یادمه زمانی که برای بار اول اومدم همدردی اصلا حالم خوب نبود مشکلم هیچ جا نمیتونستم بگم به اینترنت و سایتا هم اعتماد نداشتم(میترسیدم اونی که دوسش دارم بیاد و ببینه) دوستای نزدیکمم همه چیو نمیدونستن!کلا وضع روحیم بد بود اومدم اینجا درد و دل کردم و تاحدودی که میشد از مشکلم گفتم و دوستان هم کمک کردن!
از اون بار هرموقع حالم بد بود میومدم اینجا خدایی هم حالم بهتر میشد اگرم میتونستم به دوستان دیگه کمک میکردمتا اینکه دیدم خدارو شکر امشب عضو کوشا شدم تو شرایطی که حالم اصلا خوب نبود کلی شاد شدم
اما خیلی وقتا دلم از همدردی گرفت وقتی میدیدم که خیلیا با کلی مشکل و ناراحتی میان و درد و دل میکنن و تقاضای کمک میکنن اما خب به دلایل مختلف مثلا عدم توانایی مراجعان در دادن پاسخ کسی به تاپیک اونا جواب نمیده و متاسفانه از مشاوره های مدیران و مشاوران خوب سایت هم محروم میمونناین درحالیکه اگه کاربری که سابقه طولانی حضور در همدردی داشته باشه سوالی بپرسه با جوابای کامل و طولانی مشاوران روبه رو میشه!!!!!!!!!!!!!!درست اونا پیشکسوتن و حق آب و گل دارن اما خب باید این نکته فراموش نکنیم که عزیزانی که میان سایت و مشکلشونو میگن ممکنه دسترسی به مشاور حضوری نداشته باشن یا اینکه توانایی پرداخت هزینه نداشته باشن و چشم امیدشون به سایت باشه!
حاا من به عنوان یه خواهر کوچیک خواستم یه پیشنهاد بدم بهتر که یه جور هدف مندی بشه تو سوال پرسیدن و جواب دادنا مثلا مشاورای عزیز که من تعدادیشونو میشناسم فرشته مهربون .. آنی و آقا کیوان و آقا حامدو بلو اسکای عزیز و مدیر گرامی با صلاحدید خودشون به یه موضوع خاص هرکدوم جواب بدن و کمک کنن یه جور که به سوالات دوستان حداقل یه مشاور جواب بده تا همه از نظرای کارشناسانه مشاوران بهره مند شند...البته این فقط یک پیشنهاد در جهت کمک به پیشرفت سایت بود
بازم کمال تشکر دارم از مدیران گرامی![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)