به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9
    عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 آبان 94 [ 15:10]
    سطح
    59
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 180
    Overall activity: 19.0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    527

تشکرشده 528 در 161 پست

Array

آیا این نشانه ها درسته؟

سلام به همه دوستان

شاید اگه تاپیکهای دیگه من را دیده باشید بدونید که من الان دارم با یک دختر خانم به قصد ازدواج صحبت میکنم(هر دوی ما خارج از کشور هستیم و هر دو خانواده هم در جریان هستند)

من براساس تجربه میدونم که خیلی سخت و پیچیده هست که شخصیت آدمها را از روی رفتارهاشون حدس زد ... از طرف دیگه فرهنگ ما این اجازه را نمیده که ما به اندازه کافی با فرد مقابل تعامل داشته باشیم تا بتونیم به راحتی به خصوصیاتش پی ببریم... بنابراین مجبوریم براساس یک سری از رفتارهای فرد گمانه زنی کنیم... این گمانه زنی خیلی میتونه اشتباه باشه... اینجا است که فکر میکنم نقش خانواده، مشاور و ... پررنگ میشه...

توی این تاپیک
    http://www.hamdardi.net/thread-11510.html
    میتونید بعضی خصوصیات خودم و معیارهام برای ازدواج را ببینید

متاسفانه من الان به مشاوری که با فرهنگ ما و بینش و آداب ما آشنا باشه دسترسی ندارم... بنابراین میخواهم اینجا گمانه زنی های خودم و دعدعه هام را با شما مطرح کنم و ببینم آیا آنچه من از رفتارهای ایشون برداشت کردم درسته یا نه؟ خط بین بعد مثبت و منفی این معیارها کجاست؟ و اگر نه چطور میتونم بیشتر این موضوعات را بشکافم...

من برداشت خودم را اول آوردم و بعد حرفها یا رفتارهایی از ایشون که من را به این نتیجه رسوند

1* منفی نگری و عدم اعتماد به نفس
    --- "خیلی خوشگل نیستم"...
    ---"ایرانی ها فضول و زیرآب زن هستند"
    ---"خارجی ها تا کمک بخواهی دوست هستن اما اگه ازشون کمک بخواهی نه"
    ---رفته بودیم بیرون نقشه کاغذی نداشتیم من گفتم طوری نیست من با موبایلم مسیر را پیدا میکنم...ایشان چند بار گفت گم میشیم ها... بریم نقشه بگیریم

2*استرس داشتن (این را خودشون هم تایید کردند)
    ---" رانندگی توی ایران اعصاب خورد کن بود گذاشتمش کنار"
    --- داستان نقشه که تو مورد بالا گفتم میتونه نشانه استرس هم باشه
    +++++ایشون میگه وقتی استرس دارم غر میزنم

3*عدم صداقت
    --- جلسه قبل که بیرون بودیم من متوجه شدم که ایشون لنز زده اما تا حالا به من نگفته بود که عینک استفاده میکنه...خود موضوع عینک شاید مهم نباشه اما گفتنش چی؟

4* سمج بودن
    ---دانشگاه یک درس بهشون پیشنهاد کرده بود که ایشون دوست نداشت اون درس را بگیره... حدود 2 هفته استرس(نگرانی) داشت تا بالاخره با اصرار درس را عوض کرد

5*وابستگی بیش از حد به خانواده
    --- به نظر میرسه خانواده(اعم از مادر یا مادر بزرگ) در دیز جزئیات کارهاش هستند.. البته یک بخشیش طبیعی هست چون ایشون تنها داره در اینجا زندگی میکنه.. اما من نگرانم بعد هم همین وضعیت ادامه داشته باشه

6* احساس میکنم آن شادی و شادابی که باید یک دختر داشته باشه را ایشون نداره... البته شاید هم به خاطرکنترل احساسات باشه ... یعنی احساس میکنم زندگی مشترک ما کسل کننده میشه

7*تفریحات ایشون خلاصه میشه به تلویزیون و اینترنت و گاها مهمانی دوستان... اهل شعر، ادبیات، هنر، مطالعه و ورزش نیست

8* جدای از مسائل ظاهری مذهب(مثل نماز و..) من شخصا به مسئل عرفانی خیلی علاقه داشتم و دارم... یعنی بخشی از تفریحات من توی این مقوله هست... چه با خوندن کتابهای شعر یا ادبیات چه با خواندن قرآن و... به نظرم میرسه من خیلی در این زمینه با ایشون حرف مشترک نداشته باشیم...

