سلام.من مجرد هستم و تا به حال ارتباطی با جنس مخالف نداشتم ولی می خئاستم بدونم به غیر از جنس مخالف چیزی می تونه پرده بکارت یه دختر را پاره کند مثلا سوسیس خیا ر خودکار .من الان میخوام ازدواج کنم و میترسم از معاینه.چیکار کنم؟
تشکرشده 0 در 0 پست
سلام.من مجرد هستم و تا به حال ارتباطی با جنس مخالف نداشتم ولی می خئاستم بدونم به غیر از جنس مخالف چیزی می تونه پرده بکارت یه دختر را پاره کند مثلا سوسیس خیا ر خودکار .من الان میخوام ازدواج کنم و میترسم از معاینه.چیکار کنم؟
تشکرشده 143 در 53 پست
سلام .
بله مواردی که فرمودید میتونه پرده رو پاره کنه ، اما شما به جای خورد کردن اعصاب خودتون خیلی راحت به متخصص زنان و زایمان مراجعه کنید تا از عدم پارگی آن مطمئن شوید . زیاد نگران نباشید . ان شا الله که مشکلی وجود ندارد .
:)![]()
تشکرشده 222 در 118 پست
سلام samira1
متاسفانه ادم در سنین پایین تر کارهایی می کند که بعد ها به اشتباه خودش پی می برد
اینها که گفتی مشکل ایجاد میکنه با دکتر زنان صحبت کن
اگر در ان موقع خون نیامده باشد مشکلی نیست
تشکرشده 992 در 530 پست
سلام
من لينك يك سايت كه تمامي سئوالاتت قبلا در اونجا جواب داده شده رو بهت مي دم. يك سري بزن. ان شااله كه چيزي نشه باشه و بتوني ازدواج موفقي داشته باشي.
http://community.iransalamat.com
ویرایش توسط فرشته مهربان : جمعه 07 تیر 92 در ساعت 06:23
تشکرشده 496 در 278 پست
بهتره خودت شخصا به دكتر مراجعه كني تا خيالت راحت بشه و مطمئن بشي . عوض ترس و گريز از ازدواج بايد با عمل مواجه بشي و بري ببيني اصلا چيزي هست كه تو اينقدر نگراني يا نه . با رفتن به دكتر به اين شك و نگراني خاتمه بده
honarmand (شنبه 21 اردیبهشت 87)
سلام دوست عزیزم.
تا به یک متخصص خوب مراجعه نکنی مشخص نمیشه. اینا مشکل ساز هست ولی اگه احیانا بکارت هم دچار اشکال شده باشه(بجز تماس با جنس مخالف) پزشک قانونی با یکسری آزمایشهای دیگه میتونه گواهی سلامت بهت بده . ممکنه جنس بکارت شما ارتجاعی باشه و یا از نوعی باشه که این چیزا آسیبی بهش نرسونده باشه.اینا رو گفتم تا راحتتر بتونی دکتر بری . انشاالله که مشکلی نداشته باشی.
تشکرشده 0 در 0 پست
سلام . شاید خیلی این سئوالم مصخره باشه ولی اگر می تونین جوابش رو بدین .
آیا میشه از حالت های جسمی ، جنسی یا روحی پی به سکس داشتن دختر داشت ؟
یا به طور کلی رابطه جنسی با یک فرد ؟
اگر تونستین خوشحال می شم جوابش و از ایمیلم بخونم :
ویرایش توسط فرشته مهربان : جمعه 07 تیر 92 در ساعت 06:22
تشکرشده 3,465 در 1,036 پست
سلام
باید اون موقعه فکر الانو میکردی دختر.بهتره خودت بری پیش متخصص زنان.ولی من دارم شاخ در میارم یعنی تو واقعا" با این چیزا خودتو ارضاء کردی و به خودت آسیب رسوندی؟نترسیدی تو رحمت بشکنه و بدبخت بشی؟پناه بر خدا از دست شیطون
اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و جعلنا من اعوانه و انصاره و المستشهدین بین یدیه
behroozsh (پنجشنبه 07 شهریور 92)
تشکرشده 45 در 28 پست
دوست عزيز هميشه امكان هر چيزي وجود داره اما زياد نگران نباش چون پاره شدن پ بستگي به نوع اون داره.بهتره زودتر به پزشك مراجعه كني و از اين عذاب روحي راحت بشي.
oham2563 عزيز ميشه از حالتها فهميد كه قبلا دختر سكس داشته يا نه.
تشکرشده 6 در 6 پست
دوست عزیز من هم این ترسه شمارو حتی میتونم بگم خیلی بیشتر(ترس از معاینه)داشتم ولی هیج جیزی نیست و حتی برای دخترها خیلی ضروری تر از زن هاست.....من به پزشک که مراجه کردم گفت اصلا این تصور پرده بکارت یه اشتباهه این بکارت یه رگ هستش که بستگی به جسه و اناتومی اون خانوم جاش هم دقیق نیست بعضی ها خون ریزی دارن بعضی ندارن بعضی درد دارن و بعضی ندارن و طبق گفته اون پزشک به هیچ و به هیچ وجه مردی قادر به تشخیص داشتن و یا نداشتن بکارت نیست و اگر خانومی بیش از یک ماه هیچ تماسی با جنس مخالف یا هر چیزه دیگه که شما ان ها را تصور میکنید نداشته باشد به غیر از متخصصین و معاینه و ازمایشات مخصوص هیچ کس نمیفهمه .....دوست عزیز الان پزشک ها گواهی بکارت صادر میکنن و هزینه 80هزار تومان داره این چیزا دیگه در جامعه ما به کثافت کشیده شده این ترس رو از خودتون دور کنید و براتون ارزوی زندگی مشترک پر از ارامش و شادی دارم!!!!!!نیروی خودتون رو برای چیزای مهم تر بزارید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)