من خیلی کوچکتر از اونم که بخوام نظری توی این موارد بدم ولی احساس کردم که لازمه که گفته بشه شاید مدیران و صورتی ها بیشتر دقت کنن و حتی خودشون مرتکب این اشتباه نشن.
و اما انتقاد و یا خرده گرفتنی که دارم با اینکه می دونیم:
چرا و بر چه اساسی به اعضا رتبه داده می شه؟
اصلا شده برید و به رتبه های داده شده و علت اونا نگاه کنید؟
اگه اره به چه نتیجه ای رسیدید و اگه نه؟چرا؟
به طور اتفاقی داشتم رتبه های داده شده به اعضا را بر حسب تصادف نگاه میکردم که برخی به حق داده شده بود و برخی به ناحق که البته به این موضوع کاری ندارم چیزی که باعث ناراحیتیم شد این بود که برخی اعضا که اسم نمی برم با اینکه از سرشناسان تالار هم هستن بخاطر دلالیلی برخی دوستان تشکر و رتبه داده بودند که چه بسا باعث ناراحتی میشه بخاطر اینکه مثلا این افراد خودشان را کسی می دادند در حالی که با این کارشان نشان می دهند که ...نیستند.
برای نمونه بنظر شما درسته که اگر دوستی مثلا x از خانم y بخاطر نوشتن تاپیکی تشکر کرده باشه و خود خانم y یا کسی دیگه بیاد و بخاطر این تشکر کردن به خانم x دو رتبه بدهد. خنده داره واقعا که خنده داره . ما با این کارمون حق بقیه دوستانو ضایع کرده و خودمونو به تمسخر می گیریم. چه بسا دوستی جایی نظری داده و هیچ کس حتی به ان نگاه هم نمی کند. و یک مورد دیگه اینکه با وجودی که گفته شده جلوی برخی تاپیکهای چت گونه گرفته می شود ولی باز هم این را می بینیم و حتی از افراد سرشناس هم می بینیم. چرا باید اینطور باشه این قانون برای کسانی هست که شناخته نشده اند.
در برخی تاپیکها نوشته های خاله خانباجی دیده می شه که با خواندن اونها حس ناخوشایندی به ادم دست می دیده که نمی دونم این نظاره گرها کجان توی این موارد.
مثلا جایی دیدم که حامد گفته بود به تاریخ تاپیکها نگاه کنید و بعد جواب بدید در حالی تاپیکهایی دیده می شود که هم چتگونه ان و هم با تاریخ قبلی ولی هنوز فعالن. چرا؟
یه گله هم دارم از برخی دوستان که فقط باهم در ارتباطن و بقیه اعضا را نمی بینن این چطور تالاری هست که فقط این چند نفر باهم بده و بستون دارن و به دیگران کاری ندارن.
و در اخر اینکه امیدوارم از لحن تند بنده ناراحت نشید ولی باید یکی این حرفهارو می زد شاید تلنگری باشه برای همه.
ممنون![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)