نوشته اصلی توسط
ghalam63
سلام دوستان عزیز راستش مسئله ای که چند وقته ذهنمو خیلی مشغول کرده و واقعا نمیدونم باید چی کار کنم مسئله مربوط به برادرم میشه برادر من 24 سالشه و من مدتیه خیلی نسبت بهش بدبین شدم فکر میکنم که با دختری رابطه جنسی داره راستش به خاطر اینکه خواهرم تو وسایلش یه اسپری سرد کننده که آقایون برای دیر انزالی استفاده می کنند و یه ژلی که خانوما برای رفع خشکی واژنشون ازش استفاده کرده پیدا کرده خواهرم معتقده که برادرم رابطه جنسی داره راستش زمانی که نوجوون بود تو وسایلش یه فیلم پورنو پیدا کردم و متوجه شدم تو اینترنت هم به سایت های سکسی سر میزنه اون موقع که با مشاور صحبت کردم گفت این ها کنجکاوی هایی هسنتد که تو نوجوونی طبیعیه اما الان چی راستش من اصلا نمیتونم رابطه جنسی قبل از ازدواج قبول کنم و میدونم که برادرم تو محیط بدی قرار داره و دخترای چی بگم از نظر من خراب دور و برش هستند اینو همسرم میگفت که دوستای برادرم و دخترای اطرافش دیده بود میگفت خیلی لاتند چند بار با برادرم صحبت کردم و گفتم حالا که درسش تموم شده اجازه بده چند تا دختر بهش معرفی کنم اما گفت که اصلا تمایلی به ازدواج نداره راستش واقعا نمیدونم چی کار کنم چون برادرم با اینکه تحصیلکرده است اما با دوستاش یه غرفه تو پارک دارند که اصلا محیط جالبی نیست و من میدونم این قضایا هم از اونجا سرچشمه میگیره و با اینکه خیلی بهش اصرار میکنیم که از کار اونجا دست بکشه و دنبال یه کار مناسب بره اصلا تو گوشش نمیره به نظر شما با مسائل جنسی برادرم چطوری برخورد کنم ممنون میشم نظراتتون بگید چون واقعا احتیاج به همفکری دارم
علاقه مندی ها (Bookmarks)