به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 03 دی 90 [ 09:35]
    سطح
    38
    Level completed: 95%, Points required for next Level: 8
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    26

تشکرشده 28 در 19 پست

Array

دو دلی به خاطر قد خواستگار

با سلام
    26 ساله و دانشجوی ترم آخر کارشناسی ارشدم ، ظاهرمم خوبه . فعلا شاغم ، در دانشگاه هم 2 روز در هفته تدریس دارم. 2 خواستگار برام اومده. یکی دانشجوی دکترای فلسفه که قم تحصیل میکنه (تحصیلات حوزوی هم داره) ، دومی فوق لیسانس و هیأت علمی دانشگاه هست.
    اولی رو هنوز ندیدم. چند باری تماس گرفتند بیان اما در اون برهه زمانی به علت مشغله کاری خودم و ایشون وقت آزادی رو به صورت مشترک پیدا نکردیم که بیان خونمون. البته به علت تحصیلات حوزوی ایشون ما خیلی تردید داشتیم و انگار اصلا ته دلمون به اینکه بیان و همو ببینیم راضی نبود. (البته اشتباه نشه، خانواده ی ما و همچنین خودم مذهبی هستیم اما فکر میکنم زندگی با فردی که چنین تحصیلاتی داره احتیاج به تقیدات خیلی بیشتری داره.) خلاصه اینکه ایشون رفتند به قم و تا یه هفته دیگه بر نمی گردند.
    اما با مورد دوم که بعد ایشون اومده صحبت کردم و از نظر اعتقادی و مذهبی (که خیلی برام مهمه) و تحصیلات و خانواده و اخلاقی خیلی تناسب داریم. فقط خانواده ی من تحصیل کرده اند و خانواده ایشون فقط خواهرشون تحصیل کرده است.(2 تا برادر داره)
    اخلاقشون خوبه و قیافشونم متوسط رو به بالاست (به دلم نشسته) . تنها مسأله ای که منو دچار تردید میکنه قدشونه. من 160 هستم و ایشون هم نهایتا 2-161 . پدر و برادرم 170 و 180 هستند. مامانم هم ازم بلند تره. و کلا تو فامیل اکثر افراد قدشون بلنده. تو دخترای فامیل من جزء کوتاه ها حساب میشم.
    عادت به پوشیدن کفش پاشنه 5-4 سانتی هم دارم! این موضوع از نظر اونایی که ازدواج کردند خیلی مهمه؟
    ضمنا قد 160 برای دختر قد متوسط و خوبیه اما برای مرد کوتاهه، نیست؟ بعدا پشیمون نمیشم؟
    آیا بیشتر صبر کنم تا اون خواستگار هم بیاد و بعد تصمیم بگیرم؟

عضو فعال

آخرین بازدید
    یکشنبه 11 بهمن 94 [ 04:40]
    سطح
    98
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 379
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    15,041

تشکرشده 10,678 در 2,786 پست

حالت من
    Moteajeb
    Array

RE: قد چقدر مهمه؟

شما از ما می خواید که بهت بگیم،قدش خوبه یا نیست؟این مسئله به شما دونا مربوط می شه.باید تمام جوانبو در نظر

بعد تصمیم بگیری که بعدش پشیمون نشی.

3. 3 کاربر از پست مفید فرهنگ 27 تشکرکرده اند .

فرهنگ 27 (جمعه 19 آبان 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    38
    دستاوردها:
    تشکرها
    26

تشکرشده 28 در 19 پست

Array

سلام آقای فرهنگ
    ممنون از پاسختون
    منظورم از این نوشته ها این بود که من همیشه قد همسرم رو در حد پدر و برادرم در نظر داشتم. اما حالا اگه اینطور نباشه ممکنه در آینده نتونم باهاش کنار بیام؟
    آخه خیلی ها میگن ظاهر همسرت بعد مدتی عادی میشه و این اخلاقش هست که برات میمونه. آیا سایر ویژگی های خوبش میتونه اینو پوشش بده؟ متأهل ها هم نظرشونو بگن...

متشکرم

عضو فعال

آخرین بازدید
    یکشنبه 11 بهمن 94 [ 04:40]
    سطح
    98
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 379
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    15,041

تشکرشده 10,678 در 2,786 پست

حالت من
    Moteajeb
    Array

ظاهری عادی می شه که با رضایت کامل انتخاب شده باشه.