9* به نظرم میرسه یک مقدار خساست یا حسابگری داشته باشند(خودشون هم گفتند باید بیشتر خرج کنم) حالا این را چطور میشه فهمید و اینکه آیا این یک خصوصیت خوبه برای خانم یا نه؟

10*ایشون الان حدود 29 سال داره... با توجه به اینکه احتمالا ما تا 3-4 سال آینده هم بچه دار نشیم(چون ایشون مشغول تحصیل هستند) آیا این مشکل ساز خواهد بود؟

11*ایشون میگه من تحکم را نمی پذیرم... من دقیقا نمیفمم مرز بین تحکم و خواسته چیه... یعنی من هم با تجکم مخالفم ولی اگه فردا مثلا من بگم به خانمم که دوست ندارم تو فلان کار بکنب بگه تو داری تحکم میکنی..

ببخشید تاپیکم طولانی شد... اگر میخواستم برای هرکدوم یک تاپیک جدا بزنم بدتر بود بعلاوه اینکه هرکدوم از اینها میتونه روی دیگری هم تاثیر داشته باشه.. بنابراین فکر کردم در مجموع شاید بهتر باشه

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 25 مهر 92 [ 09:18]
    سطح
    69
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 194
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکرها
    4,891

تشکرشده 4,928 در 1,071 پست

Array

RE: آیا این نشانه ها درسته؟

از بین خصوصیاتی که شما شمردید، بنظر من بعضیها مثبت هم هستند و من خودم آنها را در یک فرد می پسندم. اما ممکن است فردی دیگر و مثلا خود شما همه را منفی بداند.
    با این توضیح شاید خیلی دیگران نتوانند کمکی به شما بکنند. البته اگر منظور شما از ایجاد این تاپیک این باشد که بدانید این خانم مناسب ازدواج با شما هست یا نه.
    فکر کنم بد نباشد که شما تمام خصوصیات مثبت و منفی ایشان را لیست کنید و به ترتیب اهمیتی که برایتان دارد، ضریبی برای هریک درنظر بگیرید. بعد به هر خصوصیت امتاز بدهید و در ضریبش ضرب کنید و نهایتا باهم جمع کنید و ببینید در مجموع چه امتیازی می آورند. فکر می کنم 70-75 درصد را مناسب می گیرند.

در مورد آیتم 10، نگرانی شما بابت بالا رفتن سن مربوط می شود به مسائل روحی یا جسمی برای بارداری و تربیت فرزند؟ هردو به خود شخص برمی گردد و نمی توان نظر کلی داد. من خودم در مقالات مختلف خوانده ام که امروزه ممکن یک خانم 30 ساله سالم نسبت به یک خانم 20 ساله که ناراحتی خاصی دارد، جنین سالمتری را بپروراند. و از لحاظ روحیه و ظرفیت تحمل شیطنت های بچه و توان برقراری ارتباط با او هم که باز بستگی دارد به خصوصیات خود شخص.

آیتم 11 را هم بجای سوال از ما از خودشان بپرسید. مسائلی که مد نظرتان است را مرور کنید و تک تک بپرسید که در صورت پیش آمدن این مسائل و وجود اختلاف بین نظرمان، شما چگونه برخورد خواهید کرد.
    البته اگر شما در هر اختلاف نظری انتظار داشته باشید که حرف شما تایید و اجرا شود، از نظر من (که البته نظر من در اینجا مهم نیست) تحکم است ولی اگر در اختلاف نظرها با بحث و استدلال از جانب دو نفر، هردو در یک تصمیم به توافق برسند دیگر تحکمی در کار نیست.

