مدتی است بابت یکدسته مشکلاتم به مشاور مراجعه کردم. (از آنجاییکه کمتر از یکماه دیگر من مجبورم به محل کارم برگردم و باید آن محیط متشنج رو تحمل کنم، به این سبب به مشاور مراجعه کردم.)
بخشی از آنها را در تاپیک "چگونه بپرسم چرا؟" که در امضایم هست، عنوادن کرده ام.
خلاصه دو جلسه ای نزد یک خانم دکتر صحبت کردم. از همان ابتدا احساس کردم مدام اصرار دارند که مشکل من را به سمت همسرم یا خانواده ام بکشانند. بهشون گفتم که من با همسرم مشکل دارم ولی ربطی به این قضیه ندارد. در واقع دو مشکل مجزا از هم هستند و بنده صرفا به دلیل مشکل دیگرم نزد شما آمده ام. فکر می کردم تبحر خودشان را حل روابط خانوادگی می دانند.
اما با توجه به تاپیک "آفت های مشاوره" ادامه دادم.
جلسه دوم مرا به یک آقای دکتر معرفی کردند. و بعد از صحبت با ایشان، فهمیدم که این آقا دارو تجویز می کنند. حالا خانم دکتر می دانستند که بنده باردار هستم.
بگذریم که آقای دکتر اعتقاد به دارو نداشتند و در انتهای صحبت دقیقا به مطلبی اشاره کردند که بنده هم کلا به آن دلیل نزد مشاور رفته بودم.
از آنجا که تست MMPI و EQ در آن مرکز انجام داده بوده و چیزی حدود 70-80 هزار تومان هزینه کرده بودم. و از طرفی اعتمادم را به این خانم دکتر از دست داده و هم نتوانسته ام با ایشان ارتباط برقرار کنم، با مرکز مشاوره تماس گرفتم و خواستار تعویض مشاورم شدم که گفتند ایشان تنها مشاور آنجا هستند.
حالا نمی دانم چکار کنم. آیا ادامه با این مشاور فایده ای دارد؟
ایشان می دانستند من باردارم و قصد تجویز دارو داشتند، در صورتیکه اگر من بدانم برای تحمل محیط کارم چاره ای جز مصرف دارو و با زور بیخیال شدن نیست، سه ماه بعدی بارداریم را هم مرخصی می گیرم. (جهنمه مال دنیا!)
در ضمن اصلا ایشان متوجه منظور من نشدند، در صورتیکه آن آقای دکتر ظرف یک جلسه شدند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)