6. 6 کاربر از پست مفید فرهنگ 27 تشکرکرده اند .

فرهنگ 27 (پنجشنبه 17 آذر 90)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 03 شهریور 94 [ 14:10]
    سطح
    76
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 216
    Overall activity: 7.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdrive1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    6,166

تشکرشده 6,121 در 1,114 پست

Array

RE: دو دلی به خاطر قد خواستگار

نقل قول نوشته اصلی توسط diamond
    با سلام
    26 ساله و دانشجوی ترم آخر کارشناسی ارشدم ، ظاهرمم خوبه . فعلا شاغم ، در دانشگاه هم 2 روز در هفته تدریس دارم. 2 خواستگار برام اومده. یکی دانشجوی دکترای فلسفه که قم تحصیل میکنه (تحصیلات حوزوی هم داره) ، دومی فوق لیسانس و هیأت علمی دانشگاه هست.
    اولی رو هنوز ندیدم. چند باری تماس گرفتند بیان اما در اون برهه زمانی به علت مشغله کاری خودم و ایشون وقت آزادی رو به صورت مشترک پیدا نکردیم که بیان خونمون. البته به علت تحصیلات حوزوی ایشون ما خیلی تردید داشتیم و انگار اصلا ته دلمون به اینکه بیان و همو ببینیم راضی نبود. (البته اشتباه نشه، خانواده ی ما و همچنین خودم مذهبی هستیم اما فکر میکنم زندگی با فردی که چنین تحصیلاتی داره احتیاج به تقیدات خیلی بیشتری داره.) خلاصه اینکه ایشون رفتند به قم و تا یه هفته دیگه بر نمی گردند.
    اما با مورد دوم که بعد ایشون اومده صحبت کردم و از نظر اعتقادی و مذهبی (که خیلی برام مهمه) و تحصیلات و خانواده و اخلاقی خیلی تناسب داریم. فقط خانواده ی من تحصیل کرده اند و خانواده ایشون فقط خواهرشون تحصیل کرده است.(2 تا برادر داره)
    اخلاقشون خوبه و قیافشونم متوسط رو به بالاست (به دلم نشسته) . تنها مسأله ای که منو دچار تردید میکنه قدشونه. من 160 هستم و ایشون هم نهایتا 2-161 . پدر و برادرم 170 و 180 هستند. مامانم هم ازم بلند تره. و کلا تو فامیل اکثر افراد قدشون بلنده. تو دخترای فامیل من جزء کوتاه ها حساب میشم.
    عادت به پوشیدن کفش پاشنه 5-4 سانتی هم دارم! این موضوع از نظر اونایی که ازدواج کردند خیلی مهمه؟
    ضمنا قد 160 برای دختر قد متوسط و خوبیه اما برای مرد کوتاهه، نیست؟ بعدا پشیمون نمیشم؟
    آیا بیشتر صبر کنم تا اون خواستگار هم بیاد و بعد تصمیم بگیرم؟
    سلام diamond
    نوشتی به دلت نشسته و سایر جهات پذیرفتیش و فقط در مورد قدش تردید داری...به نظر من در این مورد هم با خودت رو راست باش ببین برات چه قدر اهمیت داره ؟
    من این جوری به نظرم اومد که برای خودت اهمیتی نداره ومی خوای بدونی نظر دیگران در مورد قد ایشون چیه؟
    که اگه بگن نه قدش بد نیست بگی بله!یا اگه بگن نه خیلی کوتاه ردش کنی!
    نظر خودت برات مهم باشه
    تصمیم گیری تو اگر بر اساس صحبت و تایید دیگران باشه ظاهر هیچ وقت برات عادی نمیشه و کافیه از یکی بد بشنوی در موردقد همسرت و بهم بریزی
    ولی اگر این تصمیم رو خودت بگیری و خودت ببینی نظرت در مورد قدش چیه اون وقت اگه تمام دنیاهم بگن قدش کوتاهه برای تو اهمیتی نخواهد داشت.

8. 9 کاربر از پست مفید نازنین آریایی تشکرکرده اند .