3. 4 کاربر از پست مفید هستی تشکرکرده اند .

هستی (یکشنبه 09 مرداد 90)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    59
    دستاوردها:
    تشکرها
    527

تشکرشده 528 در 161 پست

Array

من منظورمبیشتر این بود که ببینم آیا از روی یکی دو تا مثال میشه یک نتیجه گیری شبیه آنچه که من کردم کرد یا نه

حالا من اگه مطمئن بشم که ایشون مثلا سمج هست(به معنای منفی) و نه دارای پشتکار(به معنای مثبت) اون وقت میتونم بگم که خوب من کدوم را دوست دارم و امتیازش چیه

من الان توی این پست بیشتر در شناخت خصوصیات ایشون دچار تردید هستم نه انتخاب خودشون

ممنون میشم بگید چجوری میتونم دقیق تر بعشی از این خصوصیات را واکاوی کنم

در مورد آیتمهای 10 و 11:

آیتم 10: بازهم سوال من اینه که چه جور میشه تشخیص داد؟ این که به فرد بستگی داره حرف صحیحی هست اما من راهکار برای فهمیدن این موضوع در مورد یک شخص بخصوص میخواهم

آیتم 11: اگر فرض کنیم تعریف شما از تحکم درست باشه این بدین معنی است که من باید برای همه کارهایی که از خانمم می خواهم(و بالعکس) نه تنها استدلال داشته باشم که باید استدلالی قویتر داشته باشم... اولا در این صورت زندگی به نظرتون خسته کننده نیست همش میشه جلسه بحث و توجیه و منطق و استدلال... بعد هم مگه همه چیزهای زندگی استلالی است پس احساسات چی میشه... پس شرایطی که بحران وجود داره چی میشه... جاهایی که قابل استدلال نیست...البته میدونم که این سوالها یک مقدار بزرگنمائئ هست اما فقط میخواستم به اون روی سکه هم نگاهی کرده باشم

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 26 آذر 90 [ 17:48]
    سطح
    24
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 44
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    23

تشکرشده 23 در 11 پست

Array

منم با موضوعاتی که شما برخورد میکنید تا همین ده روز پیش درگیر بودم(منظورم اینه که موقعیتتونو درک میکنم)
    ولی به نظرم قضاوت از روی نشانه ها(به قول خودتون) یه کمی عجولانست

مثلا در ارتباطی که با اقایی به منظور شناخت ازدواج قرار داشتم ایشون از یک جمله من برداشت کرده بود که من رک نیستم درصورتی که یکی از صفتهای من رک ورو راست بودنه؛حالا ایشون ازیه حرفی این برداشتو کرده بود که از نظرمن کاملا اشتباه بود،اگرایشون مجموع رفتارای منو در نظر میگرفت شاید به من نمیگفت رک نیستی

خلاصه منظورم این بود درست نیست از یه رفتار نتیجه گیری کلی داشت،فقط به عنوان یه هشدار در نظرش بگیرید که بیشتر درموردش اطلاعات به دست بیارید

6. 5 کاربر از پست مفید mahtaab تشکرکرده اند .

mahtaab (یکشنبه 09 مرداد 90)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    59
    دستاوردها:
    تشکرها
    527

تشکرشده 528 در 161 پست

Array

مهتاب خانوم حرف تون را کامل قبول دارم ... برا همین اومدم این تاپیک را زدم که ببینم حالا با این علایم هشدار چه کنم

یعنی میخام هم بی توجه نباشم هم وسواس نداشته باشم

ممنون میشم بگید چجوری میتونم دقیق تر این خصوصیات را واکاوی کنم تا مطمئن بشم مشکلی نیست

