سلام. از مشاوران محترم تالار و سایر دوستان به خصوص کسانی که متاهل هستند سئوالی داشتم. اگر ما با فردی برای آشنایی به قصد رابطه ی جدی و ازدواج رابطه داشته باشیم اما علاقه در حد خنثی باشد بعداً به مرور زمان این علاقه آیا تشدید خواهد شد؟ من با خانمی آشنا شده ام که در کل می توان گفت خوش چهره است. من به شخصه همیشه به رنگ پوست روشن بیشتر تمایل داشتم اما ایشون سبزه هستند. علت اینکه این دو دلی به وجود آمده این است که به نظرم از لحاظ سایر شرایط کیس تقریباً خوبی به شمار می روند و اگر علاقه ی زیاد به وجود آید قسمت عمده ای از دودلی و تردید من به کنار خواهد رفت. به طور مثال ایشون دانشجوی دکترا هستند و فرد مستقلی هستند. ناگفته نماند ما خارج از کشوریم.
یکی از مواردی که نظر من را جلب کرد خانواده ی خوب و صمیمی این خانم است. به نظر می رسد خانواده ی گرم و خوبی داشته باشد که به نظرم یک فاکتور مهم در انتخاب همسر است.
نظر شما چیست آیا این علاقه تشدید خواهد شد؟ آیا لازم است علاقه ی شدید در اول آشنایی به وجود آید؟ یا اینکه به مرور زمان علاقمندی بیشتر می شود؟
همانطور که گفتم بی علاقه نیستم اما بعضی از فاکتور ها مثل رنگ پوست کمی من را مردد کرده. بعضی وقتها آدم یه جایی می مونه که نه می تونه خودش رو قانع کنه که کاری رو انجام بده و نه می تونه خودش رو متقاعد کنه که اون کار رو انجام نده و فراموشش کنه. من الان در این وضعیتم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)