دختری هستم 25 ساله
زیبا و فریبنده
دانشجوی دکترا
شاغل در یک مرکز دولتی
باهوش (در زمینه درس)
بسیار احساساتی
کمبود اعتماد به نفس
از خانواده ای متوسط، پدرم مبتلا به بیماری عصبی، مادر بسیار مذهبی، و یک برادر
سه سال پیش با پسری خوش قیافه و تحصیلکرده و بسیار خوش سرو زبان آشنا شدم، این آشنایی داشت به خواستگاری می انجامید پس از شش ماه اما چون من می ترسیدم از نظر مالی بسیار پایین تر از آنها باشیم نگذاشتم بیایند، به شدت به دوست پسرم وابسته بودم و هستم و آرزوی ازدواج با او را دارم و می خواهم با او به خارج از کشور بروم تا بدون به چشم آمدن تضاد طبقاتی ازدواج کنیم
در آن مدت ما روابط جنسی در حد عشق بازی اولیه داشتیم
سه ماه بعد او به صورت ناگهانی رابطه را قطع کرد و رفت در حالیکه من اسم او را در مقاله هایم زده بودم که با هم اپلای کنیم، بعد از 4 ماه برگشت و گفت پشیمان است و در اصطلاح مخ منو زد، پس از مدتی گفت که در این مدت در صدد ازدواج با یک دختر بسیار پولدار بوده که به هم خورد و دوباره برگشت سراغ من. از آن به بعد من به هم ریختم، دیگر به او اعتماد نداشتم، البته همه دخترهارا به چشم سکس یا ازدواج بررسی می کند، مثلا از دوستان من پیش من توصیف جنسی می کند.
پس از گذشت یک سال من و او دیگر باکره نبودبم، اوایل بسیار مضطرب بودم اما کم کم عادی شد. بعد با هم هم خانه ای شدیم، مشکلاتی که من با او دارم:
1- او شوخی های زننده ای می کند
2- برایش روابط من و مردان دیگر اهمیت زیادی ندارد
3- برنامه ای برای ازدواج ندارد
4- می گوید اگر دختری پولدار ولی زیباتر و بهتر از من دید با او دوست می شود
5- اخیرا یک شاگرد دختر هرزه پیدا کرده که از صبح تا شب به او اس ام اس مس دهد و شاگردش به راحتی صحبت از همبستری با او می کند (بیشتر می خواهد از او استفاده کند تا از ایران برود)
6- دوست پسر من بسیار پولکی است و در ازای هرکاری که انجام می دهد پول مطالبه می کند و من مقدار قابل توجهی پول به او داده ام
7- می گوید من اگر کسی را پیدا کردم تستش می کنم ولی اگر تو بهتر بودی برمیگردم
8- نسبت به مساله بکارت من احساس مسئولیت کمی دارد
من به خاطر این وضع هر روز گوشی و لپ تاپ او را چک می کنم و مانند بیماران روانی شده ام و به او شک دارم
نکات مثبت دوست من:
1- مهربان است
2- باهوش است
3- بسیار با عرضه است
4- پنهان کاری نمیکند تقریبا
5- مرا خیلی دوست دارد
6- خانواده اش نظر مثبتی به من دارند
7- با انصاف و عاقل و منطقی است
اعتماد به نفس بسیار بالایی دارد
در حال حاضر من در حال دیوانگی هستم چون فکر می کنم به من خیانت خواهد کرد، او هم به صورت تناوبی اعتماد مرا جلب کرده سپس از بین می برد
به نظر شما چه کنم؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)