شما فقط مشکل بینی داری..یکی هست هم مشکل بینی داره..هم عینک ته استکانی میزنه...هم موهاش ریخته..هم قدش کوتاهه...

به نظرت جای اون ادما بودی چیکار میکردی؟

منم دوستی داشتم در دوران دانشگاه که کاملا بی مو بود.اونم دور خودش حصار کشیده بود.اما بالاخره یه روز تصمیم نهایی گرفت و همه چیزو گذاشت کنار.
    دیگه تو محافل عمومی..مهمونیا..استخر...ظاهر میشد و اصلا هم براش مهم نبود کسی چی میگه

جالب اینکه بعد از دو/سه ماه موهای سرش شروع به رویش مجدد کرد.چون در این دید و بازدید ها با دکتری آشنا شد و اون دکتر معالجه اش کرد و جالب تر اینکه اون دکتر الان همسرشه !!

حالا فکرشو بکن مینشست تو خونه و همش غصه میخورد...

متاسفانه شما هر شکلی باشی مردم حرف در میارن !

بلند باشی <<<<<< واه واه دختره قد نردبونه.کی میاد اینو بگیره ؟!

کوتاه باشی>>>>>>
    طفلک دختره معلوم نیست مشکل ژنتیکی داره..مواد غذایی بهش نرسیده!!!

لاغر باشی>>>>>
    دختره یه پاره استخونه

چاق باشی>>>>
    وای باید دختر ه رو قل بدی

و...........

خلاصه هر طوری باشی این مردم پشت سرت حرف درمیارن

و باور کن هربار که دلت رو میشکنن مطمئن باش یک قدم تورو به خدا نزدیک تر میکنن

الان زنگ زدم به دوستم و راجع به شما باهاش حرف زدم

میگفت من هروقت دلم میشکست خدا رو صدا میکردم و همون صدا کردنها منو به اینجایی که الان هستم رسوند

من اگر جای شما بودم با خودم میگفتم من حوری بهشتی هم باشم این مردم حرف درمیارن
    پس بیخیال میشدم.

گاهی برای رشد کردن باید سختی کشید،گاهی برای فهمیدن باید شکست خورد،گاهی برای بدست آوردن باید از دست داد،چون برخی درسها در زندگی فقط از طریق رنج و محنت آموخته میشوند.

6. 12 کاربر از پست مفید maryam123 تشکرکرده اند .

maryam123 (پنجشنبه 10 فروردین 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 22 تیر 94 [ 22:58]
    سطح
    78
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 63
    Overall activity: 69.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran10000 Experience PointsOverdrive
    تشکرها
    4,357

تشکرشده 4,467 در 859 پست

Array

سلام دوست عزیز
    من هم با دوستان موافقم نباید به گفته های دیگران اهمیت زیادی بدین
    بر فرض که زیبایی خیره کننده ای ندارین،
    احتمالا ساده ترین و موقتی ترین پیشنهاد این هست که با عمل های زیبایی و احیانا ارایش های تند، سعی کنید زیبا جلوه کنین و شاید متفاوت
    این یه راه حل دم دستیه، حتی ممکنه جواب بده، ممکنه حس خوبی داشته باشین
    اما این حس واقعی نیست، دائمی نیست، به همین خاطر ممکنه جدای از عوارض جسمی، از نظر روحی هم شما رو دچار مشکل کنه
    اجازه ندین دیگران تصور کنن برای تایید شدن دست به هر کاری می زنین
    چون ناخوداگاه احساس ضعف و نداشتن اعتماد به نفس رو بهشون منتقل می کنین

حقیقت اینه که در یک زندگی جمعی نمیشه کر شد و هیچ چیز رو نشنید
    همه ما نیاز به تایید شدن داریم، نیازبه مورد قبول واقع شدن
    قطعا زیبایی به خصوص برای خانم ها یه ویژگی حیاتیه، اما مطمئنا فقط به اجزا و اعضای صورت محدود نمیشه
    تناسب اندام، شیک پوش بودن، استفاده مناسب از رنگ و جنس لباس و چیزهایی از این قبیل

