با عرض سلام خدمت مشاوران عزیز
بنده در خصوص مشکلاتی که در زندگی داشتم به خصوص با همسرم
نزد دکتر عسگری(متخصص روان درمانی از فرانسه) رفتم و ایشان خیلی ساده با این مسئله برخورد کردند و گفتند که خیلیها ممکن هست چنین مساله ای را در زندگیشون داشته باشند و تعداد مراجعین به راوانپزشک ها در این زمینه خیلی زیاد شده است
و برای درمان افسردگی من و حساس و زودرنجیم
دارویی به من دادند به نام سروکسات 20(از نوع داروهای پاروکسین)
و من مدتی هست که این دارو را دارم مصرف میکنم آرامش دارم و راحتم
با بچه ها متعادل برخورد میکنم و خیلی آرام و خوب شدم
اما از دیگر مشکلات و عوارضی که دارد
1-به همسرم فوق العاده سرد شده ام و زیاد تحویلش نمیگیرم حتا حاضر نیستم با او فیلم ببینم
2-خواب آلودگی و بی اشتهایی
3-مقالاتی خوانده ام راجع به اینکه اگر این دارو ها را قطع کنیم (به صورت ناگهانی)اثرات نامطلوبی چون افکار خودکشی و ... دارد
من یه مدت این دارو را مصرف میکردم و به خاطر عوارضی که داشت قطعش کردم و بعد از اتمام دوره ای قرصهایم دیگر نزد پزشکم نرفتم
تا حدودی ترس از ارتفاع و افکار خودکشی و ... سراغم میامد
برای همین دوباره از دکتر خواستم که این دارو را برایم بنویسد
ممکن است به دارو اعتیاد پیدا کرده باشم و نتوانم آن را قطع کنم؟؟؟
در ویکی پدیا خواندم که میتوانم با مشورت پزشک فلوکستین با دوز بالا را مصرف کنم یا پروزاک(یعنی به جای سروکسات از فلوکستین استفاده کنم)
مدتی هم نزد پزشک دیگری رفتم و ایشان به من بوپروپیون و آلانزاپین دادند به مراتب اثر بهتری داشت و عوارض سروکسات را نداشت اما متاسفانه هنوز حساس بودم و زودرنجی و کمی افسردگی داشتم و کامل با این قرصها درمان نشدم
اگر امکان دارد در رابطه با قرصهای ضد افسردگی و چگونگی مصرف آن بیشتر توضیح دهید
1-فلوکستین
2-سروکسات 20
3-بوپرپیون
4-آلانزاپین
5-آلپرازولام
البته من میدانم که درمان اصلی افسردگی را باید تو ذهن انجام داد و مقالاتی که در این سایت راجع به اعتماد به نفس و مبارزه با افسردگی و استرس هست مطالعه کرده ام
و با یاری خدا در زندگی به کار میبندم
با تشکر از شما
علاقه مندی ها (Bookmarks)