به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

موضوع: خيانت همسر

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 04 بهمن 90 [ 18:49]
    سطح
    16
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 35
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered500 Experience Points
    تشکرها
    1
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array

خيانت همسر

من٣٠ سال دارم و همسرم ٣٤سال ، ده ساله كه ازدواج كرديم و دوتا بچه داريم
    اول زندگي خيلي سختي كشيدم ولي خدا رو شكر مشكلات ماليمون تا حدود زيادي حل شد
    با شوهرم هيچ مشكلي نداشتم بغير از اختلاف سليقه هاي كوچك تا اينكه چند روز پيش احساس كردم شوهرم با يكي چت مي كنه چون اين كار ساعت هاي طولاني ادامه داشت مشكوك شدم تا نزديكش ميرفتم ياهو رو از صفحش پاك مي كرد .بهش گفتم با كي چت ميكني كاول گفت هيچ كس ولي بهش گفتم لب تاب رو بده من ببينم نداد و سريع نوشته هاش رو پاك كرد بعد گفت يكي از دخترهاي فاميلشونه و حرفهاي عادي راجب به فاميل و زندگي در فرانسه مي زدند( چون اون خانوم اونجا زندگي مي كنه) فرداش كه رفت سر كار رفتم توي صفحه فيس بوكش و پيغام هاي اونا رو خوندم و هزار بار خودم رو لعنت كردم كه چرا ديده .به قدري حرفهاي عاشقانه بينشون رد و بدل شده بود كه من در اين مدت ده سال نشنيده بودم يعني اصلا به من حرف عاشقانه نميزد و هر وقت مي گفتم چرا مي گفت كن بلد نيستم ولي در عمل بهت محبت مي كنم
    بعد از اينكه اينه رو ديدم بهش زنگ زدم و گفتم خيلي ناراحت بودم بيشتر به خاطر اينكه اعتمادم رو بهش از دست داده بودم نمي فهميدم چرا اين كار رو كرده.چون از هر لحاظ بهش ميرسيد محبت,احترام به خودش و خانوادش ،خونه و بچه ها خودش هم ميگه تو هيچ مشكلي نداري
    ولي بع از اينكه فهميدم ناراحت شد و تلفن منو قطع كرد كه تو نبايد مي خوندي حالا كه خوندي مشكل خودته كه بايد با خودت حل كني به من ميگفت خيلي مسىله رو بزرگش كردي اين يه چيز عادي همه مردا اينطورين بر دكتر تو انحصار طلبي و خيلي چيزهاي ديگه
    گفت من نمي دونستم تو ناراحت ميشي چون هميشه منو ازاد گذاشتي گفت كار سختيه ولي ديگه اين كار رو نمي كنم بع از كلي ناراحتي و مريض شدن من قبول كردم
    باز هم محبتم رو بهش زياد كردم تا اينكه باز ديروز ديدم داره مسيج ميده اول انكار كرد بعد گفت همون دختر هست مي خواسته بدونه شرايط زندگي ما به حالت اول برگشته يا نه ولي باز اعتماد نمي كنم چون گفتم ببينم باز هم پاك كرد
    من رفتم تو ياهو مسنجرش اسم ٢٠ تا دختر بود كه هر چند روز يه دفعه به چند تاشون مسيج مي داده
    باز ناراحتيمو ديد گفت ياهو و فس بو رو پاك كردم و ديگه كاري نمي كنم
    من چجوري دوباره اعتماد كنم؟؟؟؟
    ولي فهميدم كه حرف محبت اميز بلد بزنه ميگم چرا به زنت نمي زني ميگه من محبت كردن بلد نيستم اون رو مي تونم بهت قول بدم كه ديگه انجام ندم ولي نمي تونم بهت قول بدم كه بتونم محبت داشته باشم
    ميگم طلاقم بده ميگه در برابر تو و دو تا بچه مسؤل هستم ميگه تو برو عاشق كسي بشو خيالم ازت راحت بشه بعد طلاقت ميدم
    من خيلي دوسش دارم حتي وقتي كه از دستش خيلي ناراحتم نمي دونم بايد چيكار كنم خيلي درمانده و نا اميدم چرا زندگيم اينجوري شد
    هر چند ميگه كه ده ساله كه هميشه با كسايي دوست بوده ولي از هيچ جاي زندگيش كم نذاشته.
    من اين جور زندگي كردن در بي اعتمادي رو نمي خوام ميشه اصلا اين زندگي رو درست كرد؟
    ببخشيد اگر طولاني شد چون ذهنم خيلي اشفته هست.

2. کاربر روبرو از پست مفید گوهرنشان تشکرکرده است .

گوهرنشان (چهارشنبه 25 آبان 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 آبان 99 [ 01:26]
    سطح
    69
    Level completed: 15%, Points required for next Level: 342
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,477

تشکرشده 1,571 در 419 پست

Array

RE: خيانت همسر

سلام.متاسفانه اكثر آقايون توي اين سن و بعد از اينكه زندگيشون به يه ثباتي رسيد(يعني زن،بچه،شغل و درآمد و موقعيت اجتماعي..)از اينجور شيطونيا ميكنن و وسوسه ميشن.و اكثرا هم در همين حد چت و تلفن و اس ام اس هست و فقط درصد اندكي دنبال رابطه نامشروع يا صيغه و زن دوم ميرن...
    شما اول از همه بايد سعي كني حساسيت به خرج ندي چون ايشون رو حريصتر ميكنه...ولي رفتار و كلامتون آروم و در عين حال محكم و قاطع باشه...منظورم اينه كه خط قرمزتون رو مشخص كنيد و به ايشون اخطار بديد كه ادامه اين كار چه عوابقي براي زندگيش و آبروي خانوادگيش خواهد داشت...ولي همونطور كه گفتم با آرامش و خونسردي ولي با جديت و قاطعانه
    اگر كار خيلي جدي شد و ادامه پيدا كرد بهتره به يه مشاور خوب مراجعه كنيد و كمك بگيريد...