این نظر شخص من هست و حس میکنم در مورد دیگر اقایون هم صادق باشه
    داشتن اعتماد به نفس یکی از بزرگ ترین عوامل جذابیت هست و نداشتنش درد بزرگیه

8. 7 کاربر از پست مفید meysamm تشکرکرده اند .

meysamm (پنجشنبه 10 فروردین 91)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 03 شهریور 94 [ 14:10]
    سطح
    76
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 216
    Overall activity: 7.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdrive1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    6,166

تشکرشده 6,121 در 1,114 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط rahi2012
    من متاسفانه از چهره زیبایی بر خوردار نیستم. چند سال قبل یک عمل زیبایی بینی انجام دادم ولی ننتیجش خوب نشد. این مشکل باعث شده من به شدت گوشه گیر و منزوی باشم و همیشه سعی می کنم تا اونجا که می شه در محل های عمومی مثل مراکز خرید پارکها و ... ظاهر نشم. گاهی هم که برای خرید بیرون میرم معمولا اینقدر متلک میشنوم که سریع بر میگردم خونه. توی دانشگاه هم همیشه اظهار نظر های دیگران که مستقیم یا غیر مستقیم بهم می گن باید عمل زیبایی کنی اذیتم میکنه. من خودم هم قصد دارم مجددا عمل کنم ولی الان توانایی مالیش را ندارم و حداقل یک سال دیگه طول میکشه تا بتونم این هزینه را فراهم کنم و اصلا هم مشخص نیست که این بار نتیجه عمل خوب بشه!
    سلام
    راهی متاسفانه خیلی از مشکلات ما ناشی از مشکلات فرهنگی مردم هست،ما که نمی تونیم فرهنگ مردم رو بالا ببریم ولی می تونیم رو 1. شخصیت خودمون کار کنیم و شخصیت خودمون رو انقدر بالا ببریم که از متلک گویی و حرفای اون دسته از افراد بی فرهنگ لطمه نبینیم.
    این مشکلی که شما عنوان کردی،متاسفانه زیبا نیستم ...
    باید بگم زیبایی فاکتورهای مختلفی داره و داشتن بینی خوش فرم هم درصدی تو اون نقش داره و همه زیبایی شما به بینی تون بر نمی گرده..
    پس صرفا به این دلیل که بینی زیبایی نداری به خودت نگو متاسفانه چهره زیبایی ندارم،
    فاکتورهایی:
    مثل پوست خوب و شاداب
    چشم ها
    لبخند وارامشی که تو صورت وجود داره میشه (که این بخش بستگی به روحیه خودت داره )
    موی سر
    فرم استخون بندی صورت...
    لب و دندان ..
    تناسب قد و هیکل
    همه این ها تو زیبایی شما نقش دارن و مطمئنا تو با همه بخش های صورتت مشکل نداری...
    2.خوب پس بهتره از این به بعد فقط در مورد بینی و مشکل بینی صحبت کنی نه اینکه یهووو بگی من زیبا نیستم..
    خوب بینی شما به جز عمل چاره ای براش وجود نداره،ولی در مورد زیباییت کلی راهکار وجود داره که احتیاجی هم به عمل ندارن
    مثلا اینکه همیشه مرتب و تمیز باشی می تونه شما رو زیباتر نشون بده
    به پوستت برسی
    به اندام برسی ورزش کنی و بدنت رو،رو فرم نگه داری...
    اینکه با توجه به مدل صورت و چهره ات مدل مو و نحوه ارایشت رو انتخاب کنی...
    اینکه از نظر روحی قوی و شاداب باشی که انعکاسش کاملا تو چهرت مشخص خواهد بود....
    و به زیبایی خیلی کمک می کنه .

