[/font][/size]باسلام خدمت شما
بنده 26سال دارم مطلقه هستم دانشجوی فوق لیسانس هستم. حدود سه سال پیش جدا شدم . و اما مشکل من :
بنده حدودا یک ماهی میشه که خیلی خلق ام گرفته است و در اوایل این حالت نبود اما الان یک هفته ای میشه که خیلی خلق ام گرفته است فکر می کنم دلیلش هم این باشه که با یکی از خاستگارهام که خیلی هم از طرف من تایید شده بودن به توافق نرسیدیم و ایشون بعد از یکی دو هفته گذاشتن رفتن از اون موقع به بعد من خیلی دپرس شدم شب ها دیر وقت بخواب میرم انگیزه برای انجام دادن هیچ کاری ندارم کارهام را بسختی انجام میدم خلاصه خیلی روحیه ام خرابه بعضی وقت ها هم گریه میکنم وضعیت مالی هم به دلیل اینکه سرکار نمیرم آنچنان نیست که پیش یک مشاور برم از طرفی هم دوس دارم برم سرکار ولی کار پیدا نمیشه همه اینها دست به دست هم داده و باعث اسفناک تر شدن اوضاع شده از طرفی هم نمی تونم به کارهای پایان نامه ام برسم و به برنامه ریزی هایی که کردم عمل کنم هرروز میگم فردا مقاله هامو ترجمه می کنم ولی .... خیلی دلهره دارم خیلی ناراحت و دپرس ام احساس میکنم تو سیکل معیوب گیر افتادم و راه فراری برام نیست تروخدا بدادم برسید خسته شدم از این همه تنهایی تا کی باید صبر کنم ؟!
[size=medium][font=Tahoma]