نوشته اصلی توسط
diamond
با سلام
26 ساله و دانشجوی ترم آخر کارشناسی ارشدم ، ظاهرمم خوبه . فعلا شاغم ، در دانشگاه هم 2 روز در هفته تدریس دارم. 2 خواستگار برام اومده. یکی دانشجوی دکترای فلسفه که قم تحصیل میکنه (تحصیلات حوزوی هم داره) ، دومی فوق لیسانس و هیأت علمی دانشگاه هست.
اولی رو هنوز ندیدم. چند باری تماس گرفتند بیان اما در اون برهه زمانی به علت مشغله کاری خودم و ایشون وقت آزادی رو به صورت مشترک پیدا نکردیم که بیان خونمون. البته به علت تحصیلات حوزوی ایشون ما خیلی تردید داشتیم و انگار اصلا ته دلمون به اینکه بیان و همو ببینیم راضی نبود. (البته اشتباه نشه، خانواده ی ما و همچنین خودم مذهبی هستیم اما فکر میکنم زندگی با فردی که چنین تحصیلاتی داره احتیاج به تقیدات خیلی بیشتری داره.) خلاصه اینکه ایشون رفتند به قم و تا یه هفته دیگه بر نمی گردند.
اما با مورد دوم که بعد ایشون اومده صحبت کردم و از نظر اعتقادی و مذهبی (که خیلی برام مهمه) و تحصیلات و خانواده و اخلاقی خیلی تناسب داریم. فقط خانواده ی من تحصیل کرده اند و خانواده ایشون فقط خواهرشون تحصیل کرده است.(2 تا برادر داره)
اخلاقشون خوبه و قیافشونم متوسط رو به بالاست (به دلم نشسته) . تنها مسأله ای که منو دچار تردید میکنه قدشونه. من 160 هستم و ایشون هم نهایتا 2-161 . پدر و برادرم 170 و 180 هستند. مامانم هم ازم بلند تره. و کلا تو فامیل اکثر افراد قدشون بلنده. تو دخترای فامیل من جزء کوتاه ها حساب میشم.
عادت به پوشیدن کفش پاشنه 5-4 سانتی هم دارم! این موضوع از نظر اونایی که ازدواج کردند خیلی مهمه؟
ضمنا قد 160 برای دختر قد متوسط و خوبیه اما برای مرد کوتاهه، نیست؟ بعدا پشیمون نمیشم؟
آیا بیشتر صبر کنم تا اون خواستگار هم بیاد و بعد تصمیم بگیرم؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)