4. کاربر روبرو از پست مفید mehrdad_m تشکرکرده است .

mehrdad_m (چهارشنبه 25 آبان 90)

عضو فعال

آخرین بازدید
    چهارشنبه 09 بهمن 92 [ 23:55]
    سطح
    70
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 35
    دستاوردها:
    1000 Experience Points10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    12,283

تشکرشده 12,256 در 2,217 پست

Array

سلام،

ضمن خوش آمد گویی به شما،

اگر در قسمت جستجو کلمه "خیانت" رو وارد کنید، تاپیک های زیادی پیدا می کنید و می توانید راهکارهای کارشناسان در این جور موارد رو بخوانید.
    می توانید از این لینک استفاده کنید: کلیک کنید
    این لینک یک لیست چند صفحه ای از تاپیکهایی که در مورد خیانت هستند به شما می دهد.

البته مطمئن هستم که دوستان هم در همین تاپیک به شما کمک خواهند کرد.
    ولی باز هم تاپیک های مشابه رو مطالعه کنید.

در ضمن این تاپیک به انجمن "طرح مشکلات خانواده » درگیری و اختلاف زن و شوهر" منتقل می شود.

موفق باشید.

6. کاربر روبرو از پست مفید hamed65 تشکرکرده است .

hamed65 (پنجشنبه 26 آبان 90)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 09 دی 91 [ 09:58]
    سطح
    20
    Level completed: 4%, Points required for next Level: 96
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    33

تشکرشده 33 در 19 پست

Array

به نظر من هیچ وقت زندگیه 10 سالتو ول نکن. فعلا باهاش کج دار و مریض تا کن تا ببین چی می شه. چون بعد از طلاق زندگیه خوبی در انتظارت نیست. ای کاش به این زودی به روش نمی آوردی تا روش به روت باز نشه. ولی اگه ادامه پیدا کرد قضیه رو به خانوادش بگو و بعد سعی کن با توجه به شرایطتت بهترین تصمیمو بگیری.

8. کاربر روبرو از پست مفید shiva64 تشکرکرده است .

shiva64 (چهارشنبه 25 آبان 90)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 27 بهمن 90 [ 23:50]
    سطح
    16
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 14
    دستاوردها:
    تشکرها
    1
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array

سلام
    ببین عزیزم بهتره زود تصمیم نگیری اگه بخوای زندگی که ده سال ساختی یکدفعه خراب کنی خوشبحال اون میشه فقط جدی برخورد کن راحت نگذر تجسس زیاد خوب نیست نذار بفهمه مواظبش هستی ولی از دور کنترلش کن

10. کاربر روبرو از پست مفید پریشان تشکرکرده است .

پریشان (چهارشنبه 25 آبان 90)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 01 مرداد 91 [ 14:51]
    سطح
    21
    Level completed: 43%, Points required for next Level: 58
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    102

تشکرشده 94 در 53 پست

Array

سلام دوست عزیز به نظرم خیلی محکم وشدید جلو شوهر خود بایستید تا اهمیت زشتی کارش کاملا مشخص بشه (با توجه به اینکه شما مطرح کردید)و با اون خانوم وخانوادش هم تماس بگیرید وخیلی محترم ومنطقی خودتون را معرفی کنیدوجریان را کاملا به خانواده اون دختر شرح دهید وبگید به نظر شما که پدر یا مادر این دختر هستید این طبیعی است که با یک مرد زن دار این حرفهای عاشقانه زده شود؟؟کاملا آؤوم ومنطقی صحبت کنید به شوهرت هم بگو سلامت اخلاقی تو مهمترین مسئله در زندگی است واگه بفهمم یک بار دیگه با این خانوم هر حرفی ولو اندک زده باشی میام محل کارت ودادو بیداد راه می اندازم خلاصه پدرت را درمیارمو..ولی خودت چندان حرص نخور تو دلت چون ظاهرا شوهرت عیاش نیست وحالا اشتباهی کرده(واحتمالا خیلی زود ازدواج کرده ودوره مجردی نداشته)حالا تو در نطفه این رابطه را بکش چون ظاهرا هنوز اولشه چون مسیج بازی و ...مال اول یک رابطه است به امید خدا

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 04 بهمن 90 [ 18:49]
    سطح
    16
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 35
    دستاوردها:
    تشکرها
    1
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array

خيلي ممنون از همدلي همتون
    بايد بگم من با اون خانوم صحبت كردم و گفتم اگه ادامه پيدا كرد خانواده ها رو در جريان ميزارم ولي متاسفانه اين خانوم مطلقه هستن
    جالب اينجاست كه همسر من طوري با من رفتار مي كنه كه انگار من خيانت كردم و اون مورد ظلم واقع شده اصلا محل به من نميزاره و خيلي سرد برخورد ميكنه يعني اصلا حرف نمي زنه
    اين براي من خيلي سخته وقتي بهش سخت مي گيرم ميگه توتو توهم هستي و دوست داري يك مسئله كوچك رو بزرگ كني درسته كه با اين خانوم در حد اس ام اس بوده ولي به گفته خودش با خيلي ها .....داشته و مي گه اين كار رو همه مردها مي كنن فقط بد شانسي من اينه كه تو فهميدي
    ميگه من از كارم ناراحت نيستم از اين ناراحتم كه تو فهميدي
    حالا چه راهي رو پيشنهاد مي كنيد؟

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)