متاسفانه با این که ما خارج هستیم و شاید چیزهایی که ایران میگند که مثلن دو تا بفهمند ، ... نیست اما باز هم ایشون میگه باید بلاخره ظرف ۱-۲ هفته آینده تصمیم بگیریم... یعنی میخام بگم امکان ارتباط خیلی بیشتر شاید برا روشن شدن بسی از این مسائل وجود نداشته باشه

میخام از ۱-۲ جلسه مونده حداکثر استفاده را ببرم

ممنون

عضو فعال

آخرین بازدید
    یکشنبه 18 مرداد 94 [ 14:38]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 10.0%
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience Points
    تشکرها
    11,614

تشکرشده 12,542 در 2,269 پست

Array

سلام سید

اجازه بده اول با یه فرض جلو بریم. فرض کن که نشانه ها درسته و دختر مورد نظر شما یه دختر

منفی نگر پر استرس خسیس سمجه که وابستگی بیش از حد به خانواده داره و با صداقت جلو نیومده

با همه این خصوصیات ، آیا بهش فکر نمی کنی یا در عین حال خصوصیات دیگه ای داره که ناگزیر اونو تو گزینه های انتخابت نگه داشته؟؟ - این خیلی مهمه-

بنظر من بجای اینکه رو نشانه های خصوصیات فرعی زوم کنی ، بهتره ملاکهای اصلی خودت رو لیست کنی و گزینه های مختلف رو با لیست خودت مطابقت بدی و از لحاظ کمی و کیفی امتیاز بدی ، اینجوری تو انتخاب راحت تر و شفاف تر می تونی تصمیم بگیری.

نکته دیگه اینکه بنظر من خساست برا جنس مونث خوبه و می تونه تو رو حاجی کنه و وابستگی به خانواده یکی از نشونه های سلامت یه دختره ، اینها مثبته.

نگفتن اینکه لنز گذاشته نشونه خوبی برا عدم صداقتشون نیست. (البته شاید شما مجموعه ای از رفتارها رو مدنظر قرار دادی و فقط این یکی رو گفتی ) بهرحال با موارد دیگه ای باید بررسی کنی.

ملاکهای اصلی می تونه اصالت خانوادگی ، سطح و نوع اعتقادات و فرهنگ ، مناعت طبع ، برنامه های آتی و ... باشه
    .

9. 3 کاربر از پست مفید baby تشکرکرده اند .

baby (سه شنبه 11 مرداد 90)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    59
    دستاوردها:
    تشکرها
    527

تشکرشده 528 در 161 پست

Array

ممنون بی بی عزیز از اینکه به تاپیک سر زدی و نظر دادی

من اگر بدونم(مطمئن بشم) که این خانم " یه دختر

منفی نگر پر استرس خسیس سمجه که وابستگی بیش از حد به خانواده داره و با صداقت جلو نیومده" هست یک لحظه دیگه هم حاضر نخواهم بود با هاش رابطه داشته باشم

من ملاکهام را نوشته ام و سر فرصت اینجا با شما هم در موردشون مشورت خواهم کرد اما خلاصه بگم صداقت برای من ملاک اصلی هست، اخلاق خوی(که شامل کثبت نگری؛ آرامش روانی) هم هست جز معییارهای اصلی هست.

من از اینکه فردا خانواده همسرم دائم بخواهند توی زندگیم نظر بدهند(حالا چچه مستقیم چه غیر مستقیم) بدم میاد و میدونم اعصابم را بهم میریزه

اگه همسرم اهل نق نق کردن و غر زدن باشه من با شناختی که از خود فعلیم دارم سخت بتونم کنار بیام

اما نمیدونم شما دقیقا منظورت از برنامه های آتی چیه ولی به نظرم میتونه یک معیار فرعی باشه... چون اگه انعطاف پذیری وجود داشته باشه میشه به یک تفاهم نسبی رسید بعلاوه اینکه با عدم قطعیت هایی که در همه زندگی ها هست شما هرچه هم الان بگید ما برنامه مشترک داریم معلوم نیست آینده چی بشه