3. این رو هم بدون قبل از هر کس دیگه ای خودت باید خودت رو قبول داشته باشی،وقتی ما خودمون برای خودمون مقبولیت نداریم نمی تونیم انتظار داشته باشیم دیگران ما رو مقبول بدون...
    منظورم اینکه سعی کن اعتماد به نفست رو ببری بالا و محکم باشی و تو اجتماع با اعتماد به نفس و سر بلند وارد شی...
    4.همون جور که مریم هم گفت هر کسی در زندگیش ی مشکلی داره ....ولی من نمی گم یکی با دماغش مشکل داره یکی با پدر مادرش...(کیفیت این دو تا مشکل خیلی متفاوته)
    بلکه می گم هر کسی تو زندگیش با ظاهرش یک مشکلی داره......این موضوع رو مطمئن باش..حتی اون دختری که از نظر شما خیلی زیباست و تو خیابون و تو دانشگاه وهر جمعی که وارد میشه بهش می گن خوشگل ....حتی اونهم از ظاهرش ی نارضایتی داره.... مثلا از قدش که چرا بلند نشده یا از ..هر چیز دیگه!!!
    یعنی اگر الان دماغت مشکلی نداشت گیر میدادی به ی جای دیگه ات....
    پس مشکل از ظاهر ما نیست مشکل از طرز فکر ماست....

باید طرز فکرت رو اصلاح کنی....که اگر نکنی با بهترین عمل های زیبایی هم مشکل شما پا برجا می مونه...

5.راهی عزیزم ....اگر واقعا مشکل بینیت ی مشکل نا متعارف هست که بد جور جلب توجه می کنه..
    اگر واقعا ازار دهنده هست و خانوادت هم اون رو یک مشکل می دونند،اگر خیلی اذیتت می کنه...
    وقتی علم اینقدر پیشرفت کرده تو می تونی با عمل جراحی این مشکل رو بر طرف کنی از الان برای عمل بینیت برنامه ریزی کن،از نظر مالی پول هات رو جمع کن و خوب پرس و جو کن یک متخصص با تجربه و کار درست تو این زمینه پیدا کنی،به دکترهای مختلف مراجعه کن و از اون ها درمورد نحوه عملت و نتیجه احتمالی مشورت بگیر.....تا یک سال دیگه شرایط عمل رو فراهم کن..
    مرگ که نیست که!راه حل داره

10. 11 کاربر از پست مفید نازنین آریایی تشکرکرده اند .

نازنین آریایی (پنجشنبه 10 فروردین 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 07 شهریور 92 [ 22:10]
    سطح
    23
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 32
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    590

تشکرشده 585 در 180 پست

Array

دوست عزیز

زیبایی تنها یک ویژگی نسبی می باشد که به کرات دیده شده که نمی تواند عاملی برای موفقیت، جذب اطرافیان، روابط اجتماعی موفق، ازدواج موفق و .... باشد. در واقع این درون و رفتار آدم هاست که باعث ایجاد جذابیت و موفقیت در زندگی می شود.

به قول آقای خارپشت شما با استفاده از تناسب اندام و پوشیدن لباس های شیک با رنگ های شاد، عامل بزرگی را برای ایجاد حس خوب بودن برای خود و دیگران ایجاد می کنید.

هرگز لحظات خوب زندگی را به خاطر این مشکل و حرف دیگران هدر ندهید و با بالا بردن مهارتهای ارتباطی خود روابط خود را با دیگران افزایش دهید.

بارها خود من آدم هایی را دیده ام که با اینکه ظاهر خوبی نداشتند، ولی اینقدر اخلاق خوب و روابط اجتماعی خوبی داشتند که اصلا ظاهر آنها مورد توجه و انتقاد قرار نگرفته و بسیار خواهان داشته اند.

خود را به خدا نزدیک کنید و از جوانب دیگر مانند اخلاق، هنر، درس، کار و... (هرچه که خود به آن علاقه دارید) خود را قوی و خاص بسازید. از آدم های ظاهربین نیز دوری کنید

12. 5 کاربر از پست مفید mr6262 تشکرکرده اند .

mr6262 (پنجشنبه 10 فروردین 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 28 دی 91 [ 01:34]
    سطح
    29
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 21
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    1,706

تشکرشده 1,723 در 325 پست

Array

سلام دوست عزیز!

