اگه یکی، اغلب معیارهاتو داشته باشه (مثل زیبایی، با حیا و با خدا بودن و....) ولی پولدار نباشه .
در کل سوالم اینه که خیلی دوسش دارم همواره به فکرش هستم ولی عاشقش نیستم(یعنی اگه نباشه میمیرم و از این جور حرفا) .
بهتر نیست دنبال موردای بهتری باشم؟؟
اگه یکی، اغلب معیارهاتو داشته باشه (مثل زیبایی، با حیا و با خدا بودن و....) ولی پولدار نباشه .
در کل سوالم اینه که خیلی دوسش دارم همواره به فکرش هستم ولی عاشقش نیستم(یعنی اگه نباشه میمیرم و از این جور حرفا) .
بهتر نیست دنبال موردای بهتری باشم؟؟
تشکرشده 528 در 161 پست
دقيقا نفهميدم منظرتون را
اما فكر ميكنم وضعيت مالي مهم نيست ... همينقدر كه هماهنكي نسبي وجود داشته باشه كافيه... البته بعضي وقتها بين سطح مالي و تفكرات خانواده يا سطح فرهنكي رابطه هست
اما اينكه عاشق فرد نباشي ( يعني برلش نميري و... ) خودم هم هنوز نميدونم... بعضي ها معتقدند همين كه ازش بدت نيايد بعد دوستي ها و عشق بيشتر خواهد شد
سید1387 (جمعه 31 تیر 90)
تشکرشده 12,256 در 2,217 پست
سلام،
بستگی دارد که شما خود طرف رو میخواهی، یا پول پدرش رو!
فکر میکنم برای ازدواج مهمتر از پول و زیبایی و حتی همین احساسات اولیه، اخلاق و طرز فکر طرف است.
بیشتر به این توجه کنید که خانوادهها از نظر فرهنگی و مالی در یک سطح باشند.
پول پدر زن خوشبختی نمیآورد.
این لینک رو هم مطالعه کنید: تاملی در مساله ازدواج
hamed65 (شنبه 16 مهر 90)
تشکرشده 37,305 در 7,139 پست
با سلام
فهرست معیارهایی که برای ازدواج و همسرت در نظر گرفتی به ترتیب اولویت لیست کن.
بعد هم ضرایب و اهمیت هر کدام را جلوی آنها بنویس.
حالا همه را جمعبندی کن و نتیجه گیری کن.
=============
سئوال بدین کلی، جوابش هم به همین کلی هست![]()
مدیرهمدردی (جمعه 31 تیر 90)
تشکرشده 386 در 151 پست
نوشته اصلی توسط hamed65
سلام
من با حرفای حامد موافقم
روزی که من رفتم خواستگاری خانمم اصلا نمیدونستم که پدرشون چقدر پول داره وقتی تو همون جلسه خواستگاری فهمیدم جا خوردم
البته من هم به اندازه خودم دارم و نیازی به پول پدرخانمم ندارم اما اختلاف مالی خیلی زیادی داریم خیلی زیاد
اونها خودشون شرایط من رو دیدن و قبول کردن (معیار های دیگه ای داشتن )
البته هیچ وقت تا الان نشده که به من منت بزران یا مال اموالشون رو به رخم بکشن اصلا به روی من هم نمیارن
اما نمیدونی چقدر سخته
خیلی سخته که پدر خانمت از لحاظ مالی خیلی سر تر باشه
ولی همه جوره هم هوای من رو دارن امابا این حال احساس بدی دارم
همیشه احساس سر خورده گی داری
شرایط خودم رو گفتم که بدونی اگر خانواده زن و شوهر اگر از نظر مالی در یک سطح باشن خیلی بهتره
از این حرف حامد هم خوشم اومد
پول پدر زن خوشبختی نمیآورد.
مهم اخلاق دو طرفه
مهم انسانیت عشق علاقه محبت و روابط عاطفیه بین دونفر که بین ما هیچ کدوم از اینها وجود نداره
موفق باشی
mta (جمعه 31 تیر 90)
ببینید دوستان بحث اصلی من سر همین عشق است تکرار میکنم من خیلی خیلی دوسش دارم اما عاشق نیستم ، اگه بگین هوس ه. صادقانه بگم که شاید درصدیش هوس باشه ولی فقط اون نیست یه جورایی فکرمو مشغول کرده دوستش دارم . دوست دارم همه ی عمرم با اون باشم و خیلی چیزای دیگه.
