شوخی با همدردی
با سلام
این تاپیک قصد دارد تا لحظاتی با همدردی بخندد البته چون همیشه طنز واقعی همراه با تلخی است اینجانب سعی کرده ام طنزها را مدتی در اب سرد بخوابانم تا تلخیشان گرفته شود. امیدوارم مدیران محترم همدردی با ابن تاپیک موافق باشند. از تمامی دوستان نیز خواهشمند است اگر طنزی دارید بنویسید اما طنزها حاوی هجویات نباشد.
اولین پست را خودم می نویسم.
شوخی با مشاوران
بعضا1 در مشاوره ها دیده می شود که مراجعه کننده بعد از چندی به مشاوره حضوری ارجاع داده می شود2 . خوب این از نظر بنده به این معناست که:
در تالار مشاوره خانواده:
عزیزم برو مشاوره شاید یه چیزی یاد گرفتی به ما هم یاد دادی. منم دقیقا همین مشکلو داشتم.
شاهد این که معمولا این ارجاع با این جمله به پایان می رسد که نتیجه مشاوره ها را هم بیا و اینجا مطرح کن.
در تالار مشاوره ازدواج:
بابا دیگه کم مونده بود بیاییم کتکت بزنیم تا بفهمی داری اشتباه می کنی. این امکان در محیط مجازی وجود ندارد شاید مشاوره حضوری بتواند.3
در تالار مشاوره شخصی:
ببین عزیزم اگر نمی زنی راستش نیاز به دارو در مانی داری. ولی روم نشد بگم. یعنی ترسیدم.
در تالار مشاوره کودکان:
راستش من زبان همسن و سالهای خودم را هم نمی فهمم چه برسد به این بچه نیم وجبی شما.
در تالار مشاوره تحصیلی:
این جمله به ندرت دیده می شود زیرا اصولا این تالار توان مشاوره دادن در زمینه تحصیلی را ندارد وگرنه اصلا کسی که مشاوره تحصیلی بداند انقدر نانش در روغن است که وقت امدن به این تالار را ندارد. کمتر وقت مراجعه کنندگان را بگیر. درس کیلویی چند؟
1 چون بالغمان رشد یافته از کلمه "بعضا" به جای "همیشه" استفاده کرده ایم.
2 مانند سایر سیستمهای اداری
3 البته اگر پروانه مشاوره اش لغو نگردد.
هر آنچه را برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند
و هر آنچه را برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند
علاقه مندی ها (Bookmarks)