خوش اومدی به همدردی

دوستان مطالب خیلی خوبی رو عنوان کردند.

فقط دو نکته رو خواستم بهت یاد آوری کنم (میدونم میدونی ها!! ولی گفتم یادت بندازم) حضرت علی می فرمایند که: " اخلاق نیکو زیبایی ست" (نقل به مضمون) این یعنی آب پاکی بر روی تمام دغدغه هات عزیزم.

شاید فیزیک چهره ات به دست تو نباشه ولی اخلاقت تمام و کمال در اختیار توست. و من اینو با تمام وجود احساس کردم که اخلاق نیکو خود زیبایی است. بهش فکر کن تو هم اعتقاد پیدا میکنی.

دوم اینکه یه فیلسوف که الآن اسمش یادم نیست میگه: "زن زشت وجود نداره، بلکه این زن تنبل است که زشت به نظر میاد!!!"

اصل زن بودن و لطافت زنانه خودش زیبایی هایی رو به همراه داره. و اینکه به این فکر کن که صورت شما جند درصد از ظاهرته؟ تناسب اندام که با ورزش به دست میاد (خود ورزش باعث تقویت روحیه ات میشه و اعتماد به نفست رو تقویت میکنه)، سلیقه در لباس پوشیدن، رفتار زیبا و......... بخش خیلی بزرگتری از ظاهرت رو تشکیل میدن.

فکر میکنم قبل از عمل زیبایی، شاید بخشی از تفکراتت در مورد خودت به جراحی نیاز داره.
    خودت رو دوست داشته باش، چون خدا دوستت داشته که بهت فرصت زندگی کردن رو داده

14. 4 کاربر از پست مفید دانوب تشکرکرده اند .

دانوب (یکشنبه 13 فروردین 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 آبان 99 [ 01:26]
    سطح
    69
    Level completed: 15%, Points required for next Level: 342
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,477

تشکرشده 1,571 در 419 پست

Array

سلام خواهر عزيز.

ببخشيد ولي من نظرم با ساير دوستان متفاوت هست. قصد جسارت به كسي را ندارم ولي نظراتي كه تا اينجا داده شده بسيار شعارگونه، دور از واقعيت ، و تكرار جملات معروف "كتابهاي افزايش اعتماد به نفس "هست.

بنده هم با عمل هاي غيرضروري زيبايي كه روز به روز در كشور ما داره بيشتر و بيشتر ميشه به شدت مخالفم ولي از اين نكته هم نبايد غافل بشيم كه پيشرفت علم پزشكي ميتونه بسيار به زندگي بشر كمك كننده باشه.
    من شمارو نديدم و نميدونم چه شكلي هستيد. و مانند ساير دوستان معتقدم كه زيبايي امري كاملا نسبي هست . ولي همه ما در اطرافمان افرادي رو ديديم كه با يك عمل زيبايي بيني چهرشان بسيار بهتر و اعتماد به نفسشون بيشتر شده! منظورم اينه كه خب شايد بعضي ها واقعا نياز به عمل داشته باشن!

نميدونم چرا برخي دوستان تالار انقدر تك بعدي و "صفر و يكي" به قضيه نگاه ميكنند!!؟
    حالا اشكال اين كار چيه!؟
    اگر علم پزشكي و جراحي بتونه به بهتر زندگي كردن افراد كمك كنه چه اشكالي داره!؟

به گفته خودتون يه بار عمل كردين و عملتون بد شده و اين باعث از دست رفتن اعتماد به نفستون شده.خب راهش اينه كه يه عمل ديگه انجام بديد كه اون خرابكاري دكتر اول درست بشه ولي بايد در انتخاب پزشكتون دقت كنيد كه شرايط بدتر نشه.
    تا سال آينده هم كه پول عملتون جور بشه ميتونيد روي افزايش اعتماد به نفستون كار كنيد.

