سلام
من تو این مدت کم که به واسطه ای برنابا با این جا آشنا شدم مطالب خوبی یاد گرفتم
اما امشب می خواستم در مورد مسائلی باهاتون حرف بزنم که در مورد سایت و اعضاء خوب اون هست
من تو این چن وقته مسائلی دیدم
چیزای که هوا رو کدر میکنه
من دیدم بعضی از در دلهای اعضاء رو دیدم که میگفتن چرا قدر زحماتم رو نمی دونید
یا یکی دیگه گفته بود من به خاطر یکی از پستام که خیلی زحمت کشیده بودم توقع داشتم حلوا حلوام کنم
یا اینکه گفتن بودن چرا تاپیک متاهلا این جوری باشه مگه ما مجردا قتل کردیم
یا اینکه مرز بندی کردن گفتن صورتی ها و آبی ها خوب این واقعا خوب نیست
یا گفتن چرا آقای مدیر نمیاد به پستا سر بزنه یا چرا صورتیا نمی یان
یا....
یاده حرفش بخیر
برنابا به بچه ها می گفت اگه با انگشت به کسی اشاره میکنید سه تا ازانگشتاتون به سمت خودتونه
راستی چرا نباید از کسی به خاطر پست قشنگ و پر محتواش تشکر کرد چرا نباید نظر بدیم و ازش قدر دانی کنیم یا حداقل خسته نباشید بگیم
چرا از اخلاق انبیاء و معصومین یاد نمی گیریم که برای کارای خوب همیشه انگیزه می دادن همیشه تشویق میکردن اما چرا این روش از بین ما که وارث این اخلاق بودیم رفته
به قول برنابا ما تو دانشگاهای آمریکا تازه می فهمیم که چرا عقب موندیم اونم به خاطر اینکه اونا داشته های مارو انجام میدن اما ما با گذشت هزار سال هنوز به داشته های خودمون با تردید نگاه میکنیم
مگه نگفتن من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق(کسی که از مخلوق تشکر نگنه انگار از خدا تشکر نکرده)
اما ما ها که به دیگران اشاره میکنیم تا حالا خودمون اینکار رو چن بار انجام دادیم
خوشی های تاپیک متاهلین زیباست اما این دلیل نمیشه چون ما مجردیم از این زیبای استفاده نکنیم
بلکه بهتر از اونا می تونیم استفاده کنیم چون تمام لحظه های خوب اونا رو جمع میکنیم خرج همسرمون میکنیم
می بینید با این دید ما خیلی بیشتر از اونا آماده هستیم اما این موضوع دیگه دلخوری نداشت که به مدیرا خورده بگیریم
بعضی ها میگفتن یا گفته بودن ما ازاین جا میریم
برای چی؟
مگه خودتون نگفته بودین این جا یه جامعه کوچک شدس حالا اگه به خاطر چنتتا مساله از این جا خداحافظی کنیم تو جامعه بزرگتر از کی باید خداحافظی کرد
چرا نسبت به بعضی چزا کم انصاف خرج می کنیم
گفته بودیم چرا مدیرا نمیان به پستا سر بزنن
چرا جواب نمیدن
می خوام یه کمی راحت تر حرف بزنم اما با یه اشاره
برنابا به خاطر فعالیت های مختلفی که داشته ازش می خواستن تو جا های مختلف تدریس کنه یا تو شرح دعای ندبه مطلب بنویسه یا توی کتابی که در مورد حضرت زهرا بود نظر بده و مطلب بهش اضافه کنه یا اعتقادات درس بده یا خیلی ها رو تو مسال زندگی شون راهنمای و مشاوره میداد اما یه موقعی می شد که ازش خبری نبود حتی دوستاش از خارج زنگ می زدن یا ایمیل می دادن بی جواب بود
وقتی بچه ها پیداش می کردن تو حرم یا مجلس در مورد غیبتش می گفت که منم نیاز به تنظیم باد دارم
بچه ها تا حالا به این فکر کردین...
که خوده آقای مدیر یا خانوم فرشته مهربان کجا باید برن مشاوره بگیرن یا مشکلاتشون و به کی بگن
ما توقع داریم که همیشه باشن اما اونام مثل ما آدمن مشکلات دارن تا حالا فکر کردیم چقدر وقتا بوده که به خاطر اعضاء از دست دادن
ما اگه ناراحت باشیم یا یه مدتی نمی یایم یا کلا میریم اما به این فکر کردیم که اونا چی کار کنن
قبل از رفتن برنابا به کربلا من از موضوع مشکلات نرم افزاری انجمن با خبر شدم
من خودم هم انجمن راه انداختم هم تو انجمن های خیلی بزرگ کار کردم کد نویسی کردم می دونم دردسراش چه جوریه
ما می یایم می بینیم یه کدی به صورت یه پست ظاهر شده به ما میگه در حال تعمییر جداوله
بعد کلی غر می زنیم چرا این جوریه
اما بچه ها
واقعا نمی دونید درد سراش چه جوریه شما می گین یه تشکر نیست یا ...نیست اما نمی دونید برای فعال کردن یا تعمیر پایگاه داده تقریبا ضعیف مای بی بی چقدرباید زحمت کشید
من وقتی که انجمن رو دیدم فهمیدم مدیر داره با مشکلات انجمن دست و پنجه نرم می کنه
مگه ما عضو می شیم چقدر پول میدیم که انقدر توقع داریم
بعضی شبا که بیدار بودم دیدم حامد هنوز بیداره حالا کدوم ما می تونیم کم خوابیش و جبران کنیم
یا کیوان و خانوم فرشته مهربان و...
خوب بله اینکه مدیرا بیان نظر بدن خیلی خوبه اما نه اینکه ما هم همه چیز و فراموش کنیم
این باید رابطه ی دو طرفه و هم سطح باشه خیلی خوبه که هممون احادیث حقوق امام سجاد رو بخونیم
راستی
باید دلهامون صاف بشه
امروز دیدیم بالهای صداقت و ... گفته بودن دلشون گرفته یا خانوم مهربانی و همه
یا اینکه خانوم سر افراز گفته بودن دیگران براش دعا کنن و در مورد خدشون گفتن
یه سوال تا حالا به کیا گفتیم برامون دعا کنن ؟
به خاطر چی گفتیم ؟ شاید به خاطر اینکه از خدا خجالت میکشیم دلمون صاف نیست
راستی چه جوری دلامونو با خدا صاف کنیم چه جوری سبک بشیم چه جوری گنا هامون و جبران کنیم
اما امام سجاد گفتن ، گفتن اگر کسی به اندازه ای بال مگسی برای امام حسین گریه کنه خدا گنا هاشو می بخشه حتی اگر به اندازه ای کف های دریا ها باشه
خوب بعدش باید کارای قبل مونو تکرار نکنیم
اما می دونید.... می دونید گفتن هر کسی بعد از گریه برا ابا عبد الله برای فرج امام زمان دعا کنه ایشون براش دعا می کنه
حالا می خوام با هم بریم تا صاف بشیم
پس خوب و با حال گوش بدین
تا هممون بشیم سر افراز
مصباح الهدی
امید آخر
بعدش خوبه که به این شماره زنگ بزنید و باهاش صحبت کنید
051120033334
(ارتباط مستقیم با قسمت ضریح امام رضا)
علاقه مندی ها (Bookmarks)