اما به نظرم اخلاق، اصالت خانوادگی، فرهنگ چیزهایی هست که تغییر نمیکنه و معیارهای اصلی من هم هست

اگه دقت کنید سوالات و دغدغه های من بیشتر حول این دغدغه ها میگرده

البته واضحه که این خانم خصوصیات خیلی خوبی هم داره مثل اینکه از نظر مذهبی متعادل هست(اگرچه دوست داشتم یک کم بیشتر مذهبی بود)... تا حالا رابطه ای با کسی نداشته... حجب و حیا داره... از نظر فرهنگی و سطح خانواده به ما میخوره... توی یک کشور خارجی برای مدت 2-3 سال زندگی کرده و شرایط اینجا، زبان و .. را فهمیده و مشکل دوری از خانواده و ... براش حل شده

نمیدونم تونستم منظورم را بگم یا نه

منتظر نظراتتون هستم

11. کاربر روبرو از پست مفید سید1387 تشکرکرده است .

سید1387 (چهارشنبه 12 مرداد 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 14 آذر 90 [ 01:50]
    سطح
    30
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 41
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    346

تشکرشده 358 در 196 پست

Array

سلام دوست عزیز شما باید بیشتر با این خانوم رابطه داشته باشید
    شما هنوز روی رفتارهاشون شناخت ندارید با نشانه ها هم که نمیشه تصمیم گرفت
    اگه حسابگرن که خیلی خوبه آخه اون تنها توی یک کشور دیگه باید حساب خرجشو داشته باشه این عاقلانس
    اینکه آدم پیگیر کارهاش باشه سمج نیست پشتکاره
    اینکه گفته نقشه بهتره خوب حسابگر و دقیقه
    کلا برداشت من اینه که منظم و دقیقه بی حساب کاری نمیکنه

13. کاربر روبرو از پست مفید hamdam 96 تشکرکرده است .

hamdam 96 (چهارشنبه 12 مرداد 90)

عضو فعال

آخرین بازدید
    یکشنبه 18 مرداد 94 [ 14:38]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 10.0%
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience Points
    تشکرها
    11,614

تشکرشده 12,542 در 2,269 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط سید1387
    ممنون بی بی عزیز از اینکه به تاپیک سر زدی و نظر دادی

من اگر بدونم(مطمئن بشم) که این خانم " یه دختر

منفی نگر پر استرس خسیس سمجه که وابستگی بیش از حد به خانواده داره و با صداقت جلو نیومده" هست یک لحظه دیگه هم حاضر نخواهم بود با هاش رابطه داشته باشم

من ملاکهام را نوشته ام و سر فرصت اینجا با شما هم در موردشون مشورت خواهم کرد اما خلاصه بگم صداقت برای من ملاک اصلی هست، اخلاق خوی(که شامل کثبت نگری؛ آرامش روانی) هم هست جز معییارهای اصلی هست.

من از اینکه فردا خانواده همسرم دائم بخواهند توی زندگیم نظر بدهند(حالا چچه مستقیم چه غیر مستقیم) بدم میاد و میدونم اعصابم را بهم میریزه

اگه همسرم اهل نق نق کردن و غر زدن باشه من با شناختی که از خود فعلیم دارم سخت بتونم کنار بیام

اما نمیدونم شما دقیقا منظورت از برنامه های آتی چیه ولی به نظرم میتونه یک معیار فرعی باشه... چون اگه انعطاف پذیری وجود داشته باشه میشه به یک تفاهم نسبی رسید بعلاوه اینکه با عدم قطعیت هایی که در همه زندگی ها هست شما هرچه هم الان بگید ما برنامه مشترک داریم معلوم نیست آینده چی بشه

اما به نظرم اخلاق، اصالت خانوادگی، فرهنگ چیزهایی هست که تغییر نمیکنه و معیارهای اصلی من هم هست

