من واقعا با شوهرم چه جور رفتار كنم كه با هم لجبازي نكنيم ؟ من راهمايي ندارم كه كمكم كنه شما كمكم كنيد
ميشه جوابمو سريع بديد
تشکرشده 17 در 8 پست
من واقعا با شوهرم چه جور رفتار كنم كه با هم لجبازي نكنيم ؟ من راهمايي ندارم كه كمكم كنه شما كمكم كنيد
ميشه جوابمو سريع بديد
تشکرشده 17 در 8 پست
دوستان خوبم من اصلا ديگه نميتونم مثل قبل برم سراغ شوهرم چون اوايل ازدواجمون كه ميرفتم از 5 بار يه بار تو ذوقم ميزد حالا اصلا نميرم كه بخوام ببوسمش يا بغلش كنم و منتظرم كه اون بياد اونم كه نمياد اين ميشه اول ناراحتي و دپرسي من
يعني مشكل من اينقدر بي اهميت كه كسي جواب نميده من واقعا به مشكل بر خوردم
تشکرشده 8,998 در 1,493 پست
دوست عزیز سلام
لطفا یک عنوان مناسب برای تاپیکت انتخاب کن تا دوستان بهتر راهنماییتان کنند.
اگر امکان دارد کمی بیشتر راجع به مشکلت توضیح بده و کاملتر بگو که قضیه از چه قرار است؟
الان مشکل از شماست یا همسرتان و اصل مشکل چیست؟
منتظر پاسخ های شما هستیم.
تشکرشده 292 در 154 پست
سلام
عزیزم از مشکلت بگو؟ از خصوصیلت همسرت و خودت و مسائلی که دارید؟
تشکرشده 17 در 8 پست
[/font][font=Tahoma][/size][size=large] من و همسرم 1.5 ماه كه زندگيمون رو شروع كرديم اون زياد اهل بوسو بغل و كاراي عاشقانه نيست لبته فكر كنم دوسم داره من خسته شده بودم كه اوايل زندگيم همش به سمت اون ميرفتم از اون هيچ عكس العملي نميديدم مثلا موقعي كه از سر كار ميومد من ميپريديم بغلش بوسش ميكردم ولي اون منو پس ميزد ميگفت اي بابا ول كن خستم حال نادرم سرم درد ميكنه يه مثلا براي بيرون رفتن من كه ميگفتم بريم بيرون اون ميگفت نه بذار آخر هفته ولي اگه نيم ساعت بعدش دوستاش زنگ ميزدن حتي 8 شب هم بود ميرفتيم باهاشون من دوست دارم يه كاري كنم اونم عاشقانه با من باشه
azadeh29241 (دوشنبه 20 آذر 91)
تشکرشده 17 در 8 پست
من و همسرم1.5 (من 25 اون 27)ماه كه زندگيمون رو شروع كرديم اون زياد اهل بوسو بغل و كاراي عاشقانه نيست لبته فكر كنم دوسم داره من خسته شده بودم كه اوايل زندگيم همش به سمت اون ميرفتم از اون هيچ عكس العملي نميديدم مثلا موقعي كه از سر كار ميومد من ميپريديم بغلش بوسش ميكردم ولي اون منو پس ميزد ميگفت اي بابا ول كن خستم حال نادرم سرم درد ميكنه يه مثلا براي بيرون رفتن من كه ميگفتم بريم بيرون اون ميگفت نه بذار آخر هفته ولي اگه نيم ساعت بعدش دوستاش زنگ ميزدن حتي 8 شب هم بود ميرفتيم باهاشون من دوست دارم يه كاري كنم اونم عاشقانه با من باشه
تشکرشده 292 در 154 پست
قبل از ازدواج با هم رابطه داشتین ؟ یا خواستگارت بوده؟
به خودش گفتی که دوست داری ابراز محبت کنه بهت؟ یا توی خودت میریزی؟
همیشه همینطوره یا گاهی اوقات؟
تشکرشده 17 در 8 پست
من با اون حدود 1 ماه فقط آشنا بوديم اوايل نميگفتم حالا ميريزم تو خودم ولي گاهي اوقاتم كه ميگم بازم اون ميگه بس كن گير نده فرانك جونم خسته شدم من يه عمر پدر و محبت مردانه نداشتم حالا هم اين ..............
تشکرشده 8,998 در 1,493 پست
azadeh عزیز
لطفا در همان تاپیک "من واقعا با شوهرم چه جور رفتار كنم؟ " مسئله ات را مطرح کن و 2جا یک
مسئله را مطرح نکن تا تاپیکت حذف نشود.
در همان تاپیک "من واقعا با شوهرم چه جور رفتار كنم؟ " به تو پاسخ خواهیم داد.
کمی هم صبور باش تا به تاپیکتان رسیدگی شود.
تشکرشده 292 در 154 پست
بعضی از مردا یکم سردن . بیشتر دوست دارن توی خودشون باشن و خلوت کنن .
و اگه بهشون بگی بقول تو میگن گیره .... به نظرم اگه مشکل دیگه ای جز این مسئله نداری اصلا انقدر ناراحت نباش چون تو میتونی همونطور که می خوایش بسازیش
فقط این مهمه که فعلا یکم به خودت مسلط باشی و حرص نخوری تا بتنونی به زندگیت کمک کنی.
اگه پست زد باز هم تو برو جلو ازش نخواه که بهت محبت کنه تو باید بهش یاد بدی
با حرف اگه جواب نداده توی عمل نشون بده چند تا فیلم رمانتیک با هم ببینید بعد وسط فیلم بوسش کن دستشو بگیر و خیلی چیزای دیگه
مطمئن باش می تونی
فرانک68 (دوشنبه 20 آذر 91)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)