نازنین آریایی (پنجشنبه 17 آذر 90)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 20 آذر 90 [ 16:14]
    سطح
    16
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 90
    دستاوردها:
    1 year registered500 Experience Points
    تشکرها
    5

تشکرشده 5 در 2 پست

Array

سلام عزیزم به نظر من قد زنو شوهر باید با خودشون تناسب داشته باشه نه با اعضای خوانواده و فامیل که حتی اگه هم قد هم باشین خوبه، به نظر من نباید اون خصوصیات خوبشو فدای قد کنی

10. کاربر روبرو از پست مفید hastiiii تشکرکرده است .

hastiiii (شنبه 19 آذر 90)

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 01 تیر 97 [ 15:49]
    سطح
    84
    Level completed: 54%, Points required for next Level: 233
    Overall activity: 18.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran10000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    3,189

تشکرشده 3,297 در 818 پست

Array

همسر من هم قد کوتاهی داره اما واسم اونقدر بی اهمیت بود که دفعه اول که اومد خواستگاری متوجه نشدم.این موضوع واسه من مهم نبود در نتیجه اگه کسی از اطرافیان هم چیزی بگن تاثیری نمی ذاره فقط تو دلم بهشون می خندم چون نمی دونن چه شوهر فوق العاده ای دارم و البته تاسف که چقدر سطحی نگر.
    حالا دختر دائیم که همیشه قد و قیافه طرف مقابلش واسش مهم بود نمیدونم تحت چه شرایطی به خواستگار قد کوتاهش جواب مثبت داد وحالا اصلا ظاهر همسرش به دلش نمی شینه و تو برزخ گیر کرده.
    نمی شه گفت کدوممون فکرش درسته.فقط به خودت بستگی داره.باور کن حتی کفش پاشنه بلند هم می پوشم واصلا واسم اهمیت نداره ممکنه ازش بزنم بالا.البته برای اینکه یه موقع خودش احساس نکنه قدش کوتاهه سعی می کنم نپوشم اونم همون طور که گفتم فقط به خاطر همسر

در ضمن یه چیز دیگه بگم بخندیم.تو مراسمها و اعیاد وقتی مردای دیگه می خوان با همسرم رو بوسی کنن مجبورن کمی خم شن و من با خودم تحلیل می کنم واسه خاطر همسر من خم می شه.

12. 5 کاربر از پست مفید رایحه عشق تشکرکرده اند .

رایحه عشق (جمعه 28 بهمن 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 07 شهریور 99 [ 23:27]
    سطح
    86
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 222
    دستاوردها:
    VeteranSocial10000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    3,951

تشکرشده 4,314 در 675 پست

Array

عزیزم. از ما می پرسی بعدا پشیمون نمی شی یا نه؟!
    این مثل اینه که من برم سر خیابون وایسم و به اولین کسی که برخوردم بگم: من قرمه سبزی دوست دارم؟! :D
    اینجا را که بگردی، هم کسانی بوده اند که با مردانی با قد کوتاه تر از خودشان ازدواج کرده اند و شادند و هم کسانی که با مردانی بیست سی سانت بلند تر از خودشان و ناشاد!
    قد به خودی خودی یک ملاک مطلق نیست. همانطور که تحصیلات نیست.
    تنها یک ملاک سلیقه ای‌ست و تو تعیین کننده نقش آن در زندگیت خواهی بود. باید خودت و علایقت را بیشتر بشناسی. در ضمن اگر زیاد تحت تاثیر قضاوت و نظر دیگران از خودت قرار می گیری، بهتر است قبل از تصمیم گیری در این مورد مطالعه کنی و یاد بگیری.
    اما با تو موافق نیستم که گفته ای خواستگار اول را به دلیل تحصیلاتش در آن رشته و مکان خاص، رد می کنم. برخی از افراد بر خلاف ظاهر غیر مذهبی، روی همسرشان غیرت بی جا دارند و آزادی عمل را از او می گیرند و در مقابل هستند کسانی هم که با داشتن وجهه مذهبی و حتی تحصیلات مرتبط، باز تر فکر میکنند. بد نیست با این آقا هم صحبت کنی و چند و چون فکری اش را جویا شوی. شاید نگاهش را پسندیدی.

برای تو در شناخت خواستگارانت و همینطور در زندگی آرزوی موفقیت می کنم

14. 2 کاربر از پست مفید آویژه تشکرکرده اند .

