بچه ها من ديگه خسته شدم.هر لحظه زندگيم همش غمه انگار غم تو ذاتمه.خسته شدم به خدا.چرا من اينطوريم.
تشکرشده 25 در 17 پست
بچه ها من ديگه خسته شدم.هر لحظه زندگيم همش غمه انگار غم تو ذاتمه.خسته شدم به خدا.چرا من اينطوريم.
تشکرشده 47 در 19 پست
منم یه مدت بود احساس می کردم چیزی شادم نمی کنه
سریال های خارجی می خریدم و نگاه می کردم یه مدت هم انیمه نگاه کردم خوب شدمالبته هنوز هم نگاه می کنم
آهنگ های شاد بزار و خودتو مجبور کن حتی اگه بلد نیستی برقصی
فیلمو سریالای غمگین نگاه نکن توی مراسم های گریه و زاری اصلا شرکت نکن اگه می تونی یه مدت برو مسافرت خونه نمون تنها نمون زنگ بزن مهمان دعوت کن خونتون بالاخره یه جور خودتو سرگرم کن سریع خوب می شی
تشکرشده 12,256 در 2,217 پست
سلام،
عنوان تاپیک شما مبهم است.
لطفاً در پست بعدی خودتون یک عنوان مناسب اعلام کنید تا مدیران عوض کنند.
hamed65 (سه شنبه 15 شهریور 90)
تشکرشده 141 در 76 پست
توضیح بدید بیشتر!
تشکرشده 3,286 در 817 پست
با سلام
در صورت مبهم بودن موضوع ، و خلاصه نویسی های بدهدف این موضوع حذف خواهد شد .
لذا در صورت این که خواهان ادامه این موضوع هستید ، عنوانی مناسب و شرحی بهتر را اعلام بفرمایید .
تشکرشده 25 در 17 پست
شايد نوشتن بي هدف نشون گر يه آدم بي هدف باشه؟چرا بايد مهم ترين موضوع ، حذف اين مطلب باشه؟
براي من انتخاب موضوع هميشه سخت ترين كار اينجا بوده.اگه مدير تالار به جاي همدردي بيشترين هم و غمش حذف نوشته هاي يه آدم سردرگمه.ترجيح ميدم سكوت كنم و تا آخر عمرم به اين زندگي زجر آور ادامه بدم.البته زياد هم مشخص نيست شايد تا آخرش زياد طول نكشه.
تشکرشده 10,163 در 2,191 پست
هر شیشه ای شکستنی است
آدمها هم از این قائده مستثناء نیستند،میشکنیم، با دلیل ،بی دلیل، اصلا" گاهی وقتها اینقد حالمون بد میشه که دنبال بهونه میگردیم!نه؟
یه دفتر دارم مربوط به 4 سال پیش، توی اون دفتر نوشتم،اگر تمام زندگی، اطرافیان ،دوستان ،همه و همه بسان سنگ شدند، و جلوی پای تو ،جلوی راه رفتن و گام برداشتن تو را گرفتند، تو خوب باش، اما شیشه نباش
تو خوب باش و خودت سنگ نشو در حق خودت
lovestory عزیز
نیت اصلی از ایجاد چنین فضای ،جمع شدن ما به دور هم و رفع مشکلاتمان است، اما هر فضای باید چهارچوب خاص خودش را داشته باشد،درسته؟
بنظر من تعیین یک عنوان برای مشکلت اولین گام برای شناخت و رفع آن است،اینطور نیست؟
گذشته از آن تاپیکهای که عنوان آنها کلی باشد و نامفهوم ؛مورد توجه قرار نمیگیرند.
ما منتظر شندیم حرفهای تو هستیم،منتها عنوان جدید رو هم در ارسال بعدیت ذکر کن![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)