16. 2 کاربر از پست مفید mehrdad_m تشکرکرده اند .

mehrdad_m (سه شنبه 25 مهر 91)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 17 آبان 92 [ 15:44]
    سطح
    26
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 48
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    257

تشکرشده 261 در 69 پست

Array

سلام . عزیزم به نظر من اگر خواستی عمل ترمیم انجام بدی(برای اینکه کار خراب دکتر درست کنی) پیش یه دکتر خوب برو ...بعضی دکترا کار خراب ندارن
    بهتره بری چند بار مطب کاراشو ببینی که مطمئن بشی کارشو بلده یکبارم کافی نیست چند بار باید بری
    من شنیدم یکی از دکترا بینی یه دختری رو که از بین رفته بود با گوشت بازوش درست کرده بود!پس اینکه میگی اصلا امکان داره درست نشه طرز تفکر اشتباهیه!
    اگر دوست داشتی اسم یه سری دکتر خوب رو میدم

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 03 شهریور 94 [ 14:10]
    سطح
    76
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 216
    Overall activity: 7.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdrive1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    6,166

تشکرشده 6,121 در 1,114 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad_m
    سلام خواهر عزيز.

ببخشيد ولي من نظرم با ساير دوستان متفاوت هست. قصد جسارت به كسي را ندارم ولي نظراتي كه تا اينجا داده شده بسيار شعارگونه، دور از واقعيت ، و تكرار جملات معروف "كتابهاي افزايش اعتماد به نفس "هست.

بنده هم با عمل هاي غيرضروري زيبايي كه روز به روز در كشور ما داره بيشتر و بيشتر ميشه به شدت مخالفم ولي از اين نكته هم نبايد غافل بشيم كه پيشرفت علم پزشكي ميتونه بسيار به زندگي بشر كمك كننده باشه.
    من شمارو نديدم و نميدونم چه شكلي هستيد. و مانند ساير دوستان معتقدم كه زيبايي امري كاملا نسبي هست . ولي همه ما در اطرافمان افرادي رو ديديم كه با يك عمل زيبايي بيني چهرشان بسيار بهتر و اعتماد به نفسشون بيشتر شده! منظورم اينه كه خب شايد بعضي ها واقعا نياز به عمل داشته باشن!

نميدونم چرا برخي دوستان تالار انقدر تك بعدي و "صفر و يكي" به قضيه نگاه ميكنند!!؟
    حالا اشكال اين كار چيه!؟
    سلام ببخشید من این پستم راجع به مشکل راهی نیست!فقط خواستم بگم آقا مهرداد من همیشه از پست های خوب شما استفاده می کنم و این یکی پستتون هم قبول دارم به جز اون جملاتی که در مورد نظر سایر دوستان گفتید!چون مشخصه یا نظرات رو کامل نخوندید یا سر سری خوندید!
    هیچ کدوم ازجملات بالا کپی جملات کتابهای افزایش اعتماد به نفس نیستندو کمتر کسی هم ایشون رو از انجام عمل منع کرده ، و پست ها شعار گونه نیستند بلکه واقعیت هستند ...
    یعنی شما قبول ندارید اخلاق خوب ،روحیه شاد و خوب ،مدل مو و ارایش و تناسب اندام و از همه مهم تر اعتماد به نفس کافی رو زیبای انسان تاثیر گذار هستند....
    مثلا من قیافم همیشه همینه که هست با همین سطح همیشگی از نظر آرایش وارد محل کارم
    خود منم به این خانم گفتم در اخر برای عمل جراحی بینیش از الان برنامه ریزی کنه و با دکترهای خوب ومتخصص مشاوره کنه و ....

اینم مسلمه که تا زمانی که اعتماد به نفس نباشه،روحیه خوب نباشه،بقیه مسائل مربوط به زیبایی رو ایشون نادیده بگیره با ی عمل جراحی بینی احساسش نسبت به خودش تغییر زیادی نمی کنه.

19. 4 کاربر از پست مفید نازنین آریایی تشکرکرده اند .

نازنین آریایی (یکشنبه 13 فروردین 91)

صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)