RE: مشکل با مادرم
سلام
به همدردی خوش اومدی...
دنبال مقصر پیدا کردن نباش.این کار کمکی به حل مشکلت نمیکنه
اینطور که از نوشته هات فهمیدم مشکل فقط با مادر نیست و برادرها هم کم لطف هستند..درسته؟
ببینید چند تا حالت رو باید بررسی کنید:
1.اینکه کاملا حق با شماست و باید علت این تبعیض ریشه یابی بشه
2.شاید کمی به این موضوع حساس شده باشید
3.از اونجایی که شما هم با برادرها و هم با مادر مشکل دارین شاید رفتار خودتون طوری بوده که این مشکلات رو ایجاد کرده
خودتون فکر کنید و بگید که کدوم مورد رو درست تر میدونید
شاید مادر شما با تیپ شما مشکل داره و میخواد یک جوری این ناراحتیش رو به شما بگه.(تیپ شما چه جوریه؟با معیارها و عقاید خانواده جوره یا نه؟)
من کلا از وقتی بچه بودم هیچ علاقه ای نداشتم در مورد حوادث مدرسه اطلاعی به خونوادم بدم
یعنی مادرم حتی اسم یکی از دوستای منم تو مدرسه نمیدونست هر موقع هم خواست از من حرف بکشه من امنتاع کردم چون کلا حس میکردم این کارا بچه بازیه و دوست نداشتم با مادرم بحرفم
ببینید شما هم با یکسری رفتارهاتون باعث دوری خودت و مادر از همدیگه شدید...
اگر از مادرتون بپرسین لابد میگه فلانی(یعنی شما) از بچه گی باهاش دوست نداشته ارتباط براقرار کنه
حساسیت از لحاظ عاطفی خوبه ولی مراقب باشید این حساسیت زیاد نشه.
خب پدر داد بزنه سر شما...مگه چی میشه؟
10 دقیقه بعد هم خودش فراموش میکنه هم شما
این هم بر میگرده به اون حساسیت
خیلی سعی کردم یه جوری این فاصله بین من و مادرم و برادرم از بین بره اما به نظرم راه حل هام اصولی نبوده ولی در کل دلیل این تبعیض هم هنوز تو 22 سالگی نمی فهمم
میشه کمی بیشتر بگی چه کارایی کردی؟>
ضمن اینکه من احساس میکنم شما از یه لحاظهایی با مادرت اختلاف داری...مثلا همون نوع پوشش و تیپ...نوع دوستان...از نظر درس خوندن...و ...
طوری که یه جورایی حرص مادرت رو درمیاری و اون هم به شکلهای دیگه میخواد تلافی کنه
بهترین راه حلی که فعلا به ذهنم میرسه محبت بی دریغ به مادره...خریدن کادویی که دوست داره...
کمک بهش در کارای خونه(مثلا یه سفره جمع کردن ساده )
حتی بوسیدن دستش...این کارها خیلی خیلی موثره
حالا جواب سوالها رو هم بده تا ببینیم چه راه بهتری به نظر میرسه
موفق باشی
گاهی برای رشد کردن باید سختی کشید،گاهی برای فهمیدن باید شکست خورد،گاهی برای بدست آوردن باید از دست داد،چون برخی درسها در زندگی فقط از طریق رنج و محنت آموخته میشوند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)