البته این رو هم بگم من هنوز هیچ کسو بخاطر دودلیم مطلع نکردم و فقط خودش یه جورایی میدونه که دوسش دارم و اگه بخوام قدمی بردارم اون قدم برای ازدواج هست ازاینرو ممکنه جواب منفی بشنوم .
برخی از دوستان برداشت کردند که من چشمم به پول پدر زنمه!
بـه هیـچ وجه.
من مساله پول رو عنوان کردم به این خاطر که وقتی عاشق به معنای واقعی نیستم و اون دختر یه خورده از لحاظ مالی از خانواده ام پایین تر هست، دنبال مورد بهتری باشم که چشم و گوشش از این لحاظ پر باشه.همین
hamed89 (جمعه 15 مهر 90)
آقا حامد،
منظور من این نبود که شما چشمت دنبال پول پدر زنت هست.
البته پست اول و به خصوص عنوان تاپیک شما کمی فکر آدم رو به این سو می برد که شما سوالت این هست که پول پدر زن بهتر است یا زیبایی دختر!
در رابطه با وضع مالی همینطور که گفتم باید خانواده ها شبیه هم باشند. اشکال ندارد کمی تفاوت باشد. ولی نباید تفاوت به این اندازه باشد که به خاطر پول به سمت همدیگر کشیده شوید.
حالا اگر دختر خانم خانواده اش پولدارتر هم باشد، باز هم ممکن است به مشکلات دیگری بربخورید. به این خاطر که او عادت دارد بیشتر از اونکه شما درآمد داری خرج بکند و انتظاراتش بیشتر از توان شما خواهد بود.از لحاظ مالی از خانواده ام پایین تر هست، دنبال مورد بهتری باشم که چشم و گوشش از این لحاظ پر باشه
پس بهتر است که تا حدود زیادی در یک سطح باشید.
در ضمن ممکن است حتی یک دختری از نظر مالی با شما در یک حد باشد، ولی ولخرج باشد! از طرفی شاید شما آینده نگر باشی و نخواهی مثلاً سالی یکبار سرویس مبلمان رو عوض کنی!
پس به نظر من مهم تر از وضعیت مالی، هماهنگی شخصیت ها و اهداف در زندگی است.
در ضمن شما خیلی بحث علاقه رو وسط می کشی.
البته علاقه خیلی مهم هست، ولی وقتی بحث ازدواج هست، قبل از اینکه پای احساسات وسط بیاید، باید اول عقل و منطق طرف مقابل رو بپذیرد. اگر اخلاق ها به هم نخورند، بعد از یک مدت این عشق تبدیل به تنفر خواهد شد.
ولی شما هنوز خواستگاری نرفته از علاقه صحبت می کنی.
اگر شما خودت رو شناختی و می دانی دنبال چه کسی هستی، و همینطور آمادگی ازدواج داری (تحصیلات، کار، سربازی، مسکن و ...) به صورت رسمی به خواستگاری او برو. او رو بشناس و با معیارهای خودت مقایسه کن. از خانواده ات هم کمک بگیر. و همینطور از مشاور.
موفق باشی.
hamed65 (شنبه 01 مرداد 90)
تشکرشده 10,163 در 2,191 پست
سلام
دوست عزیز به قول مدیر همدردی کلی گویی میکنم
اگر ته دلت به این دختر خانم راضی هستی،و میدونی ایشان همانی است که شما میخواهی،معیارهای تو را دارد
دیگه وسواس را کنار بگذار،
اما
اگر میدانی که زیاد به ایشان دل خوش نیستی ،ختم قائله
keyvan (جمعه 15 مهر 90)
تشکرشده 496 در 196 پست
مرسی یه سوال دارم من چرا نمیتونم برای خوم تاپیک داشته باشم یه بار تاپیک داشتم بهم گفتن اسمشو عوض کن منم توضیح کامل دادم و گفتم عوض کنید ولی از فرداش دیدم حذف شده فقط وقتی سرچ میزنم میاد ولی میزنه این تاپیک حذف شده
![]()
زندگی زیباست ای زیبا پسند
نوشته اصلی توسط nilo55.mozhgan
تاپیک شما حذف نشده.
این هم لینکش: شاهزاده سوار بر گاری
در انجمن "درگیری و اختلاف زن و شوهر" می توانید پیدایش کنید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)