سلام پسری هستم که امروز با دوست دخترم بهم زدم .یکی کمکم کنه یکی باهام حرف بزنه من همه دوستام تنهام گذاشتن.فقط به مرگ فکر میکنم.حس میکنم آخر زندگیم هستم.خواهش میکنم یکی راهنماییم کنه.هیچ جارو پیدا نکردم واسه حرف زدن.
تشکرشده 0 در 0 پست
سلام پسری هستم که امروز با دوست دخترم بهم زدم .یکی کمکم کنه یکی باهام حرف بزنه من همه دوستام تنهام گذاشتن.فقط به مرگ فکر میکنم.حس میکنم آخر زندگیم هستم.خواهش میکنم یکی راهنماییم کنه.هیچ جارو پیدا نکردم واسه حرف زدن.
تشکرشده 12 در 8 پست
سلام،خوش اومدی به اینجا
یه کم اطلاعات بیشتری بده از خودت؟
نمی دونم ماجرا چیه ولی همین اول بهت می گم برا بودن تو یه رابطه هر دو طرف باید راضی باشن و بخوان با هم باشن،اگه به این فکر کنی که همیشه خدا صلاح بندشو می خواد و اگه یه چیزی رو که فکر می کنی خیلی خوبه ازت می گیره بدون حتما چیز بهتری می خواد بهت بده
از دلیل به هم خوردن رابططون بیشتر بگو تا بچه ها کمکت کنن.
تشکرشده 10,163 در 2,191 پست
سلام سامان عزیز
به همدردی خوش آمدی، سعی کن آرامتر باشی،و با آرامش از خودت بگی
پسر،آخر زندگی رو خودت رقم میزنی؟
ما منتظر شنیدن حرفهای شما هستیم
keyvan (پنجشنبه 10 شهریور 90)
تشکرشده 0 در 0 پست
پسری هستم 23.با دختری در طول 2سال دوست بودم. جمعه قراره خواستگاری ازشو داشتم.اما حدود 3ساعت پیش به زنگیدو گفت که همه چی کنسله بدم گوشیشو خاموش کرد.ببخشید من حالم خوب نیست نمیتونم چیز بنویسم.
تشکرشده 12 در 8 پست
باید به خودت مسلط باشی،هر وقت کاملا آروم شدی پیگیری کنی ببینی دلیلش چی بوده؟
شاید اتفاقی تو خانوادشون افتاده ،شاید سو تفاهمی پیش اومده و هزارتا دلیل دیگه که با آرامش باید پیگیرشون بشی.
خانواده هر دو طرف کاملا در جریانن؟
اگه آره نظرشون چی بوده؟
تشکرشده 0 در 0 پست
این آخر زندگی نیست؟2روزه دیگه قراره خواستگاری داشته باشیو همه چی بهم بریزه؟تمام نقشه هات تمام برنامه هت؟عشقت بذاره بره با 2سال خاطره بدونه علت در عرض 3ساعت ترکت کنه چیکار کنم من آخه؟
خوانوادش نمیدونستن که دوسته با من.قبول کرده بودن که برم خواستگاریش.
تشکرشده 12 در 8 پست
به خاطر همین عشقی که داری ازش صحبت می کنی بهتر نیست یه کم صبر داشته باشی،
عاشق باید صبور باشه..........
تشکرشده 0 در 0 پست
هیچکس منو درک نمیکنه.صبر چی هست الان من باید چیکار کنم؟خود کشی؟
تشکرشده 10,163 در 2,191 پست
سامان عزیز من درکت میکنم، و بهت حق میدم، الان وقت نصحیت کردن هم نیست، من این تجربه رو داشتم، میفهممت
سعی کن آرام باشی، واقعیت هر چه که هست تو زیاد بزرگش نکن،متوجه میشی؟ میدونم غصه داری،گریه میکنی، بی قراری، دلتنگی،همه رو میدونم، اما با این وجود تنها خود تو میتونی خودت رو آرام کنی و صبور باشی ما به عنوان دوست کنار تو هستیم![]()
keyvan (پنجشنبه 10 شهریور 90)
تشکرشده 12 در 8 پست
آره صبر همونی که ازش داری فرار می کنی...من کاملا درکت می کنم....می تونی بری پست های منو ببینی....2 سال صبر برا رسیدن به کسی...اونوقت در عرض 2 ساعت می خوای تقاص این صبرت رو از خودت بگیری!!!!!!
حتی به این فکر نمی کنی که دلیلش می تونه چی باشه؟؟؟؟
شاید با خانوادش صحبت داشته و اونا مخالفت کردن...این کاملا طبیعی هست....مطمئن باش اگه دوست داشته باشه دوباره بر می گرده....اگه هم این طور نباشه...شما می تونی با کسی که دوست نداره خوشبخت بشی؟؟؟؟؟
s_asal (چهارشنبه 09 شهریور 90)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)