اقایون و خانوم ها سلام ، میشه بفرمایید بعد از ثبت اطلاعات و دریافت کد رهگیری و اتمام ثبت نام در بانک چقدر طول میکشه تا پول بیاد تو حساب ؟
تشکرشده 4 در 3 پست
اقایون و خانوم ها سلام ، میشه بفرمایید بعد از ثبت اطلاعات و دریافت کد رهگیری و اتمام ثبت نام در بانک چقدر طول میکشه تا پول بیاد تو حساب ؟
تشکرشده 14,130 در 2,566 پست
پول همین جوری توی حساب نمیاد
شما می باست پس از تاید کدملی و مشخصات شناسنامه ایتون از طرف بانک مربوطه تعیین شعبه بشوید
و سپس به شعبه تعیین شده مراجعه کنید و مراحل تشکیل پرونده و ارائه مدارک و آوردن ضامن و امضا قرارداد بانک را طی کنید و بعدش موفق به اخذ وام بشوید
تشکرشده 4 در 3 پست
با تشکر ، میدونم ، تمام اینکار ها انجام شده ، حالا چقدر طول میکشه بعد از اتمام کار بانکی و ضامن وام رو دریافت کنیم ؟نوشته اصلی توسط بالهای صداقت
تشکرشده 291 در 66 پست
يك هفته عزيزم
تشکرشده 4 در 3 پست
با تشکرنوشته اصلی توسط مريم صوفي
کسی این روزها وام رو دریافت کرده ؟ میگن سایت مرده فلانه ، پول ندارن از این داستانا
ببین اعتبار تسهیلات ازدواج یک ماه بود که از طرف بانک مرکزی اعلام نشده بود و دقیقا یک ماه میشد که سایت ازدواج بدون تغییر بود
به بانک ما دیروز ابلاغ اعتبار صورت پذیرفت نمی دونم کدوم بانکی
مشتریان یک ماهه ما امروز تازه دارند تعیین شعبه میشن
توی سایت ازدواج میری وقتی کد ملی و رهگیری رو وارد می کنی وضعیت تسهیلاتت رو چه جوری نشون میده؟
تشکرشده 291 در 66 پست
ببين ما يك ماه پيش همه كاراشو انجام داديم.يادمه ما پنج شنبه رفتيم بانك وهمه چيزو ارائه داديم ضامن وهرچي مدارك كه ميخواستن وسطاي هفته بود كه زنگ زدن گفتن واريز شده يعني يك هفته هم نشد
تشکرشده 4 در 3 پست
یک ماه پیش تکمیل مدارک کردید بعدش یک ماه صبر کردید ؟نوشته اصلی توسط مريم صوفي
نمی فهمم منظورتونو .
پنجشنبه هفته پیش مدارکتونو تکمیل کردید بعدش این هفته گفتن واریز شده ؟
من بانک ملتم
بانک ملت هستم ، وضعیت رو میزنم چون تازه امروز ثبت نام کردم هیچی جلو تسهیلات نزده .نوشته اصلی توسط بالهای صداقت
ضامن و مدارک همه چی تکمیل اماده کردم .
یعنی 1 ماه 2 ماه سر کاریم ؟
کلا کدوم بانک بهتره ؟ الان ملت ، ملی ، مسکن داره و میشه انتخاب و ویرایش کرد .
تشکرشده 291 در 66 پست
مگه شما نميخواي بدوني بعد از ارائه مدارك(ضامن وشناسنامه وعقد نامه و...) به بانك كي پولتون واريز ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟مگه نگفتيد همه كاراشو انجام داديد؟ خب من بهتون ميگم يك هفته. همه قضاياي مربوط به وام من هم مربوط ميشه به يك ماه پيش .اكي؟
برو توی قسمت پیگیری ثبت نام قبلی
کد ملی و کد رهگیری ات رو بزن ببین چه پیغامی میده
اگر می خواهی کد ملی ات رو بنویس من نگاه کنم
بانک ملت تا اونجا که من میدونم اعتبارش هنوز نیومده
بعدش اونجا وقتی تشکیل پرونده دادی ، برات سخت نمیشه بری یک بانک دیگه دوباره از نو تشکیل پرونده بدی؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)