آویژه (شنبه 19 آذر 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    38
    دستاوردها:
    تشکرها
    26

تشکرشده 28 در 19 پست

Array

سلام دوستان خوبم:
    مرسی از همراهی همتون (رایحه عشق-hastiii- فرهنگ27- آویژه)
    آویژه گفته:
    ولی اگر این تصمیم رو خودت بگیری و خودت ببینی نظرت در مورد قدش چیه اون وقت اگه تمام دنیاهم بگن قدش کوتاهه برای تو اهمیتی نخواهد داشت.

بله منم میخوام که خودم بخوام ! یعنی اینکه اینقدر خوبی های دیگه اش برام پررنگ بشه که دیگه اینو با تمام وجودم بپذیرم.

همه تون نکات خوبی گفتید. این مسأله که تو سایت مطرحش کردم دلیل بر این نیست که من منتظرم بقیه حالا چه درست چه نادرست چی فکر می کنند و عمل کنم. بعضی از دوستان گفتند که میخوام طبق نظر دیگران برای خودم لباس بدوزم!
    همه مون میدونیم اینطور نیست و اصلا این درست نیست. فقط برای مشورت اینا رو مطرح میکنیم و خیلی اوقات یادآوری خیلی نکته ها و مسائلی که, وقتی به دیگری میخوایم مشورت بدیم, اونا رو از حفظیم اما سر خودمون باید 1ی اینا رو بهمون یادآوری کنه.
    خودمم آدمیم که 60 بار باید 1 چیزی رو حلاجی کنم! و تا دقیقه ی 90 هم اصلا جوابم معلوم نیست! اما وقتی متعهد به چیزی شدم, با دل و جان پذیرای اونم و به تصمیمم شکی ندارم . و میدونم بهترین تصمیم رو گرفتم.
    تشکر از همتون
    بازم منتظر نظراتتون هستم....

16. کاربر روبرو از پست مفید diamond تشکرکرده است .

diamond (شنبه 19 آذر 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    38
    دستاوردها:
    تشکرها
    26

تشکرشده 28 در 19 پست

Array

سلام دوستای خوبم

من کلی فکر کردم، 1بار دیگه هم باهم صحبت کردیم و متوجه شدم قدش از اونی که فکر میکردم بلندتره و من تقریبا پذیرفتم. البته بازم دوست داشتم بلند تر باشه ....
    اما خصوصیات خیلی خوبی داره و بین 15-14نفری که به طور رسمی خونمون اومدند و یکی دو جلسه یا بیشتر باهم صحبت کردیم، این از همه بیشتر به دلم نشسته !

- از نظر اعتقادی کاملا بهم میخوریم و برخلاف خیلی ها که تحصیلات عالیه پیدا می کنند، به خاطر محیط یا هر چی اعتقاداتشون سست میشه، ایشون اینطور نیست.
    - خوش اخلاق و مهربونه.
    - پدر و مادرش خیلی به فکر بچشون هستند و تمام تلاششون رو برای موفقیت ایشون کردند و می کنند. (با اینکه پدر و مادرم تحصیل کردند و پدر و مادر ایشون نیستند بازم ازشون خوشم اومده)
    - موقع صحبت با پدرم خیلی متواضعه و خیلی بهش احترام میذاره.
    - تو دانشگاه خوبی درس خونده و کارای بورسیه دکتراش هم الان داره انجام میشه اما اصلا خودشو نمیگیره! در صورتی که من یکم به خاطر مدرکم کلاس میذاشتم! (البته خیلی کم!)
    - خیلی مرتب و منظمه.
    - خوشم اومد که برای خرید خونه گفته خواستم صبر کنم تا ازدواج کنم و الان با نظر همسرم بریم یه جایی رو بخریم!

و خیلی خصوصیات خوبه دیگه...

اما هنوز بله رو کامل ندادیم و تا شنبه آینده قراره جواب نهایی رو بگیم.

خوشحال میشم بازم راهنماییم کنید که دیگه چه سوالاتی بپرسم و چه نکاتی مهمه؟

و دیگه اینکه متأهل ها بگن چه نکاتی وجود داره که قبل ازدواج باید خیلی بهش توجه کرد تا بعدا مسأله ای پیش نیاد؟
    مثلا یکی میگه وجود فلان خصوصیت خیلی مهمه، اگه باشه یا نباشه چنین است و چنان....

بازم متشکرم از همتون

راستی 1 نکته دیگه، یکی دو مورد دیگه هم تو این هفته برام اومده اما فعلا اجازه ندادیم بیان، آخه این یکی خیلی از معیارامو داره.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)