اگه دقت کنید سوالات و دغدغه های من بیشتر حول این دغدغه ها میگرده

البته واضحه که این خانم خصوصیات خیلی خوبی هم داره مثل اینکه از نظر مذهبی متعادل هست(اگرچه دوست داشتم یک کم بیشتر مذهبی بود)... تا حالا رابطه ای با کسی نداشته... حجب و حیا داره... از نظر فرهنگی و سطح خانواده به ما میخوره... توی یک کشور خارجی برای مدت 2-3 سال زندگی کرده و شرایط اینجا، زبان و .. را فهمیده و مشکل دوری از خانواده و ... براش حل شده

نمیدونم تونستم منظورم را بگم یا نه

منتظر نظراتتون هستم
    سلام سید

بله صداقت جزء ملاکهای اصلیه ، اخلاق مجموعه ای از رفتارهاس که برایند اون میشه خوش اخلاق یا بد اخلاق.

ببین سید عزیز،شما برخی از مسائل رو قبل از ازدواج می بینی و نسبت بهشون عکس العمل نشون میدی ، برخی از اونها هم دیده نمیشن (این یه واقعیته) ، ممکنه اتفاق بیفتن ممکن هم هست که اصلا اتفاق نیفتن. حالا اگه اتفاق افتادن عکس العمل شایسته شما رو می طلبه.

مثلا اینکه همسر شما همه موارد رو به خانوادش میگه شما نتیجه میگیری که بعد از ازدواج خانواده همسرت در زندگی شما دحالت خواهند کرد.
    چند سناریو رو مطرح میکنم ، (اول اینکه اجازه میخوام اسم ستاره رو براش بزارم تا راحت تر گفتگو کنیم)
    یکی اینکه ستاره در دوره محردیش به خانوادهش وابسته س ، بعد از ازدواج همسرش رو جایگزین خانواده ش خواهد کرد (این یه نمونه از برنامه های آتیه ، شما می تونی با یه سوال متونجه بشی ، مثلا بپرسی اگه بخوای بری سر کار با کی مشورت می کنی؟ )

دوم اینکه خانواده همسرتون به این بلوغ رسیدن که زندگی مشترک دخترشون ، یه زندگی مستقل خواهد بود و اجازه میدن که شما مستقلا برا زندگی تون تصمیم گیری کنید.

سوم ، نه خیر واقعا شروع می کنن به دخالت ، سید ما با واکنشهای مناسب بهشون میفهمونه که ما اینقدر بزرگ شدیم که بتونیم برا زندگیمون تصمیم بگیریم.

نق زدن: اگرچه برا طرز فکرتون احترام قائلم (اگه این جزء ملاکهای اصلی تون باشه) اما در زندگی مشترک همیشه اتفاقاتی خواهد افتاد که صبوری و انعطاف پذیری زوجین رو می طلبه.

برنامه آتی: معمولا هر آدمی به دنبال اونچه آرزو داره میره ، نا خودآگاه برا رسیدن به هدفش تلاش می کنه. مثلا سید دوس داره تا 28 سالگی ازدواج کنه ، شرایط رو جوری فراهم میکنه تا به هدفش برسه.
    صحبت کردن راجع به برنامه های آتی یعنی گفتن آرزوها ، مثال بزنم اگه شما بگی دوس دارم تا 10 سال دیگه یه آپارتمان لوکس تو زعفرانیه داشته باشم . یا
    دوس دارم با پولم برم دور دنیا بگردم یا
    دوس دارم دکترا بگیرم یا
    دوس دارم نماینده مجلس بشم و...
    هرکدوم از این دوس دارمها ، به جنبه ای از تمایلات شما اشاره داره ، نشون میده بیشتر دنبال تحصیل هستید یا تفریح ، گرایشات سیاسی دارید یا ...

آرزو مند انتخاب صحیح شما هستم

15. 3 کاربر از پست مفید baby تشکرکرده اند .

baby (چهارشنبه 12 مرداد 90)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)